Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agencja Promocji Jet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:34
    pracował ktoś?? ma ktos jakies doświadczenia zwiazane z ta agencją??
    Obserwuj wątek
      • Gość: mi Re: Agencja Promocji Jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:45

to ta przy marszalkowskiej? zamkneli ja na jakis czas, chyba znowu otworzyli.
        ja tam pracowalam 3 lata. zalezy jak chcesz pracowac czy jako hostessa czy jako
        pracownik agencji. ogolnie jest w porzadku :)
        • Gość: ad Re: Agencja Promocji Jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:53
          jako pracownik agencji! Zalezy o jakim miescie mowa! JA mówie o Krakowie
          ! A warunki płacy dobre?? Mi zaproponowano jako pracownik Tpsa
          • Gość: xxx Re: Agencja Promocji Jet IP: *.171.152.101.crowley.pl 14.12.06, 13:58
            Ja pracowałam w tamtym roku w TP S.A. tylko przez inną agencję.Mowa tu o
            Katowicach.W jakim dziale masz możliwość pracować?Mogę ci troszkę opowiedzieć o
            warunkach....
            • vlad41 Re: Agencja Promocji Jet 14.12.06, 15:07
              WItaj jeśli chcesz coś wiedzieć o pracy w Telekomunikacji poprzez Jeta:) to
              mogę Ci odpowiedzieć na priva.
              • Gość: a Re: Agencja Promocji Jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:38
                bardzo bym prosił o szczegóły jak wygląda praca porzez tą agencje! a miałby to
                byc dział obsługi klienta, pozyskiwqnie i utrzymywanie relacji z kientami!

cray0n@gazeta.pl
                • Gość: ona Re: Agencja Promocji Jet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:53
                  mogłabym tez prosic o informacje na temat agencji i pracy w TP?
                  z gory dziekuje :)

butterfly2006@gazeta.pl
      • Gość: witch Re: Agencja Promocji Jet IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 11:06
        jeśli chodzi o Warszawę to nie polecam - pomyłki przy wypłacaniu należności za pracę, chamstwo, więcej mogę napisać na priva
        • Gość: Dominik Re: Agencja Promocji Jet IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 09:25
          napisz na priwa na temat agencji promocji jet
        • Gość: justyna firma Jet ul.usypiskowa 12 IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.13, 22:44
          Witam.czy ktos wie jaka to firma ? Glownie chodzi mi o prace czy sa w porzadku co do wylacalnosci wynagrodzenia
        • Gość: Aga Re: Agencja Promocji Jet IP: 212.180.192.* 31.03.14, 15:28
          Hej, dostałam propozycję współpracy z tą agencją,
          nie ukrywam, że jest to dla mnie bardzo kuszące, ponieważ jest to praca na weekendy, a ja studiuje dziennie.
          Ktos wie moze cos wiecej na temat nie wypłacania tego wynagrodzenia?
          Jakiekoliwiek opinie byłyby dla mnie bardzo cenne!
          • maserati205 Re: Agencja Promocji Jet 09.10.14, 16:26
            Pracowałem przez miesiąc dla tej agencji, a wcześniej miałem okazję współpracy z kilkoma innymi, także mam do czego porównywać. Niestety była to najgorsza agenecja z jaką mi przyszło pracować. Od samego początku kombinują, nie chcą wpisywać dat na umowie ( tym samym można na papierze pracować u nich latami...), wypłaty są nieterminowe i do tego nie pełne - 3 razy musiałem podpisywać tą samą umowę bo za każdym razem mieli jakiś problem, a to zapomnieli, że pracowałem 1 akcję więcej, albo za wyższą stawkę niż wcześniej ( zlecenie w ostatniej chwili) czy też zle policzyli godziny...porażka. Do tego potrafią kilka razy dzwonić rpzed akcją upewniając się czy na pewno dana osoba będzie pracowała. Pracują tam także niekompetentni ludzie, którzy nie potrafią tworzyć raportów a potem mają pretensje. Naprawdę nie polecam, najgorsza agencja w jakiej pracowałem, szkoda nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka