Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie o polsat cyfrowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:40
    Witam. Pracował ktoś w obsłudze klienta w polsacie cyfrowym . Znalazłam dzis
    ofertę, ale nic więcej nie było napisane na ten temat... zadzwoniłam to
    umówiono mnie na jutro... mam przyjść z CV, a żadnych szczegółów nie
    powiedziano. Wie może ktoś czego można się tam spodziewać i jak ta praca
    wygląda ? Macie z tym jakieś doświadczenia ? :) Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: uwazaj Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:59
        ja mam nie mile doswiadczenia z polsatem cyfrowym, ale nie z praca tam tylko z
        ludzmi zatrudnionymi:(

najpierw zostalam oszukana przez pana przedstawiciela ktory wcisnal mi kity na
        temat jakie to programy bede miala i jakie korzysci, wzial zaliczke i sie zmyl.
        po czym jak chcialam odstapic od umowy on mial wylaczony telefon, mimo iz
        wczesniej zapiewnial ze jest zawsze pod tel,
        nastepnie jak poszlam do siedziby i powiedzialam im jakich maja wspanialych
        przedstawicieli oni stwierdzili ze to moj problem i policja mnie straszyli,jak
        chcialam zwrotu moich pieniedzy.
        nastepnie jak sie polsat cyfrowy zepsul zadzownilam do obslugi klienta i
        godzine pani probowala mi wytlumaczyc jak mam ustawic kanaly, nie miala o
        niczym pojecia i co chwile sie pytala kogos, nie wspomne o rachunku tel jaki
        przyszedl, eh
        tak wiec uwazaj na polsat cyfrowy bo albo przeszkola cie na oszusta albo
        bedziesz na jezykach wielu ludzi..
      • Gość: Kiciaczek Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:02
        Kurcze, myślałam, że ktoś z tu bywających tam pracował/pracuje i się czegoś
        dowiem... :/ Bo nawet nie wiem czy warto próbować ;)
        • Gość: lulu [...] IP: *.centertel.pl 04.01.07, 19:26
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Kiciaczek Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:30
            To telefoniczna :p
            • Gość: lulu Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.centertel.pl 04.01.07, 19:35
              to jeszcze lepiej.
              -dzyn,dzyn,,,
              -słucham?
              -chce pani polsat?
              -bip,bip,,,...
              • mexicana22 Re: Pytanie o polsat cyfrowy 04.01.07, 21:21
                nie polecam pracowałam tam jako sekretarka i troszke wiem na temat tych przekretów
                • Gość: Kiciaczek Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:24
                  Hmmmm... przekrętów, a dokładniej ? :)
      • Gość: lulu Re: Pytanie o polsat cyfrowy IP: *.centertel.pl 04.01.07, 21:38
        kiciaczek choć na kawke.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka