Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś usług??

10.01.07, 21:53
    Zastanawiam się nad "ewentualnym" ulepszeniem swoich aplikacji poprzez
    skorzystanie z odpłatnej usługi portalu www.architekcikariery.pl jednak mam
    poważne wątpliwości co jakości świadczonych usług, boję się czy nie dostanę
    banalnych gotowców CV i LM. Jeśli korzystał ktoś z ich oferty proszę o opinie.
    Obserwuj wątek
      • orbi78 Re: Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś us 10.01.07, 22:08
        Sorki za błąd ortograficzny w tytule postu, może jestem dyslektykiem więc
        oszczędźcie sobie proszę komentarzy na ten temat, proszę o opinię ludzi
        koRZystających z usług tej firmy.
        • Gość: tdrk Re: Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś us IP: 80.51.233.* 11.01.07, 09:47
          Idz do Centrum Informacji i Planowania Kariery Zawodowej w najbliższym
          Wojewodzkim Urzedzie Pracy. Pomoga Ci podrasowac CV za darmo.
      • Gość: remek Re: Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś us IP: *.trzebnica.static.tkt-net.pl 30.06.14, 12:13
        Ja skorzystałem i nie polecam. Zero efektów i strata kasy.
      • stacie_o Re: Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś us 01.07.14, 10:18
        hmmm nie polecam, ale nie dlatego, że oni są źli, tylko dlatego że idea ulepszania cv mija się z celem (znalezienie pracy).
        • Gość: skorzystałem Re: Firma Architekcikariery.pl - kożystał ktoś us IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.14, 19:34
          Witaj, ja skorzystałem miałem duże CV i dużo informacji w nim zrobili to fajnie ale proponuje się jednak zastanowić 200z ł na cv to dużo bo można na necie poszukać fachowców co zrobią to za 50zł i też profesjonalnie.

Dałem się też skusić na Audyt kariery a to dopiero kicha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka