vivaldi19 23.05.06, 21:38 bo w milosc juz nie wierze. rozum ? zmysly ? w boga nic zabardzo mi nie pasuje : / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivaldi19 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:44 "Pewna jest tylko śmierc" tym sie witam na komorce ale chyba juz mam tego dosc .dekadentyzm jest fajny ale szukam czegos innego. a w siebie ?jak mozna wierzyc w siebie gdy caly czas ktos cie kopie po plecach udowadniajac ci ze jestes marnym szarym czlowiekiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:46 wierzyc w siebie gdy caly czas ktos cie kopie po plecach udowadniajac ci ze jestes marnym szarym czlowiekiem ? no to odkop temu komus:) Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllllllllllllllllll Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:55 ala-a napisała: > wierzyc w siebie gdy caly czas ktos cie kopie po plecach udowadniajac ci ze > jestes marnym szarym czlowiekiem ? Co można to można powiedziec o Tobie Ciekawska, ale tego akurat nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennywiatr Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:48 gdy caly czas ktos cie kopie po plecach udowadniajac ci ze > jestes marnym szarym czlowiekiem ? Oddaj mu ze zdwojoną siłą ;) A tak poważnie to nie ma sensu za bardzo zastanawiać się nad sensem :) Lepiej żyć każdym dniem z osobna i każdego dnia starać się dostrzec coś pozytywnego. Na początku jest trudne takie przestawienie się, ale zawsze znajdzie się jakaś drobnostka, która może wywołać uśmiech na twarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:59 heh dopóki masz siłę sie uśmiechać to nigdy nie będziesz 'szary' a świat ma w sobie tyle piękna :) Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:45 W siebie. Ale nie popadać w fanatyzm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivaldi19 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:52 19 lat mam ... a co z tym zeby zlem nie odplacac ? zeby nadstawic 2 policzek ? potem mnie sumienie by meczylo . nie chce brac udzialu w wyscigu szczorow carpe diem tez mnie nudzi troche. bo ile razy w tygodniu mozna pujsc na impreze ? no dobra 7 razy ale zalewanie sie i skakanie .... to ma byc sens zycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 21:55 pozwól 'ambitnym' się pozagryzać nawzajem o stołki a sama znajdź robotę która Ci pozwoli na częste wąchanie kwiatków ogrodnik np :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vivaldi19 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 22:09 odpuszczam im... do reszty mam dystans ale nie wiem jak mam samego siebie okreslic ... jeszcze mnie z kobieta myla :) z glupiej rywalizacji chce mi sie smiac co najciekawsze do tej milosci wogole mnie nie zachecacie ... mam sie stac czlowiekiem ktory dba tylko o siebie, szuka szczescia w otaczajacym go swiecie? w pracy mam sie odnalezc ? bez milosci wszystko smakuje inaczej ... ostatnio obiecalem sobie ze zaczne sie robieniem pieniedzy poprostu chce zostac bogaty i chce zostac wiceprezesem samoobrony... polityk i biznesmen wiem dobrze ze to mi szczescia nie da ale w taki sposob poprostu wypne sie na milosc myslicie ze bedzie fajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 22:12 :DDDD z takimi planami kariery to lepiej zacznij boks trenować a miłość jest niezdrowa, człowiek tylko głupieje ucz się lepiej :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 22:02 i tu vivaldi dobrze czujesz.... bo jak zaczniesz innym oddawać to i ten zachwyt zniknie a uśmiech to już będzie tylko grymas w życiu trzeba wybrać....;) i szanować wybory innych Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta305 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 23:33 ja tez nie chce scigac sie ze szczurami, ale jak tu odnosic sukcesy kiedy inni ci zmuszaja zebys jednak stanal na starcie do wyscigow?...Rzucic to wszystko? Zaczac cos innego? Znowu od poczatku? Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 22:54 W swoją inteligencję, uczciwość, lojalność i może jednak miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_pretentious Re: w co wierzyc ? 23.05.06, 23:44 co wy tacy postępowi wszyscy, co macie do tego Boga?? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: w co wierzyc ? 24.05.06, 00:51 jesli wiara to laska to odrzuć ją i naucz sie chcodzić BEZ a jesli wiara to kotłownia w której codziennie palisz to pal czym sie da drewnem weglem papierami i dobrym humorem Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: w co wierzyc ? 24.05.06, 18:48 W mądre prawa natury. W to, że kazdy z nas ma swoja drogę życia, na której drogowskazami sa "niby przypadkowe zdarzenia", spotkani ludzie.Wszystko zdarza sie we właściwym czasie. Po tej drodze nie warto gnac, bo można nie zauważyć ostrego zakretu i zagubic się. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: w co wierzyc ? 24.05.06, 22:27 Może na początek zwątp we wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś