Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w panstwowym urzedzie

21.01.07, 14:44
    Zainteresowałem sie pracą w panstwowym urzedzie , czy faktycznie to taka
    ciepła bezpieczna posadka jak sie powszechnie uważa?Czy zdarzają sie jakies
    drastyczne nagłe zwolnienia bo ktos sie nie nadaje, myli itd?Powszechna
    opinia jest taka ze w tego typu miejscach jest w miare bezpiecznie ,
    niektorzy ponoc pracują na zasadzie "czy sie stoi czy sie lezy.."czy to
    prawda?jakie są realia pracy w urzedzie panstwowym?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:48
        Courtney dlaczego piszesz o sobie w rodzaju meskim??
        Po co sie tak maskujesz, to jakis wstyd, ze szukasz pracy w urzedzie? Myslisz,
        ze panienki z forum moda zdyskwalifikuja cie w przedbiegach?
        • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 14:59
          Co prosze?Courtnay , ona ?forum moda?Piłas cos dzisiaj?Moja żonka ( siostra i
          kuzynka rowniez )owszem klepią na gazecie ale co moja persona ma z tym
          wspolnego ?? w ogole o co kaman???Puknij ze sie w główkę tylko mocno zeby
          pomogło.
          Tak czy inaczej licze na odpowiedzi dotyczące tematu wątku.
          • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:16
            tak tak, twoja zonka? jestes lesba? :DD

Tak dla udowodnienia, ze jestes kobieta kilka watkow w ktorych piszeszz w frmie
            zenskiej psychiczna kobieto :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17669&w=51525849&a=51525849
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=44096832&a=44100386

Pozdrawiam cie courtney hahaha :)
            • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:27
              No zesz q ! Załozyłem wątek na forum Praca chcąc uzyskac informacje w
              konkretnym temacie ktory mnie interesuje, a tu przybłąkał sie jakis
              internetowy troll ktory kaze mi sie tłumaczyc z faktu korzystania z kont
              mailowych wraz z żoną, szasta archiwalnymi wątkami, i rozwala dyskusje:-(
              Admini prosze chroncie ludzi przed wirtualnymi oszołomami bo to przeciez
              konkretne forum tematyczne!
              • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:28
                tja......

A jak wytlumaczysz ze w linkach ktore podalam ewidentnie uzywasz formy
                zenskiej? Przestan sie pograzac i zaloz sobie lepiej kolejnego nowego nicka :)))
                • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:33
                  Nosz q kim ty jestes ze kazesz mi sie tłumaczyc z faktu korzystania ze
                  wspolnego konta mailowego na gazecie ,jednego PC-eta , jednej myszki, i
                  klawiatury oraz drukarki z jednego łozka itd co z ciebie za mała, prymitywna
                  osoba, szkoda gadac.
                  Przypominam temat wątku "Praca w panstwowym urzedzie" masz cos do powiedzenia w
                  temacie? Nie? zatem żegnam.
                  • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:36
                    Droga courtney, radze skorzystac z wyszukiwarki, ten temat byl przerabiany 100
                    razy. Wyszukiwarka nie gryzie, a ty tylko zasmiecasz forum setnym pytaniem o to
                    samo.
                    • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:43
                      Posługując sie twoją "logiką" tzreba by zlikwidowac fora w ogole, bo tak
                      naprawde wszystko juz było!
                      Kazda rozmowa wnosi cos nowego , moze rozwinąc sie roznie, zawsze mozemy
                      dowiedziec sie czegos nowego.
                      A !To ty prymitywnymi atakami i trollowaniem zasmiecasz forum nie ja zadajac
                      pytanie w tematyce o ktorej traktuje to forum.
                      • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:47
                        To nie jest moja logika, tylko ZASADA forumowa. Zanim zapytasz-sprawdz
                        wyszukiwarke.

Nie, nie wszystko juz bylo.

Trollu o stu nickach i 2 płciach :))
                        • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:54
                          Łoo Ja pi..... ale oszołom !Tym babom sie faktycznie w głowach przewraca żyją
                          internetem bo myslą ze mogą sobie anonimowo poużywać ,pojezdzic po innych z
                          nudów ,tchórzliwy niezalogowany trollu nie zamierzam juz z toba dyskutowac.
                          • adres_pomocniczy Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:57
                            Kasia ma racje, od tego jest wyszukiwarka. Temat byl przerabiany wielokrotnie.
                            Przestan sie rzucać, kultury troche.
                            • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 15:59
                              Ok nasza kasia ma tez racje ze mnie szykanuje, napada obraza z nudów bo to tez
                              jest wałkowane codziennie na forum , trolle są jego czescią , kumam i
                              pozdrawiam.
                              • adres_pomocniczy Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 16:07
                                hunter56 napisał:

> Ok nasza kasia ma tez racje ze mnie szykanuje, napada obraza z nudów bo to
                                tez
                                > jest wałkowane codziennie na forum , trolle są jego czescią , kumam i
                                > pozdrawiam.

Szczerze mówiąc linki które podała potwierdzają to, co napisała.
                                • hunter56 Re: Praca w panstwowym urzedzie 21.01.07, 16:17
                                  Aha a wiec nie mozna pisac z jednego konta z żoną czy sporadycznie zadac
                                  pytania , bo narazasz sie wtedy na publiczny lincz, wyszydzanie i musisz słono
                                  tłumaczyc tym ktorzy cie sledzą :-O
                                  Sorx nie częto sie udzielam i nie miałem pojecia ze ludzie potrafią tak
                                  bardzo "życ" internetem, jak dla mnie jakas paranoja.
                                  • Gość: baldos Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.chello.pl 21.01.07, 20:16
                                    hunter56 napisał:

> Aha a wiec nie mozna pisac z jednego konta z żoną czy sporadycznie zadac
                                    > pytania , bo narazasz sie wtedy na publiczny lincz, wyszydzanie i musisz
                                    słono
                                    > tłumaczyc tym ktorzy cie sledzą :-O
                                    > Sorx nie częto sie udzielam i nie miałem pojecia ze ludzie potrafią tak
                                    > bardzo "życ" internetem, jak dla mnie jakas paranoja.

Jasne chłopie paranoja , olej ciepłym moczem trola.
                      • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:49
                        Pusta glowo poczytaj to:
                        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                        a ja zacytuje tylko fragment wypowiedzi:
                        Netykieta

Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie
                        a więc i na Forum Gazeta.pl.

Jak pisać:

Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj
                        wyszukiwarki.

DOTARLO?
                  • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:38
                    szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=urzad&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=23&poz=0&A_szukaj=tema
                    t&zywe=2&x=18&y=6

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=praca%20w%20urzedzie
                    itd

troche wlasnej inwencji :)
            • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:31
              od kiedy to mezczyzna pisze:
              -"Obserwowałam "(...) ,
              -"pytany o mame nie reaguje jak to robi zazwyczaj czytaj patrzy na mnie" (jak
              mezczyzna moze byc mama?)
              -"oczywsicie mówiłam"

:)
              mam dalej przytaczac przyklady? Chyba nie.
          • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:26
            dziwna zbieznosc problemow z dzieckiem :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=53248748&a=53248748

Aj courtney, courtney... :)
      • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:41
        Kilka watkow nizej podobny temat:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=55898393

Oczu nie masz?
      • Gość: kasia Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:52
        prosze, kolejny watek w temacie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=54839707
        I po kim te biedne dzieci maja byc inteligentne.
        • Gość: abc Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.chello.pl 21.01.07, 17:44
          piszesz wczesniej o kulturze, zastosuj to do siebie.
          • Gość: Kindzior Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.chello.pl 21.01.07, 17:55
            Praca dość specyficzna w sensie układów, układzików.
            Jest grom osob które nic nie robią, wysługując sie
            np.stażystami,są osoby które funkcjonują w
            innej rzeczywistości ,wychodzą z założenia że sie należy.
            Zależy gdzie sie trafi.
      • Gość: t Re: Praca w panstwowym urzedzie IP: *.c160.msk.pl 21.01.07, 18:22
        Co urzad to inne tradycje i zasady. Wiecej: co kierownik i dyrektor to inaczej jest.
        Sa urzedy, gdzie corka starego pracownika przychodzi raz czy dwa razy w
        tygodniu, wpisuje kilka rzeczy do komputera, podpisuje liste obecnosci i idzie
        do domu (to akurat pewien sa i umowa-zlecenie), sa tez urzedy, gdzie co prawda
        nie ma mobbingu, ale zakresy obowiazkow pekaja w szwach, a kierownictwo trzyma
        reke na pulsie i kontroluje pracownikow (brak etatow robi swoje- dlatego czesto
        sprawy rozpatrywane sa po lebkach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka