Gość: marysia IP: *.sti.net.pl 01.02.07, 21:46 jestem zatrudniona na okresie probnym<3 miesiecznym> w pewnej firmie .pytanie:czy moge sie zwolnic wczesniej czy musze przepracowac dane 3 miesiace.prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: okres probny 01.02.07, 21:55 Gość portalu: marysia napisał(a): > jestem zatrudniona na okresie probnym<3 miesiecznym> w pewnej > firmie .pytanie:czy moge sie zwolnic wczesniej czy musze przepracowac dane 3 > miesiace.prosze o opinie Wygooglaj kodeks pracy. Ogolnie - jesli na umowie pisze , ze jest to umowa na okres probny, a nie tylko, ze na czas okreslony, to masz chyba 2 tygodnie okres wypowiedzenia - sprawdz dokladnie w kodeksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: okres probny IP: *.chello.pl 01.02.07, 21:57 jesli masz umowę zlecenie (a pewnie masz), możesz rozwiązać w każdej chwili, bez konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: okres probny IP: *.sti.net.pl 03.02.07, 19:27 to nie jest umowa zlecenie tylko umowa o prace Odpowiedz Link Zgłoś
zefir15 Re: okres probny 03.02.07, 19:33 2 tygodnie na umowe o prace na okr probny o ile sie nie myle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: okres probny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:26 nie mylisz się,tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: okres probny 04.02.07, 12:21 O ile w umowie nie jest napisane innaczej :) Ja mialam napisany 1 tydzień i tak było. Odpowiedz Link Zgłoś