Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabiacie?

IP: *.avamex.com.pl 02.02.07, 14:00
    Witam mam pytanie o zarobki w salonach firmowch, aplikuje tam i chciałam
    wiedziec jak taka praca wygląda bardzo proszę i informacje, jakie sa premie
    jaka podtawa czy sa jakies gratisy ;-)

Pozdrawiam
    Kaja
    Obserwuj wątek
      • Gość: LACS Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: 80.51.235.* 02.02.07, 15:09
        Pracuje w firmówce Ery, na start dostaniesz 2100 brutto + prowizja co miesiąc
        (od 500 do 3000 brutto, najlepsi sprzedawcy nawet więcej, wszystko zależy od
        miesiąca i promocji)+ premia raz na kwartał (500-2000brutto wszystko zależy od
        realizacji planów i oceny Szpiega z dyktafonem)+ komórka limit (250 netto) +
        socjal + strój służbowy raz na rok lub dwa lata.
        • Gość: elektra.j Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.avamex.com.pl 02.02.07, 15:18
          a czy zapieprz straszny? i jakie sa godziny pracy, co rozumiesz przez social i
          w jakim miescie pracujesz? czy jest możliwość awansu?

dzieki wielkie za odpowiedz
          • Gość: LACS Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: 80.51.235.* 02.02.07, 16:00
            Pracy jest bardzo dożo, jak chcesz mieć wyniki to musisz się wykazywać choc sa
            tacy którzy maja wszystko w pompie i tez pracują :)
            O awansie zapomnij, w moim rejonie rządzi układ rodzinno-przyjacielski
            (oczywiście tylko dla siebie). Jak się chcesz im przeciwstawić to możesz sie
            narazić na wylot. Gdzie indziej jest poodobnie :) Jak zaczniejsz pracowac
            zrozumiesz o co mi chodzi. Hasło "era to ludzie itd..." - to mit :)
            Jedyny awans to z Mł. Konsult. na Konsuant. lub St Konsult. :)
            Jak chcesz zarobić to ta firma jest dla Ciebie (placa dobrze) a jak myślisz o
            rozwoju hm........ zastanow sie. Choc masz pewne szanse na przenosiny np do
            innego działu pod warunkiem ze pracujesz w duzym miescie gdzie sa siedziby
            innych działów.
            Socjal to karnety na basen silownie, itd. prywatna opieka medyczna, bony na swieta.
            • Gość: elektra.j Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:05
              mam jeszcze jedno pytanie a jak z godzinami pracy i nadgodzinami? czy sa i jak
              je rozliczają no i urlop wypoczynkowy jak wyglada?

straszne dzieki
      • Gość: elektra.j Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:04
        ponawiam putanie
        • Gość: michał Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:32
          w salonie partnera Orange tak srednio sprzedawcy maja ok. 1500-2000 netto.
          w firmrowce Orange troszke lepiej.
          Komorka z limitem 500 min. do orange i 60 zl netto do innych sieci.
          + bony i bilety do orange imax.
          • Gość: LACS Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: 80.51.235.* 05.02.07, 10:28
            Nie ma nadgodzin - zawsze mieścisz sie w limicie ;) Praca wg grafiku
            kwartalnego. Za pracujące soboty dostajesz wolne dni w tygodniu.

Urlopy jak najbardziej, zawsze i dobrze płatne.
            • Gość: elektra.j Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.avamex.com.pl 05.02.07, 13:45
              LACS - masz moze gg? bo chciałabym jeszcze pare pytan zadac jak mozna ;-)
      • Gość: sx Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.avamex.com.pl 06.02.07, 14:39
        x
        • Gość: tele 69 Do roboty elektra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:09
          Widzę z tych paru postów, że z tej elektry to typowa leserka. Chciałaby dużo
          zarobić nic nie robiąc. Pewnie z każdej pracy wylatywała po miesiącu - ot, taka
          typowa wędrowniczka. Nic nie umiejąca i tylko kombinująca jak oszukać
          pracodawcę. Skończy zapewne jako kasjerka w Tesco
          • Gość: elektra.j Re: Do roboty elektra! IP: *.avamex.com.pl 06.02.07, 15:13
            własnie się uśmiałam niesamowicie z Twojego postu, niestety musze Cię zmartwić
            pracuje od 10 lat i były to tylko 2 firmy, dlatego tak się zastanawiam przed
            nastepną zmianą, a leserem raczej nie jestem bo udało mi sie 2 kierunku
            skonczyc z najlepszym wynikiem, wiec sorry ale nie oceniaj kogos po paru
            zdaniach ;-)
      • Gość: goździk Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 22:02
        zastanów się nad swoimi priorytetami życiowymi zanim pójdziesz do Ery
        to jest wyżymaczka ludzi, wyżuje i wypluje
        zapomnij o życiu rodzinnym, nie znam małżeństwa które przetwało próbę pracy
        jednego z małżonków w tym syfie
        zarobić to można było ale kiedyś, teraz w ramach planu oszczędnościowego
        obcinają premie jak tylko mogą, wiem, że gdzieś indziej zarobisz podobnie
        (realia się zmieniły, dobrzy pracownicy naprawdę są w cenie i to naprawdę nie
        jest firma Bóg)
        owszem grafik się poprawił ale zapomnij co to są nadgodziny- i tak robią ludzi
        w balona, dziwię się że PIP im się do dupy nie dobrał jeszcze! codziennie
        minimum godzinę zostaniesz, bo inaczej się nie wyrobisz i zarzucą Ci
        niedopełnienie obowiązków (oczywiście nie oddają ani nie płacą za to)

osobiście nie polecam, po wielu latach wielkiego zapieprzu odszedłem do innej
        firmy i nie żałuję
        żałuję, że tak długo czekałem...kiedy na ratowanie rodziny już było za późno :(
        pieniądze wszystkiego Ci nie wynagrodzą...
        • Gość: Coltex Re: Praca w salonie firmowym Era, Plus ile zarabi IP: *.chello.pl 03.04.07, 23:32
          Coltex Dakar jest debeściak !

Najlepsza sieć Plusa !
          Dobra admosfera, zarobki powiązane z wynikami , prezesura na wysokim poziomie,
          sekretarki ładne,

dwa zera i jest Era !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka