Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław

IP: *.chello.pl 02.02.07, 19:37
    Witam

Czy ktoś z Was pracował lub ew. słyszał jak pracuje się w w/w firmach? Chodzi
    o stanowiska w działach handlowych, Product Manager lub opiekun danej grupy
    klientów. Generalnie chodzi o zarobki i atmosferę. Jeśli chodzi o IBM to w
    rozwój nie wątpie, natomaist jak sprawa ma się z GNT we Wrocławiu? Firma
    skandynawska, więc niby jakaś kultura i cywilizowane zasady pracy powinny
    panować, ale to tylko moje domysły. Może coś wiecie?
    Będę wdzięczy za pomoc.
    Pozdrawiam
    m.
    Obserwuj wątek
      • Gość: inezz Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.media4.pl 02.06.07, 11:56
        miałam wątpliwa przyjemnośc pracować w gnt przez kilka miesięcy na stanowisku
        handlowca. zarobki marne, kultura firmy też. nie polecam.
        • Gość: m. Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.chello.pl 02.06.07, 17:41
          no dokładnie takie informacje słyszałem, między innymi od osób, które tam
          pracowały/pracują. Podejrzewam, że w AB jest podobnie. O ile wiem, w disti
          najlepiej jest w ABC i TD. Myślę, że w RRC tez jest przyjemnie.
          Z innej beczki - jak w takim razie wg Was wyglada rynek integratorów IT na
          Dolnym Śląsku? Oczywiście pytam pod kątem pracy :-)

pzdr
          m.
          • Gość: ... Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.chello.pl 03.06.07, 12:50
            A ja pracuję w AB i bardzo sobie chwalę tą firmę. Każdemu bymmógł
            polecićtakiego pracodawcę. Oczywiście najważniejsze są wyniki pracy. Nie ma tu
            miejsca dla ściamniaczy!!!
        • Gość: ee Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.europe.hp.net 29.06.07, 10:58
          Hej,

potrzebuję pilnie info o firmie GNT Polska z Wrocka, bede wdzieczna za kazda
          informację
          • Gość: inezz Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.chello.pl 21.07.07, 21:58
            a co chcesz wiedziec?
            • Gość: eee Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.europe.hp.net 31.07.07, 13:46
              Już nic, po dwoch etapach nawet nie zadzwonili powiedziec, ze jednak nie chcą
              mojego męża, wieśniactwo
              • Gość: inezz Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.chello.pl 03.08.07, 16:18
                Twój mąż naprawde nie ma czego żałować
                • Gość: eee Re: Praca w IBM (IT - Warszawa) / GNT Wrocław IP: *.europe.hp.net 06.08.07, 14:41
                  Dzięki, zawsze jakeis pocieszenie! Zarzekają się, ze zadzwonią niezaleznie od
                  odpowoedzi i olewają. Zulą na telefon czy jak? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka