Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

uwaga MAN Niepolomice

IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.07, 18:37
    tu sa normalnie jaja,wyslali nas na szkolenie do Salzgitter mialy byc domki 6
    osobowe ,byly ala przez tydzien ,a teraz zrobili dostawke z lözek pietrowych
    i jest nas dziesieciu.Kase tez mieli wyslac na konto na diety a tu dalej brak
    przelewu.Zero organizacji przez pierwsze 2 dni placilismy ze swojej kieszeni
    za jazde do pracy.sory za pisownie ale tu jest niemiecka klawiatura
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: uwaga MAN Niepolomice 09.02.07, 18:54
        Bo centrala w Monachium zamiast zatrudnic fachowego kooerdynatora ds.
        pracownikow z Polski woli brac na 5 miesiecy praktykantow za psie pieniadze.
        Wiem, bo bylam na rozmowie.
        • Gość: jajcarz Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.07, 16:16
          poprawilo sie, ale by potrzeban rozmowa z generalnym dyrektorem MANa w
          Niepolomicach, bo pan L. z z kadr jakos nie raczy nas odwiedzic w Salzgitter
          • Gość: jajcarz olewajacy kadrowiec IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.07, 12:11
            kadrowie herr Lis to jakis palant ktory ma w du*ie pracownikow bo sa wysylane
            do niego monity o przyjazd do Salzgitter a on nie raczy sie pokazac, mam
            ndzieje ze go szybko dyscyplinarnie zwolnia.A jesli bedzie jakas grupa jechala
            z MANa do niemiec niech nie wierzy ani jednemu jego slowu
            • annajustyna Re: olewajacy kadrowiec 17.02.07, 14:15
              Jak bylam na tej rozmowie o praktyke pod koniec sierpnia, to dziewczyna z kadr
              wspominala, ze personalny "pochodzacy z PL" (nazwiska nie wymienila) ma
              niedlugo odejsc, ale juz jest ktos na jego miejsce. Moze ten Lis zo jakis
              nowy??? W kazdym razie, gdybym to ja byla kadrowa, to takich cyrkow by nie
              bylo. Trzymam kciuki, zeby sie wszytsko jakos wyjasnilo i zeby MAN poprawil
              polityke kadrowa, bo to jakas katastrofa:(((((. Pozdrawima!
      • Gość: xxx Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.chello.pl 18.02.07, 11:00
        no wiesz bywa ;), delegacje mozesz miec rozliczona dopiero po powrocie...
        • Gość: jajcarz Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.07, 13:46
          kasa to pikus,tylko tu nikt nic nie wie,kiedy wracamy do polski na urlop lub na
          calkowity zjazd, a w kraju mowili ze od 1 do 3 miesiecy to jest jednak kawl
          czasu, apieniedzy wziolem na 1,5 miesiaca i ewntualnie z czego mam zyc dalej???
          • annajustyna Re: uwaga MAN Niepolomice 18.02.07, 13:59
            No a wyplata w miedzyczasie??? Albo kasa zapomogowo-pozyczkowa w pracy???
            • Gość: jajcarz Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 15:22
              wyplata jest ,ale na konto w kraju aja nie mam karty do bankomatu
              • annajustyna Re: uwaga MAN Niepolomice 21.02.07, 20:39
                No to b. madrze z Twojej strony:(((((.
          • Gość: xxx Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.chello.pl 18.02.07, 16:45
            masz polecenie wyjazdu na delegacje? jezeli tak to powinno byc napisane na jak
            dlugo jedziesz, jezeli nie to dochodz swego ;)
            • Gość: jajacarz Re: uwaga MAN Niepolomice IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 15:19
              wlasnie nie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka