Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    28.02.07, 13:02
    Witam, nie wiem czy już był ten wątek ale chyba wielu osobom sie przyda....no
    więc tak się złożyło że najprawdopodobniej dzisiaj dopadnie mnie degradacja w
    pracy a co za tym idzie obcięcie pensji.....nie uśmiecha mi się wogóle dalej
    pracować w tej firmiea już tym bardziej za 800 zł. ale na conajmniej miesiąc
    chciałbym iść na L-4(za co dostałbym większe pieniądze jakbym przyjał tą
    śmieszną posadę za 8 stów) sęk w tym że mimo że pracuje fizycznie i to nawet
    ciężko to jakoś nie bardzo źle się czuję....mam może jakieś skrzywienie
    kręgosłupa(ale to od zawsze) ale nic poza tym....więc pytanie czy ktoś wie
    jak zrobić żeby przez najbliższy miesiąc być na L-4, może mało to uczciwe ale
    napewno mój pracodawca też nie jest uczciwy więc z czystym sumieniem robie to
    co robie....z góry dzięki za pomoc
    Pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:50
        Wiem że, to tak zwana podwójna moralność, ale doradzam Ci ból pleców albo
        jeszcze lepiej "korzonków". Śmiało możesz odpocząc od cięzkiej pracy.
        Pozdrawiam
        • myszz Re: L-4 28.02.07, 21:04
          depresja
          • Gość: Jolka Re: L-4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:22
            Ha ha, depresja. Jak pójdziesz na L4 to Twój szef dostanie depresji. Nie wiem
            czy będziesz umiał udawać ból pleców, a tym bardziej korzonków.
      • d.o.s.i.a Re: L-4 28.02.07, 23:06
        jak zrobić żeby przez najbliższy miesiąc być na L-4, może mało to uczciwe ale
        > napewno mój pracodawca też nie jest uczciwy więc z czystym sumieniem robie to
        > co robie....z góry dzięki za pomoc

A Twoj pracodawca nie jest uczciwy, bo pewnie uwaza, ze Ty tez uczciwy nie
        jestes i w ogole wokol tyle nieuczciwosci, to co on sie bedzie staral... I tak
        sie koleczko zamyka...
      • Gość: przychylny Re: L-4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:16
        na poczatek mozesz do zwyklego internisty z prosba o zwolnienie
        powiedz ze jestes skrajnie wyczerpany,oslabiony,ogolne rozbicie, powinien Ci
        dac na tydzien spokojnie,potem sprobuj przedlyzyc a jak sie nie uda to do
        psychiatry;takie zwolnienia sa nie do podwazenia.wiem bo sama to praktykowalam.
        powodzenia i nie miej skrupulow jesli chodzi o pracodawce.on napewno ich nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka