Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w kraju

08.03.07, 16:30
    Mam pytanie laduje swoje pieniadze w ksztalcenie siebie chodzi mi o
    prawojazdy kat C, C+E, D ok wszystko fajnie tylko jak dalej znalesc prace w
    tym zawodzie jesli wszyscy pracodawcy wymagaja od ciebie doswiadczenia!!!!
    ktorego oczywiscie nie posiadam:)i co pieniadze wyzucone w bloto? czy bez
    znajomosci da sie znalewsc prace w tym kierunku??:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: XX [...] IP: 194.146.250.* 08.03.07, 16:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 0tdr0 Re: Praca w kraju 08.03.07, 16:56
        Ten problem dotyczy wielu zawodow- niestety. W tym przypadku glownym problemem
        jest strach wlasciciela auta przed uszkodzeniem pojazdu przez zoltodzioba.
        Pracodawcy pewnie by byli zadowoleni, jakbys ten rok lub dwa przerobil u nich za
        darmo w zamian za mozliwosc wpisania sobie doswiadczenia.
        Pierwszym wyjsciem jest przebic stawke doswiadczonego kierowcy- co w praktyce
        jest nie do zrobienia, bo stawki bywaja bardzo niskie. Jesli powiesz, ze jestes
        abstytentem to Twoje szanse rosna.
        Drugim jest poczekac, az jeszcze wiecej kierowcow zacznie pracowac za euro ;)
        Trzecim jest kupic jakiegos rzecha i na swoim przepracowac pewien okres.
        Trzecim wyjsciem jest po prostu sklamac. Jesli prawo jazdy jest swiezutkie to
        mozesz opowiedziec, ze duzo jezdziles ze szwagrem/wujkiem/kolega (szczegolnie
        dotyczy to transportu miedzynarodowego) i wiesz z czym sie to je.
      • erbelka Re: Praca w kraju 08.03.07, 19:43
        Myślę, że łatwiej byłoby Ci znależć pracę jako kierowca zagranicą. W Wielkiej
        Brytanii często szukają kierowców z Polski nawet bez doświadczenia, nie mówiąc
        już o nieporownywalnie wyższych stawkach.W Polsce trudno się załapać bez
        doświadczenia w każdym zawodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka