Gość: Kaja IP: *.stk.vectranet.pl 20.03.07, 13:05 Witam czy ktoś pracuje w AIGO i może mi doradzić ,czy warto pracować w tej placówce? Jakie są warunki pracy itd.Jestem równiez ciekawa jak przebiega proces rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balbina33 Re: Praca w AIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:20 Rozmowę do AIGO przeprowadzał gościu zajmujący się sprawami personalnymi. Pytania dotyczyły znajomości banku, reszta to takie typowe przeprowadzane na rozmowie ( na czym polegała dotychczasowa praca, dlaczego AIGO, dlaczego, ja, wady, zalety itp., itd), po tej rozmowie była kolejna z kierwonikiem placówki (on mówił ja słuchałam), później miesięczne szkolenie i praca. Nie wiem jak w tej chwili wyglądają zarobki pracowałam tam do 2004 roku, ale było to najniższe wynagrodzenie + prowizja od sprzedaży. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Praca w AIGO IP: *.stk.vectranet.pl 20.03.07, 19:32 Serdecznie dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś