ohafija 20.03.07, 17:07 niektóre firmy podają w jakim czasie kontaktują się z ewentualnymi kandydatami. ale zdecydowana większośc tego nie robi. ile ewentualnie należy czekać na kontakt ze strony pracodawcy (tydzień, dwa tygodnie ?? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scintilla Re: jak długo ?? 20.03.07, 20:17 Nie ma reguły. Jedno dzwonią następnego dnia, inni po miesiącu. U mnie większość po 3-4 tygodniach od momentu wysłania - jeżeli wysłałam w dzien pojawienia się ogłoszenia - lub po tygodniu, dwóch jeżeli po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: jak długo ?? 21.03.07, 10:15 Ze mną kontaktowali się zawsze w ciągu kilkunastu godzin od wysłania maila - za pierwszym razem byłem tak zaskoczony, że nie wiedziałem co powiedzieć, spodziewałem się odzewu w ciągu 2-3 dni, a tu już po 3 godzinach zadzwoniła haerówka. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: jak długo ?? 21.03.07, 17:00 Nie ma tutaj reguly. Po zakonczonej rozmowie nalezy zapytac w jakim czasie otrzyma Pani informacje zwrotna, ewentulanie po jakim terminie brak odpowiedzi powinna Pani uznac za odpowiedz negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś