madzik31 20.03.07, 17:27 dostałam propozycję w tej firmie. czy ktos moze mi cos powiedziec??? o centrum w katowicach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: capgemini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:40 Ale ci fajnie. Ja już czekam 3 tydzień na odpowiedź, ale to w Krakowie. Jak długo czekałaś na odpowiedź? Przeszukaj forum. Było coś o Katowicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: capgemini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:38 To tez moze zalezec od tego, jakie miales oczekiwania finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hm.m Re: capgemini 20.03.07, 19:54 raczej nie... na wejściu, na najniższym stanowisku raczej nie powalczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik31 Re: capgemini 21.03.07, 09:11 ja w katowicach, tylko mam dylmat taki: nie dostałam jeszce listu ani nie podpisałam umowy. a obecny pracodawca musi się jak najszybciej dowiedzieć .. poprostu nie mam żadnej pewności czy mnie zatrudnia!!!!!!!!! boję się skłądac wymówienia, a wiem ze musze bo czas nagi, zey zacząc obowiązki przekazywać. czy słyszeliscie o nie dotrzymaniu przez capa obietncy zatrudienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
hm.m Re: capgemini 21.03.07, 09:33 Nie. Cap zatrudnia kilkadziesiąt osób miesiesięcznie. Rekrutacja kosztuje, więc nie sądze, żeby nie dotrzymali obietnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik31 Re: capgemini 21.03.07, 11:07 no wydzwaniam po list intenc, i na razie nie przysyłaja. jakby co nei ma zadnej podstawy do roszczeń - jak mnie stąd wymksuja a tm nie wezmą - to ze tak powiem będzi eklops.:) zawsze sie może zdarzyć:) no cóż taka niezdrowa ostrozność.kredyt spłącam:) może dlatego:) Odpowiedz Link Zgłoś