megi.1 09.05.03, 13:41 Szukam dodatkowej pracy, wieczorami lub w weekendy. Mam wykształcenie wyższe, matematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: szukam pracy dodatkowej 09.05.03, 14:14 megi.1 napisała: > Szukam dodatkowej pracy, wieczorami lub w weekendy. Mam wykształcenie wyższe, > matematyczne. w zawodzie chyba ciezko bedzie Ci cos zlapac. Zostaja korepetycje (sezon, bo egzaminy na studia tuz tuz). Z innych najczesciej sa to oferty mniej lub bardziej zakamuflowanej akwizycji/posrednictwa w kredytach/ubezpieczeniach itp. Jesli nie masz nic przeciwko takiej pracy i Cie to interesuje, podaje watki w ktorych mowa o tym: 1. zarabiam i pomoge zarobic innym - samotnamatka 2. praca dla mlodych osob z katowic i okolic - business woman (nie wiem, gdzie mieszkasz, wiec podaje na wszelki wypadek) 3. praca w posrednictwie kredytowym - ssmutny poza tym pelno podobnych ofert znajdziesz po gazetach i portalach internetowych Pozdrawiam, zyczac szybkiego znalezienia interesujacej pracy Losiu Odpowiedz Link Zgłoś