Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w LUKAS BANKU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:07
    Mam pytanie do czytelników forum, czy orientujecie sie jak wyglada rozmowa
    kwalifikacyjna na stanowisko doradcy ds. kredytu hipotecznego w Lukas Banku??
    Jakie jest wynagrodzenie proponowane na tym stanowisku?? Czy zależy od
    odziału banku ? Jakie są warunki pracy? Czy to jest praca stacjonarna czy
    trzeba samemu uganiać się za klientami. Cenne będą każde uwagi ;o)
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Praca w LUKAS BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:48
        właśnie dzisiaj zrezygnowałam z podpisania z nimi umowy. Jako doradca na 1/2
        etatu chcieli dać 725 brutto - żenada. ale nie ds. hipotecznych tylko ogólnie.
        Rozmowa o wszystkim - byłych pracach, sposobach pozyskiwania klientów, twoich
        umiejętnościach i cechach charakteru itp.
        • Gość: Piotrek Re: Praca w LUKAS BANKU IP: *.ramtel.pl 03.04.07, 22:44
          dzieki za info. Jak sie cos takiego slyszy to sie wszystkiego odechciewa :(
          nie wiadomo jaki wymagania, a z ich strony żenujące wynagrodzenie, można
          powiedzieć nawet "jałmużna". Bo jak można przeżyć miesięcznie za chociażby 1000
          zł netto (choć ostatnio na rozmowie w Millenium dowiedziałem się że nie brakuje
          chętnych, absolwentów studiów, którzy za 800 zł netto będą ciężko pracować
          (mowa oczywiście o całym etacie;o). Ciekaw jestem czy ta menadżerka pracowała
          by za tak śmieszne pieniądze. Zostawię to bez komentarza. Samo wynajęcie
          kawalerki kosztuje około 1000 zł, a co z kosztami wyżywienia, nie mówiąc o
          ubraniu czy jakiś luksusach typu kino czy teatr.
          Nie ma co się dziwić że młodzi ambitni ludzie wyjeżdżają do Anglii. Trzeba nie
          mieć własnej godności, żeby iść do banku za 800 zł. BANK to nie BIEDRONKA!!!

• sztuka_konwersacji Re: Praca w LUKAS BANKU 03.04.07, 22:57
            Dzizas, ludzie, kiedy sie w tym kraju coś zmieni?
          • arfer Re: Praca w LUKAS BANKU 16.04.07, 18:16
            Nikt rozsądny nie będzie pracował za takie pieniądze.

Pytanie, czy wolisz bank, z wszelkimi tego typu konsekwencjami (mobbing, praca
            za śmieszne pieniądze i nabijanie kiesy instytucji), czy możesz pomyśleć o
            jednej z firm doradczych (o ile nie mieszkasz w malutkim miasteczku) - Open,
            Expander, Notus, czy Goldenegg swoich oddziałów mają całkiem sporo. Żadna z
            tych firm nie jest idealna, ale lepsze to niż w banku. Rodzaj współpracy także
            do wyboru - może być umowa o pracę, zlecenie, działalność..

Nie dziw się osobie, która próbowała rekrutować. Jeśli nie ma się innych
            argumentów..
      • Gość: Wlodek Re: Praca w LUKAS BANKU IP: *.aster.pl 04.04.07, 20:48
        Pracowalem tam 5 miesiecy. Znasz ta reklame z tv. Jak pracownicy zapie..ja w
        domu aby cwiczyc sie w liczeniu pieniedzy itp. W rzeczywistosci jest zanacznie
        gorzej. Dziwie sie ze ktokolwiek tam moze wytrzymac. Pieniadze bardzo marne a
        chamstwo niesamowite.Odradzam
        • Gość: dośka Re: Praca w LUKAS BANKU IP: *.net.pulawy.pl 24.04.07, 11:43
          ja pracuje 2 mies, 3/4 etatu. 1100brutto, lubelskie. Chcą mi prac
          mózg,wciskologia klientowi,mam ściągać rodzine żeby zaopatrywała sie w tym
          banku, żenada, porazka i paranoja. dyrka z przypadku. zmywam sie gdy bedzie
          dobra chwila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka