Gość: iska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 01:58 zaproszono mnie na rozmowe kwalifikacyjna do Skok-u. czy ktos z Was moze pracuje lub pracowal w tej firmie? czego mozna sie spodziewac? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.saaa Re: Skok Stefczyka 03.05.07, 17:59 nie pracowalem ale sporo slyszalem, to zalezy w jakim miescie bedziesz pracowac, jest tak jak wszedzie plany sprzedazowe do zrealizowania, jak przelozony jest ok to pracuje sie dobrze, bedziesz musiala podpisac zakaz konkurencji, ale nie wiem dokladnie na jaki okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 18:06 Moja kolezanka tam sie dostala po znajomosci. Zenada, zeby po znajomosci zalatwiac prace za 1200 netto, ale to wlasnie Polska. A w jakim miescie aplikujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:02 Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:45 Jak wygląda rekrutacja w SKOKu, jakie kwalifikacje biorą pod uwagę? Słyszałam też o 2 tygodniowym szkoleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:49 jaka rekrutacja? hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Skok Stefczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:36 u stefczyka rekrutacja podzielona jest na dwa lub trzy etapy w pierwszym robia spęd ludzi i maglują różnymi idiotycznymi testami przez ok. 3h. jak zaliczysz testy to zapraszaja na rozmowe i to jest dopiero komedia (komisja ziewa, rysuje bzdurki na kartce i w ogóle nie słucha co sie do nich gada) potem jak przejdziesz dalej sa konkretne rozmowy jak nie to dostajesz list ze bylo fajnie ale m,amy cie gdzies Ogolnie mowic, smiech na sali wielki cyrk z rekrutacji robia a za 3 miesiace pojawia sie nastepne ogloszenie, ze znowu szukaja ludzi na to samo st. w tym samym miescie (3 miesiace akurat po okr,. probnym) Odpowiedz Link Zgłoś