Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skok Stefczyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 01:58
    zaproszono mnie na rozmowe kwalifikacyjna do Skok-u.
    czy ktos z Was moze pracuje lub pracowal w tej firmie?
    czego mozna sie spodziewac?
    prosze o opinie.
    Obserwuj wątek
      • d.saaa Re: Skok Stefczyka 03.05.07, 17:59
        nie pracowalem ale sporo slyszalem, to zalezy w jakim miescie bedziesz pracowac,
        jest tak jak wszedzie plany sprzedazowe do zrealizowania, jak przelozony jest ok
        to pracuje sie dobrze, bedziesz musiala podpisac zakaz konkurencji, ale nie wiem
        dokladnie na jaki okres
      • Gość: . Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 18:06
        Moja kolezanka tam sie dostala po znajomosci.
        Zenada, zeby po znajomosci zalatwiac prace za 1200 netto, ale to wlasnie Polska.
        A w jakim miescie aplikujesz?
        • Gość: ..... Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:02
          Poznań.
      • Gość: Gość Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:45
        Jak wygląda rekrutacja w SKOKu, jakie kwalifikacje biorą pod uwagę? Słyszałam
        też o 2 tygodniowym szkoleniu...
        • Gość: . Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:49
          jaka rekrutacja? hahaha :)
      • Gość: taka jedna Re: Skok Stefczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:36
        u stefczyka rekrutacja podzielona jest na dwa lub trzy etapy
        w pierwszym robia spęd ludzi i maglują różnymi idiotycznymi testami przez ok.
        3h.
        jak zaliczysz testy to zapraszaja na rozmowe i to jest dopiero komedia (komisja
        ziewa, rysuje bzdurki na kartce i w ogóle nie słucha co sie do nich gada)
        potem jak przejdziesz dalej sa konkretne rozmowy
        jak nie to dostajesz list ze bylo fajnie ale m,amy cie gdzies

Ogolnie mowic, smiech na sali
        wielki cyrk z rekrutacji robia a za 3 miesiace pojawia sie nastepne ogloszenie,
        ze znowu szukaja ludzi na to samo st. w tym samym miescie (3 miesiace akurat po
        okr,. probnym)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka