Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:01 czy ktoś może mi podać konkretne kwoty jakie zarabiają managerowie lub partnerzy bo że dużo to wiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:44 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwc Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.237.spine.pl 19.05.07, 13:22 powyżej 100 000 rocznie spokojeni się wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:57 jeśli to jest np. 110 tys to wcale nie tak dużo, myślałem, że partnerzy zarabiają po 20-30 tys mieięcznie a może i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.magma-net.pl 19.05.07, 15:31 Jak ktoś chce pracować całymi dniami i nocami to są to wspaniałe miejsca. Zero życia prywatnego, tylko zapieprz*** na kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.aster.pl 20.05.07, 08:45 > powyżej 100 000 rocznie spokojeni się wyciągnie. Dolarów? Euro? Bo złotych to na pewno nie, to zdecydowanie wyższy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager 25.05.07, 15:29 Na pewno dużo więcej. 58 000 zł rocznie zarabia asystent pierwszego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exskarbowiec Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.225-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.05.07, 18:28 200-300K Euro oczywiscie. kasa w całej europie jest podobna - a np Deloitte Polska w rozliczeniach korporacyjnych jest najdroższy w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.aster.pl 27.05.07, 18:43 > 200-300K Euro oczywiscie. > kasa w całej europie jest podobna - a np Deloitte Polska w rozliczeniach > korporacyjnych jest najdroższy w Europie Na poziomie partnera pewnie jest to w granicach kwoty którą wymieniłeś. Natomiast poziom menedżera to dużo mniej, ja bym stawiał ja jakieś 250k PLN rocznie dla osoby nowo awansowanej na menedżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.net-serwis.pl 16.08.07, 23:47 Deloitte Ukraina jest np. drozszy od tego z Polski. Co do zarobkow partnerow to zaczynaja sie od 1 mln zl rocznie, a koncza na >1 mln €. Managerowie nie przekraczaja zazwyczaj 400 tyś. rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem531 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager 17.08.07, 03:21 A ja szukam pracy za 1500 zł.... Szczena mi opadła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.aster.pl 20.08.07, 20:09 nikodem531 napisał: > A ja szukam pracy za 1500 zł.... Szczena mi opadła.... No ale wiesz, w tego typu firmie partner to coś jakby prezes albo członek zarządu i trochę też współwłaściciel firmy, a menedżer to odpowiednik dyrektora wyższego szczebla w "normalnych" organizacjach. Więc tu mówimy o naprawdę wysokich stanowiskach, na które pracuje się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem531 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager 20.08.07, 20:15 Nie no wiem tylko jak tak widze ile niektorzy zarabiaja to nieźle, nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezo Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.toya.net.pl 20.08.07, 20:23 "Nie no wiem tylko jak tak widze ile niektorzy zarabiaja to nieźle, nieźle:)" Wiesz nie wiem jak Ty, ale ja nie znam wśród swoich znajomych osób które robią za psie 1500/miesiąc, bo tacy siedzą już w Anglii czy Holandii. Kto tyle zarabia to po prostu wyjeżdża i ma to samo tylko w Euro. Żaden z moich znajomych nie robi niżej jak 2500 netto bo po prostu poniżej takich zarobków praca w Polsce się nie opłaca. Za 5 lat płace w Polsce na pewno pójdą w górę bo nikt nie będzie chciał pracować za 1500 zł. Już teraz we Wrocławiu firma Skansa zatrudnia np. traktorzystów i operatorów walca drogowego i płaci im po 5 tys. Z propos tematu Deloitte, kolega jako senior consultant w Wa-wie ma od 4 do 5 tys. netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem531 Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 22:37 Tak, ale wybacz ja nie mam zamairu pracowac dla pieniadzy, poki co nie musze. Trzeba byc cierpliwym , studiuje zaocznie na uniwersytecie, szukam odpowiedzialnej rowijajacej pracy. Co z tego ze pojedziesz do U.K. pracowac przy tasmociagu jezeli i tak zawodowo jestes "nikim"... Chce w przyszlosci miec szanowany, ceniony zawod, a nie byc traktorzysta...Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezo Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.toya.net.pl 21.08.07, 08:42 "Co z tego ze pojedziesz do U.K. pracowac przy tasmociagu jezeli i tak zawodowo jestes "nikim"... " jak to nikim??? kpisz kolego czy co??? nikim to jesteś w Polsce jak zarabiasz 1500 w łapę, oszczędzasz na wszystkim żeby przeżyć do pierwszego, nie stać Cię na samochód, DVD, wakacje, wypad na miasto do knajpy, ładne ciuchy, fajne perfumy. Tak sie składa że pracowałem akurat w Belgii w recepcji hotelu po ich najniższych stawkach i miałem 1600-1700 euro. Po roku stać mnie było na auto i wakacje na Krecie. Do Polski wróciłem jedynie dlatego że za porównywalne pieniądze dostałem pracę. Więc jednak byłem "kimś" - jak to przewrotnie określasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. W. Bush Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 16:29 Człowieku ale tutaj chodzi o fakt iż często ludzie pracuja za mlodu za takie 1500 zł odmawiaja sobie tego i owego poniewaz chca zdobyc doswiadczenie i zrobic dobra kariere zawodowa. A wybacz przyjezdzasz do Polski i szukas zpracy wzawodzie jako recepcjonista, na wyzsze stanowisko sie nie dostaniesz jezeli przez caly czas robiles na najnizszym... A poza tym tutaj nie chodzi o pieniadz, jestes kims bo mozesz sobie kupic DVD, perfumy? daj spokoj. Poza tym ja mowiac iz gdybym zarbial 1500 jako mloda osoba, w wieku 20 lat a nie 30 czy ilu. Chodzi oz dobycie doswiadczenia a nie rzucania sie na kase. Co z tego ze kupiles sobie DVD samochod i etc. jezlei przyjezdzajac do Polski okazuje sie ze zadnej dobrej pracy za porównywalne pieniadz enie dostaniesz gdyz nie masz doswiadczenia. Nawte kredytu hipotecznego Ci nie dadza, bo widza ze pracujesz jako robotnik fizyczny czy etc. Poza tym czytaj ze zrozumieniem "zawodowo > jestes "nikim"... Czyli chodzilo o fakt iż po prostu ejsli chdozi o nabranie konkretnych doswiadczen umiejetnosci, to jestes nikim. Nie dlatego ze zarabias ztyle a tyle. Coz tego ze tam zarabiales tyle a tyle skoro wracajac do kraju mozesz pomarzyc jedyie o stanowisach za podobna kase, chyba ze jak wyzej mowa opracy fizycznej. Niestety Boye i recepcjonisci nie zarabiaja po 6500 netto :) Chodzilo mi o fakt iz twoje umiejetnosci sa niczym i nie zapewnia Ci w kraju pracy na dorbym stanowisku. W moim przypaku praca za 1500 to jedynie poczatek, czas na nabranie doswiadczen zawodowych i umiejtenosci. A jezeli tkos zarabia 1500 zł ui ma na utrzymaniu rodzine to neistety musi wyjechac, jednakze mnie to nigdy nie bedzie dotyczyc, gdyz nigdy bym nie zalozyl rodziny ani nawet nie wiazalbym sie z kims na dluzej nie majac zadnych perspektyw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: 195.28.182.* 21.08.07, 18:46 G. W. Bush: mylisz sie, ludzie ktorzy zarabiaja w Anglii czy gdziekolwiek indziej np. na zmywaku po 5 tys do reki nie wroca do kraju, nikt o zdrowych zmyslach by nie wrocil.. a jesli chodzi o spelnienie zawodowe - jesli jestes mlody to nikt ci nie kaze do konca zycia myc garow czy pracowac fizycznie, podszkolisz jezyk, masz wyzsze wyksztalcenie zdobyte w Polsce czy nawet skonczysz studia za granica i mozesz sie realizowac zawodowo.. Wole pracowac fizycznie za granica, gdzie stac mnie na dom, dobre auto i na wszelkie moje zachcianki niz po studiach w Polsce ledwo wiazac koniec z konce i zadluzac sie na kawalerke wielkosci 30m2 na 40 lat.. DOROSNIESZ - POPRACUJESZ - ZROZUMIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. W. Bush Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:42 Znam ludzi ktorzy po skonczonych studiach radza sobie wprost ok i nie narzekaja na brak pracy, ale coz jak sie wybiera kulturoznawstwo za studia to nie am co plakac, bez obrazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: 195.28.182.* 21.08.07, 21:58 Gość portalu: G. W. Bush napisał(a): > Znam ludzi ktorzy po skonczonych studiach radza sobie wprost ok i > nie narzekaja na brak pracy, ale coz jak sie wybiera kulturoznawstwo > za studia to nie am co plakac, bez obrazy.. no widzisz akurat ja nie skonczylam kulturoznastwa i nie bylam ani jednego dnia bezrobotna, a zarabiam kwoty o ktorych ty zapewne mozesz pomarzyc chociaz mpja kariera zawodowa trwa niecale 2 lata i uwierz mi chce wyjechac z tego kraju bo POLSKA TO JEST CHORY KRAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. W. Bush Re: zarobki w Deloitte, PWC, EY-partner, manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:28 O ktorych ja moge pomarzyc, no coz mam 20 lat wsyztsko przede mna, ale sam ma w rodzinie i wsrod znajomych osoby ktore zarabiaja pieniadze o ktorych Ty nigdzy naet w stanie nie bedziesz pomarzyc:) Poza tym nie wiem czy ktos kto chce wyjechac na zachod ma takie super zarobki:) Odpowiedz Link Zgłoś