Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!!!!!!!

IP: 89.25.171.* 22.05.07, 01:44
    Nie dajcie się oszukać, ostatnimi czasy firma Workservice zaczyna chyba coraz
    gorzej prosperować zwłaszcza ta w Katowicach i dzieją się różne
    cuda ,zostałem
    oszukany przez firmę WORKSERVICE Katowice, nie odsc ze nie wyplacono mi
    pieniędzy to gdy napiusalem skarge do centrali we Wrocławiu ,to wtedy jedna z
    osob pracujących w Katowicach dzwonila do mnie i grozila mi:) ,zwodzili mnie
    ze
    dostane cala kwote za kolejny mioesiac jednak dostalem zaledwie jedną trzecią
    iuwazają ze to wszystko szkoda nerwów sprawę zgłosilem do prokuratury o
    oszustwo i Inspekcji pracy , szczerze odradzam wam tych oszustów, ale
    niestety
    ilość oszustów rośnie przez to że ludzie nic z tym nie robią ale ja sie
    postaram zrobić wszystko aby zareklamowac ta firmę
    Obserwuj wątek
      • Gość: tsa Re: U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!! IP: 194.146.250.* 22.05.07, 02:12
        nie wyplacono mi
        pieniędzy

a za co ty tam płaciłes??????pobieranie pieniedzy za prace,posrednictwo nawet w
        tak chorym kraju jak ten jest przestępstwem
        • Gość: Ela Re: U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!! IP: *.ec.kalisz.pl 22.05.07, 07:30
          Czemu miał płacić? On tam pracował i nie dostał pieniędzy.
          • Gość: wilk Re: U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:26
            To niestety jest prawda co napisał OSZUKANY.Miejmy nadzieję że są to ostatnie
            podrygi tego typu agencji.
      • Gość: kris Re: U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 20:20
        Powiem Ci tak. Tez mnie sie cos takiego przytrafilo, natomiast w innej firmie
        tego typu. O pieniadze upominalem sie przez miesiac, az w koncu napisalem do
        centarli list ze jak za tydzien nie bedzie wynagrodzenia na moim koncie, to
        sprawa trafi do sadu pracy. W ten sam dzien ktos z centarli mi odpisal a
        koordynator chcial w tym samym momenie przyjechac do mnie dac mi te pieniadze.
        No wiesz, napewno to nie jest mile, wiem ze swojego doswiadczenia. Zdarza sie
        to nie tak czesto, ale rozumiem ze jestes zdenerwowany. Pozatym nie mozesz
        wszystkiego wrzucac do jednego wora. Dodam jeszcze, ze tego koordynatora, w tym
        momencie gdymy spotkal, juz dawno szukalby zebow ale ze zeby nie grzyby 2 razy
        nie rosna, powstrzymalem sie :D. Powodzenia. Pamietaj jedno - przepracowales,
        nalezy ci sie, wiec walcz.
      • Gość: GONZO Re: Wrocławski Workservice oszuści !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:30
        We Wrocławiu Workservice też ma bardzo złą opinię, wyzysk za śmieszne pieniądze
        o ile się je w ogóle dostenie.... i zupełna niekompetencja osób pracujących w
        biurach worku.
        Totalna porażka
        OMIJAJCIE Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!
        • 0tdr0 Re: Wrocławski Workservice oszuści !!!!!! 23.05.07, 11:35
          Opinie o niekompetencji osob pracujacych w WS pokrywaja sie z moimi ubogimi
          doswiadczeniami, gdy kiedys dane mi bylo z paroma rozmawiac. Niestety w innych
          agencjach nie jest lepiej. Rzadko mozna trafic na kogos kompetentnego- nic
          dziwnego jesli glowine pracuja w nich stazysci albo "specjalisci" bez
          doswiadczenia, za minimalna pensje.
        • wiechuc Re: Wrocławski Workservice oszuści !!!!!! 09.08.07, 21:55
          Dzięki za ostrzeżenie! Wysyłając oferty zazwyczaj się sugeruję stanowiskiem a nie ofertodawcą. Właśnie dziś zadzwoniła do mnie -sądząc po głosie - jakaś nastolatka z Wrocławskiego WS i umówiła się ze mną na spotkanie. Ale skoro firma ma tak złą opinię, to dam sobie spokój.
      • Gość: marcelkaa Re: U W A G A !!! Workservice S.A. oszuści !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:42
        Witam. Popieram, walcz o swoje..ile można czekać na pieniądze które Ci się
        należą?! Chociaż ja pracując dla tej firmy czekalam na pensje miesiąc.. :-
        (...Na szczęście już tam nie pracuję..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka