Gość: Kas IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.06.07, 01:45 Czy pracodawcy na rozmowie kwalifikacyjnej żądają dyplomu, indeksu z ocenami ze studiów? Czy komuś z was się to zdarzyło? czy jest to raczej rzadkością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: Pytanie o oceny na studiach? IP: 85.219.224.* 07.06.07, 09:20 Raz spytali mnie o średnią, w innym miejscu kazali przynieść wszystkie świadectwa, a poza tym nigdzie więcej. Patrząc na to na ilu już rozmowach byłam, jest to spora rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loom Re: Pytanie o oceny na studiach? IP: *.petrus.com.pl 07.06.07, 10:01 Hehe mnie kiedyś pytali o oceny w liceum (a byłem już 2 lata po studiach) i różne inne pierdoły kompletnie niezwiązane ze stanowiskiem o które się ubiegałem. Było to tak żenujące że tej domowej firemce podziękowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab.. Re: Pytanie o oceny na studiach? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.06.07, 17:36 Zależy kogo sie szuka, nie tyle oceny co wszelkie "indywidualne toki", "szczegolne osiągnięcia", temat pracydypl itp swiadczace o ponadprzeciętnosci....oczywiscie uczelnia, kierunek .....ale z takim wnikaniem absolwenci stykaja sie tam gdzie Ci weryfikujacy przydatnosc "maja kase" na przyjecie/przejecie najleprzych i wiedza jaka jest roznica miedzy uczelnia A wydzialem X, a podobnym wydzialem innej uczelni. ( czasem ta roznica jest ogromna ) mimo tych samych tytulow na dyplomie. Odpowiedz Link Zgłoś