Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

studentka zaoczna:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:23
    Czesc:) Czy ktos moze napisac ile moze zarobic studentka studiujaca zaocznie i pracujaca w tygodniu?? Chcialabym wiedziec gdzie najlepiej isc do pracy z wyksztalecniem srednim? Dodam,ze jestem Technikiem Hotelarstwa i pochodzę z Katowic. tzn ile mozna zarobic w sklepie takim jak orsay, terranova, deichmann?? Albo w biurze podroży?? Tzn co mozecie polecic?? Odpowiada mi praca nawet w barze, tylko prosze jezeli jestescie z Katowic i macie wiarygodne informacje to prosze napiszcie o jaka prace chodzi i dokladnie gdzie:):) dzieki:*
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:21
        Czesc:) Czy ktos moze napisac ile moze zarobic studentka studiujaca zaocznie i
        pracujaca w tygodniu??

Yyyyyy....ty tak serio....????
        Ja ci powiem pod warunkiem, jesli ty mi powiesz ile zarabia facet w wieku 39
        lat i 3 miesięcy pracujący 4 razy w tygodniu po 12 h.
      • jagoda48 Re: studentka zaoczna:) 22.06.07, 09:23
        w sklepach typu Orsay, Terranova, itp. nie licz na więcej niż 850zł na rękę plus
        zniżka % na zakup ciuchów dla siebie.
        • Gość: fado Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:51
          to kto tam pracuje za 850 zł?
          student zaoczny z Łodzi 1600 netto miesięcznie.
          • Gość: . Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:36
            1600 netto, lol
            i wtedy sie obudziiiilemmmm....zieeef...
            • Gość: fado Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:28
              nie wierzysz, Twój problem.
              • Gość: . Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:09
                Nie, to twoj problem ze wierzysz w takie bzdury.

Poczytaj:
                f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387901
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=63056423&a=63065516
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=48884174&a=48884174

Gdzie te twoje 1600 NETTO??
                • Gość: fado Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:52
                  ale moja Droga czy ja coś mówiłem, że pracuje w tego typu sklepach?
                  • Gość: kretek Re: studentka zaoczna:)idz na dzienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:15
                    po dziennych będziesz lepiej wykształcona i szybciej znajdziesz wymarzoną
                    pracę, no i najważniejsze, nie stracisz ŻYCIA STUDENCKIEGO!!!pzdr
                    • Gość: rekrrut. Re: studentka zaoczna:)idz na dzienne IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 21:17
                      Ze niby co? hahaha>... lepiej wykształcona ? Program na dziennych rózni sie
                      tylko liczbą zajęć na uczelni, zakres materiału jaki trzeba opanować jest ten
                      sam. (tak jest na wielu uczelniach, egzaminy są nierzadko też identyczne)
                      Druga sprawa, chyba ważniejsza. akurat zaradność ludzi po dziennych jest
                      odstraszająca. wie to każdy pracodawca. 70% tych ludzi jest niezaradna w życiu,
                      nigdy nie pracowała, a chcą pensje jak ludzie z kilkuletnim stażem w zawodzie.

Szybciej znajdzie prace?
                      Kochaniutka porozmawiamy jak skończysz sobie te swoje dzienne. i stanie obok
                      ciebie na rozmowie kwalifikacyjnej osoba po zaocznych studiach, która wie CO TO
                      PRACA i ma juz doświadczenie w zawodzie.

jedno kosztem drugiego. Albo pracuje sie i uczy na zaocznych zapewniając sobie
                      lepszy start, albo korzysta z życia i ciągnie kasę od rodziców..
                  • Gość: . Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:06
                    a co za roznica czy mowiles czy tam pracujesz czy nie?
                    wymadrzales sie ze znasz tamtejsze zarobki. nieistotna jest w tym momencie
                    kwestia czy tam pracowales czy nie.
                    nie wymadrzaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, a skoro tam nawet nie
                    pracowales to zamilknij tym bardziej.
                    • Gość: bipi Re: studentka zaoczna:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:51
                      sorry ale w którym miejscu fado "wymadrzal sie ze zna tamtejsze zarobki"? bo ja
                      tego nie zauwazylem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka