Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konsultant w Manpower

29.06.07, 14:06
    Witam!
    Otrzymałem niedawno oferte pracy w Manpower na stanowisku konsultanta, warunki
    zatrudnienia ciekawe(dobra podstawa+prowizja+pakiet socjalny+szkolenia+kursy
    jezykowe) ale chcialbym poznac opinie innych osob ktore może już
    pracowały/pracują w Manpower, czy są zadowolone i jakie są możliwości rozwoju.
    Dzięki za odpowiedzi:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hanna Stwórz nieograniczone możliwości zarobku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:57
        Szukasz pracy w domu?, chcesz skutecznie zarabiać?. Chciałabym
        zaoferować Ci pracę, dzięki której będziesz zarabiać średnio 600 zł
        tygodniowo za pomocą internetu, spędzając w nim zaledwie 1-2 godziny
        dziennie. Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od
        Ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) propozycją wyślij (nawet pustego)
        e-maila na adres: szansa.na.biznes@gmail.com a natychmiast prześlę Ci
        szczegółową ofertę.
        • snajper55 Haniu K. ze Śląska, przestań spamować 29.06.07, 22:52
          Lepiej zajmij się tym zarabianiem w internecie, które tak reklamujesz. Co ? Tak
          właśnie trzeba zarabiać ? Szukając kolejnych naiwnych ?

S.
      • Gość: Nika Re: Konsultant w Manpower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:53
        Śledze na bieżąco oferty pracy i powiem Ci, ze średnio co miesiąc ukazuje się
        oferta pracy na stanowisko konsultanta w firmie Manpower, więc warto się
        zastanowić, czy gra jest warta świeczki. Ja miałam zamiar ubiegać się tam o
        pracę jakiś czas temu, ale zrezygnowałam widząc częste ogłoszenia o naborze na
        to stanowisko. Pozdrawiam:)
      • Gość: poxipol Re: Konsultant w Manpower IP: *.toya.net.pl 30.06.07, 14:29
        duza rotacja, targety sprzedazowe praktycznie nie do zrealizowania w miastach o
        malej ilosci firm zatrudniajacych ludzi, Twoja praca polega na szukaniu
        kandydatow i jednoczesnie sprzedawaniu ich klientom, jezeli masz nieograniczona
        liczbe znajomych to moze ci sie uda, jak nie to mozliwosci szybko sie koncza,

konsultant/rekruter w agencji rekrutacyjnej to nic innego jak modyfikacja
        przedstawiciela handlowego w branzy FMCG, nie ludzice sie ze rekruterzy w tych
        firmach maja jakiekolwiek przygotowanie merytoryczne do fachowej rekrutacji i
        selekcji, jest to praca dla ludzi energicznych i zywiolowych, ale jednocznie
        wystarczajaco cierpliwych aby spedzac z ludzmi po kilka godzin dziennie na
        rozmowach kwalifikacyjnych

• Gość: xsnowboarder Re: Konsultant w Manpower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:02
          dzieki za odpowiedzi musze sie jeszcze porzadnie zastanowic chociaz tak jak
          zaznaczylem warunki finansowe ktore zostaly mi zaoferowane sa bardzo dobre ale
          fakt ze o ubieganie sie o to stanowisko zdecydowalo glownie mozliwosc zdobyci
          doswiadczenia w miedzynarodowej firmie
          • Gość: positiv Re: Konsultant w Manpower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:11
            tak jest to rzeczywiscie praca podobna do przedstawiciela handlowego ale z tego
            co wiem to rzeczywiscie moze byc satysfakcjonujaca a przede wszystkim jednak
            manpower oferuje bardzo duze mozliwosci rozwoju, szkolen i awansu i to chyba tez
            moze byc powod dla sprobowania
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka