mona.blue
19.07.24, 19:05
Mam właśnie nieciekawe przeżycia z manipulacja przez pracowników infolinii jednej duzej, znanej w Polsce firm. Dawno nie spotkałam się z czymś takim w moim realnym kręgu znajomych, nie umiałam się bronić przed tą manipulacja. Rozmawiałam z 2 konsultantami, sprawa anulowania zamówienia miała być załatwiona, jednak nikt nie raczył mnie poinformować, że anulowanie może trwać kilka dni, swoją drogą to samo już jest niezła manipulacja, bo wysyłka zamówienia trwa dwa dni, więc nie ma praktycznie możliwości jej anulowania, i tak będzie próba doręczenia przesyłki przez kuriera. Wszystkie rozmowy były gładkie i uprzejme, ale wprowadzały w błąd nie przekazując całej prawdy. Dopiero 3 konsultant był szczery, ale przy okazji dość bezczelny.
Teraz muszę czatować w domu, żeby rodzice nie odebrali przesyłki od kuriera, a i tak będę miała pytania od nich co ijak, na które nie chce odpowiadać.
Nie napisałam jeszcze, że przy samym zamówieniu też doszło do manipulacji,jedna z najbardziej istotnych informacji została zatajona, dopiero w podsumowaniu mailowym można było ja zobaczyć.
Czuję się głupio, jak naiwne dziecko, a przecież tak naprawdę to im.powinno być głupio i wstyd, ze w taki sposób traktują ludzi.