Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Eurocash ---kdwt pomozcie

02.07.07, 21:21
    witam mam propozycje pracy jako przedstawiciel handl. w Eurocash ---kdwt inic
    o tej firmie niewiem . pomozcie . mam dylemat teraz pracuje na vanselingu
    zarobki miedzy 3000 a 4000 tylko ze po 14 16 g dziennie.i niewiem czy jest
    sens zmieniac . niemam pojecia ja jest w tym eurocash. pomozcie cos jak tam
    jest zzarobkami i praca jakie opinie .pozdr wroclaw
    Obserwuj wątek
      • Gość: far Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:40
        vanseling to straszny obciach. lepiej zmien prace
        • sebastian0011 Re: Eurocash ---kdwt pomozcie 03.07.07, 13:32
          Gość portalu: far napisał(a):

> vanseling to straszny obciach. lepiej zmien prace

liczylem na jakies konkretne odp. dlaczego Twoim zdaniem vanseling to
          obciach???????? aty czym sie zajmujesz ????nawet niemiales odwagi sie podpisac
        • Gość: Jani Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 19.12.13, 21:29
          strzel se barana - koniosraju
      • sebastian0011 Re: Eurocash ---kdwt pomozcie 03.07.07, 20:11
        sebastian0011 napisał:

> witam mam propozycje pracy jako przedstawiciel handl. w Eurocash ---kdwt inic
        > o tej firmie niewiem . pomozcie . mam dylemat teraz pracuje na vanselingu
        > zarobki miedzy 3000 a 4000 tylko ze po 14 16 g dziennie.i niewiem czy jest
        > sens zmieniac . niemam pojecia ja jest w tym eurocash. pomozcie cos jak tam
        > jest zzarobkami i praca jakie opinie .pozdr wroclaw
      • sebastian0011 Re: Eurocash ---kdwt pomozcie 03.07.07, 20:13
        sebastian0011 napisał:

> witam mam propozycje pracy jako przedstawiciel handl. w Eurocash ---kdwt inic
        > o tej firmie niewiem . pomozcie . mam dylemat teraz pracuje na vanselingu
        > zarobki miedzy 3000 a 4000 tylko ze po 14 16 g dziennie.i niewiem czy jest
        > sens zmieniac . niemam pojecia ja jest w tym eurocash. pomozcie cos jak tam
        > jest zzarobkami i praca jakie opinie .pozdr wroclaw.
      • Gość: Jadzia Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.07, 22:17
        jestem pracownicą eurocash, mam stanowisko kierownicze. Polecam tą firmę,
        pracuję w niej już ponad 8 lat
        • Gość: loo Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.13, 17:02
          no tak na kierowniczym stanowisku nic nie robisz spychologia i kase przytulasz..wiem bo pracowałem w tym bagnie i wiem jak pracują kierownicy łysy wielki kierownik regionu(idota ,brak kompetencjii...lizał to dostal to stanowisko,mysli ze jest idealny...tylko szkoda ze on sam o sobie tak myśli,burak i tyle ciec jeden,nawet nie potrafi zbudować swojego wizerunku i szacunku pracowników)kopiuj wklej ...to jego praca i spychologia....poza tym marne grosze zarabiają magazynierzy,przedstawiciele i kierowcy ..ogolnie dalsza praca w Kdwt uwłaczała mi.....i tylko chyba nieudacznicy którzy nie maja szans na zmine pracy nadal tam siedza...
          • Gość: zeus Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.13, 17:55
            to fakt...łysy to przydupas...jego ciotka sprzedala portugalowi kdwt.........kompetencji zero a proszę ........a tak wogole to Kdwt jak i caly ten eurocash to banda zlodzieji i przydupasow......nie polecam jedno wielkie oszustwo
            • Gość: baron dree Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: 5.174.3.* 06.11.13, 16:44
              Kdwt jest to najbardziej zakłamana firma w Polsce, złodzieje............jak najdalej od nich ....jak można okradaść klienta czy pracownika?Brudasy i tyle
            • Gość: lord Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: 5.174.3.* 06.11.13, 16:46
              słyszałem z jego rejonu jaki jest...pener..hehe tak go okreslaja....cwaniakowaty burak
            • Gość: dream Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.13, 19:49
              glacuś to prostak z krzyżakowa:)buc jeden szkoda pisać o tym idiocie
            • Gość: dekret Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 15:43
              Złodzieje to cale kdwt i eurocash......
            • Gość: dex-klient Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 16:35
              Złodzieje ,oszukują klientów najdroższa na rynku firma fajkowa,spożywka też wiele do życzenia pozostawia ogólnie firma zeszła na psy no ,ale coż się dziwić jak kierownicy czy regionalni,czy tez fili nie mają bladego pojęcia o handlu.....słyszalem od przedstawicieli ze ten kto liże jest ok.....tak chyba jest w Bydgoszczy .... kadra kierownicza - brak kompetencji i wiedzy praktycznej na temat handlu i kontakcie z klientem ,panie w okienku tez pozostawiają wiele do życzenia......Ogólnie firma gniot
        • Gość: Kristoff Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.14, 18:35
          eurocash to złodzieje! Ja pracuję, w eurocash. Podstawowi pracownicy są pomiatani. Głodowe pensje, nie mówiąc już o absurdalnych decyzjach przełożonych. Pracownicy w eurocash na najniższych szczeblach są inteligentniejsi od kierownictwa. Tutaj tylko debile się wybijają.
          Moja rada: jak najdalej od tej firmy,jeśli nie chcesz być "niewolnikiem we własnym kraju". Wiem co mówię. Mam do czynienia z tą bandą co dzień.
          • Gość: sawq Re: Eurocash ---kdwt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 21:09
            rdss
            • Gość: ewqe Re: Eurocash cc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 21:16
              Zgadzam się, wyzysk w 450%,zwykły pracownik umie więcej i jest bardziej, zaangażowany w pracę niż pseudo "kierownik hurtowni". Ale dla zarządu liczą się liczby na koncie a nie spokojne sumienie.
          • Gość: xxx Re: Eurocash --- IP: *.tktelekom.pl 04.03.14, 11:22
            Witam,
            Beznadziejna firma. Zero szacunku dla pracownika. Jak jest źle to tylko jest wina pracowników. Człowiek haruje po 12 godzin i tak jest źle. Najlepszy pracownik to ten ktory zostaje po godzinach za free. Pensje?? masakra to mało powiedziane, najniższa krajowa + premia tylko nikt nie powie ze premię pracownicy mają zabierane na straty hurtowni. Totalne oszustwo. Robią sobie imprezki na święta i wogole a pesja bez zmian. Nie pracujcie tam To obóz Pracy !!
      • Gość: Inka Re: Eurocash ---kdwt pomozcie IP: *.eurocash.pl 08.07.14, 16:25
        pracuje od października 2013 do lipca 2014, w okienku kdwt sprzedawca-fakturzysta, w eurocashu. zwalniam się, bo nudy i małe pieniądze. jak ktoś lubi spokojna prace ,to polecam, nie mam kierownika nad glowa, stali klienci, popołudniami nie ma klientów, wiec sa luzy, co prawda cisną na realizacje targetow sprzdazowych, ale jakbys nie kombinowal nie będziesz miał 100% i premia najwyżej raz na rok, może nawet ruski, ale nie mam tu takiego stażu, żeby potwierdzić. Płaca adekwatna do pracy tzn. nie przemęczasz się
      • juventus1996 Re: Eurocash ---kdwt pomozcie 11.02.16, 13:50
        no ja pracuje 10 lat jestem koordynatorem sprzedaży i zarabiam 1650 na łape a przedstawiciel dałn kroii 6000 tysi a plany robi mu kierownik bo oczywiscie ma z tego kase ,,,,,,napiszcie ile zarabiaja inni koordynatorzy czy tez maja taka rzexbe jak ja czy tylko mój kierownik nie potrafi nic załatwic czy tez dyrektor robi mnie w balona płacac mi tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka