Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

poszukiwanie pracy

02.07.07, 22:04
    cześć!szukam pracy w warszawie od paru miesięcy i bezkutecznie.mam
    wykształcenie wyższe doświadczenie w biurze kilku letnie i w banku, jestem
    miła, ładna i NIC. a najgorsze jest to że zapraszają na pogaduchy a potem nie
    odzwaniają.czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? bo ja chyba wiem-o
    ZNAJOMOSCI!
    Obserwuj wątek
      • Gość: zielona Re: poszukiwanie pracy IP: *.aster.pl 02.07.07, 23:40
        nie wiem jakiej pracy szukasz, jeśli takiej za 2 tys netto to nie powinnas mieć
        problemu, co innego jeśli mówisz o kwocie powyżej
        • Gość: rebel Re: poszukiwanie pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:49
          praca za 2 tys netto, to chyba jednak jest problem jesli chodzi o Warszawę...
      • snajper55 Re: poszukiwanie pracy 03.07.07, 00:05
        iamfind napisała:

> cześć!szukam pracy w warszawie od paru miesięcy i bezkutecznie.mam
        > wykształcenie wyższe doświadczenie w biurze kilku letnie i w banku, jestem
        > miła, ładna i NIC. a najgorsze jest to że zapraszają na pogaduchy a potem nie
        > odzwaniają.czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? bo ja chyba wiem-o
        > ZNAJOMOSCI!

No wiesz, określenie "doświadczenie w biurze i banku" nie brzmi zachęcająco.
        Jeśli nie posiadasz konkretnych umiejętności, to dla pracodawcy atrakcyjna nie
        jesteś. Samo posiadanie wyższego wykształcenia też niczego nie gwarantuje.
        Trzeba mieć coś pracodawcy do zaoferowania poza papierkiem.

S.
      • Gość: Dorcia Re: poszukiwanie pracy IP: *.aster.pl 03.07.07, 11:22
        Jakie ma znaczenie to, że jesteś ładna? Chyba marginalne, nie sądzisz?
        • Gość: michał Re: poszukiwanie pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:05
          nie od dziś wiadomo, że osoby ładne maja większe szanse na prace - były w tym
          kierunku prowadzone badania.
          • Gość: rebel Re: poszukiwanie pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:23
            tak jeśli chodzi o kobiety, nie jeśli chodzi o mężczyzn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka