Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

telemarketer z wada wymowy???

IP: *.crowley.pl 09.07.07, 23:39
    witam mam pytanie, szukam pracy porozsylalam wiele cv w rozne miejsca no i
    dzis odezwali mi sie:(
    pewna firma handlowa zaoferowala mi posade telemarketera no i tu pojawia sie
    problem
    zostalam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna i nie wiem czy powinnam isc czy
    zadzwonic do firmy i powiedziec ze rezygnuje
    mam wadę wymowy sredniego kalibru (seplenie)czy uwazacie ze na takim
    stanowisku nie mam szans?czy jak pojde na rozmowe to sie osmiesze? odpiszcie
    Obserwuj wątek
      • Gość: krejzi Re: telemarketer z wada wymowy??? IP: *.crowley.pl 10.07.07, 10:22
        up
        • Gość: . Re: telemarketer z wada wymowy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:25
          Wada wymowy do pracy tego typu odpada.
          Musisz mowic wolno i wyraznie. Inaczej nikt cie nie zrozumie.
          • 0tdr0 Re: telemarketer z wada wymowy??? 10.07.07, 15:10
            To moze byc zaleta w tego typu pracy, co ilustruje ponizszy dowcip:

Parafia potrzebowała pieniędzy, a więc ksiadz postanowił zebrać ekipę do
            sprzedawania Biblii.
            Zgłosił się kilku chetnych, m.in. jąkała.
            A, że ksiądz nie chciał mu robic przykrości, więc tez dostał Biblie do sprzedaży.
            Po godzinie jąkała wraca z pusta torba po następną partię Biblii do sprzedania,
            po następnej godzinie znowu jąkała przychodzi po Biblię, po jeszcze jednej-znowu
            jakała wziął partię i poszedł sprzedawać.
            Zainteresowany ksiądz zachodził w głowę-jak to jest, nikt nie może sprzedać
            Biblii (bo nie przychodzą po następne), tylko jąkała był już ileś razy.
            Przy następnej wizycie jąkały po Biblie, ksiądz pyta:
            - powiedz, jak to robisz, że już tyle Biblii sprzedałeś, a inni nie mogą,
            -Bbbbo wiwiwidzi kkksiąąądz, to jjjjest ttttaaak:
            Zaaaachodooodzę do dododomu, dzdzdzwoooonię i pppyyyytam:
            -kkkkuuupicie Bibibiblię, cczczcczy mmmmaaaam czczczyyyytać!
            • Gość: aga Re: telemarketer z wada wymowy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:59
              To chyba zależy od firmy. Ja pracuję jako konsultant telefoniczny i jest u nas
              kilka osób z wadą wymowy.
      • tyszanka78f45 Re: telemarketer z wada wymowy??? 10.07.07, 17:03
        telemarketer powinien wolno sie wyslawiac i wyraznie, klient musi go dobrze rozumiec
        poszukaj innej pracy,moze ksiegowosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka