Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex

IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 10:05
    W Horteksie robią ścieme z ogłoszeniami o prace.Maile są kasowane bez czytania
    "Your message was deleted without being read on Wed, 11 Jul 2007 21:44:15 +0200"
    Piszcie w jakich firmach jeszcze się z tym spotkaliście

Obserwuj wątek
      • Gość: Hess Swisstrolley Re: Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex IP: 83.16.144.* 12.07.07, 15:34
        Ale z nich śmiecie... :-(
      • Gość: Michał_KRK Re: Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex IP: *.autocom.pl 12.07.07, 18:08
        A może masz adres e-mailowy z kategorii "sexydoll@...", czy "barbie16@..."??

Kiedyś dostałem od szefa polecenie przeprowadzenia wstępnej selekcji aplikacji;
        pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było wywalenie osób z tego typu adresami. IMO nie
        świadczą one o powadze kandydata.
        • Gość: monia Re: Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:18
          do policji na referenta do biura, wszytsko opisane, aplikacje składac w
          komendzie a szczegółowe informacje pod nr tel ......
          Dzwonię,
          -Kadry, słucham?

- Dzien dobry dzwonię w sprawie oferty pracy na stanowisko......

- Ale jakiej oferty??? Ja nic niewiem. (Baśka!!! Wiesz coś o tym że szukamy
          referenta..... ........ nie? No ja też nie.) Teraz do mnie- Przykro mi ale nic
          na ten temat nie wiemy.
          • Gość: bambi7 Re: Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex IP: *.csk.pl 14.07.07, 19:04
            bo w policji pracownicy muszą być stanowczy i Twoja dalsza odpowiedź ma
            wyglądać tak: "Chcę na ten temat rozmawiać z pańskim przełożonym"
            • Gość: mała Re: Ogłoszenia dla picu przykład - Hortex IP: *.pronet.lublin.pl 14.07.07, 19:25
              Wszystkie ogł. do policji na stanowiska cywilne to jeden wielki pic na wodę,
              nawet się nie kryją z tym, że "z ulicy" nie przyjmują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka