Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Strajk w BANKU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:33
    co myślicie o tym, przecież ta branża nie jest za ciekawa, jest duży mobbing,
    eksploatacja pracowników, dlaczego bankowcy jeszcze nie strajkowali,
    widziałem już podobny temat na innym forum, ludzie troche bali się tam pisać
    co naprawdę myślą:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: dany Re: Strajk w BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:35
        a maja jakies zwiazki zawodowe?
        • Gość: ja Re: Strajk w BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:47
          proszę nie starasz mnie o pracy w banku, niedługo zaczynam prace w wbk.

• Gość: czarna Re: Strajk w BANKU IP: 77.252.34.* 19.07.07, 20:55
            To współczuję serdecznie pracowac w BZ WBK
            • Gość: ... Re: Strajk w BANKU IP: *.chello.pl 22.07.07, 23:27
              WBK akurat nalezy do czolowki najlepiej placacych bankow. Klimat w pracy tez
              jest ok, ale to pewnie w zaleznosci od oddzialu.
      • Gość: barrrtek Re: Strajk w BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:24
        raczej nie we wszystkich bankach jest tak samo, ale z wiekszosci pracownicy
        chca uciekac, ale dlaczego nie strajkowac
        • djo4 Re: Strajk w BANKU 18.07.07, 12:31
          Marzy mi sie strajk ogólnonarodowy!
          Zawsze z podziwem patrze na kraje jak Włochy, czy Gracja, gdzie ludzie potrafią
          sie zebrać i sprzeciwić władzy w sposób masowy.
          Przypomina to raczej wielką fiestę, ale świadczy o dojrzałości i obywatelskiej
          postawie społeczeństwa.

• Gość: bankowiec Re: Strajk w BANKU IP: *.chello.pl 19.07.07, 21:15
            Ja pracuję w BZ WBK i wcale nie narzekam. Nie strasz niepotrzebnie ludzi.
            • Gość: michał Re: Strajk w BANKU IP: 87.118.115.* 19.07.07, 22:32
              hej,
              dostałem pracę w wbk na stanowisku opiekun klienta, mógłbyś coś powiedzieć o
              pracy wbk? Jakie są plany, ile sie zarabia, jaka panuje u Ciebie atmosfera?
              Pozdrawiam

• Gość: aga Re: Strajk w BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 15:50
                pracowąłam w BZWBK na Śląsku - w jednym z miast - było koszmarnie, ale to
                wszytsko zalezy do którego Oddziału trafisz - czyli od szefa, w kazdym razie
                powodzenia ; na marginesie o strajku nie ma mowy, jak niby by to mialo wglądać,
                a Zwiazki są w Wbk i nawet stawaly w obronie pracownków- w tym zakresie się
                poprawia w BZWBK
                • Gość: hihi Re: Strajk w BANKU IP: *.e-wro.net.pl 21.07.07, 16:25
                  może na obsłudze klienta jest nieciekawie-tak zaczynałam, obecnie pracuje w
                  centrali banku i mi się podoba, jeśli zmienie pracę to na podobna w bankowości
                  na lepszych warunkach finansowych, bo jak wiadomo każdy bank płaci inaczej...ale
                  nie zgadzam się ,że warunki pracy są złe
                • Gość: michał Re: Strajk w BANKU IP: 87.118.115.* 22.07.07, 02:08
                  a ile zarabiałaś?
                  • Gość: aga Re: Strajk w BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 19:42
                    wtedy ok. 2,2 na rekę ale to było ze 2,5 roku wtedy na obsłudze - juz tam nie
                    pracuje ale powodzenia
                    • Gość: michał Re: Strajk w BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 21:40
                      a na jakim stanowisku pracowałaś?
                      Dostałem pracę na stanowisku opiekun klienta właśnie w wbk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka