chic123 25.07.07, 19:26 Jak wygląda tam proces rekrutacji; ile płacą w działach kadr, płac; jaki pakiet socjalny; atmosfera; awanse ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicker13 Re: Co wiecie o Coca-Coli 26.07.07, 11:40 Nie wiem o którym mieście piszesz, ale w Łodzi praca w Coca-Coli do najgorszych nie należy. Jest wiele stanowisk, w "Wyborczej", na jobpilot.pl i pracuj.pl ciągle widuję jakieś ogłoszenia. Wiele stanowisk (na jakie aplikujesz?) począwszy od magazynierów, PH, van seller'ów, administrację biurową. Płace wyższe od "standardu łódzkiego" czyli 1200-1500 zł (netto). Szczegółów pracy/rozmowy kwalifikacyjnej nie znam, ale mój daleki koleżka pracując jako van seller (rozwożenie i sprzedaż napojów w punktach detalicznych, pubach, restauracjach) wyciągał spokojnie 2000 zł (netto). Minus roboty, przynajmniej na magazynie: psychopatyczni kierownicy. Dostajesz po głowie za obdarte etykietki, spóźnienia, błędy w wydaniu towaru. Awantura o każdą stłuczkę (przy większych stratach potrącają Ci pensję). Jak widać praca ma plusy i minusy. Może teraz coś się zmieniło na lepsze, bo info mam sprzed 2 lat. Nie odradzam, ale i nie polecam. Najlepiej jak samemu się pójdzie i sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś