Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

INTER POLSKA

IP: *.pzl.swidnik.pl 22.08.07, 11:25
    poniewaz od pazdziernika mam pracowac w firmie INTER POLSKA szukam
    informacji nt. warunkow pracy, zarobkow, mozliwosci awansow i innych
    wiadomosci przydatnych poczatkowemu pracownikowi. z gory dziekuje za
    udzielone informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monika Re: INTER POLSKA IP: *.pzl.swidnik.pl 30.08.07, 16:16
        up
      • Gość: Piotr Re: INTER POLSKA IP: *.echostar.pl 31.08.07, 13:17
        Witam prawdopodobnie zaproponowano ci zatrudnienie w Poznaniu. też jestem osobą
        której taką pracę zaproponowano. warunki pracy zgodnie z tym co mówiono mi na
        rozmowie kwalifikacyjnej fajne ale dla studenta a nie dla absolwenta. Bo
        osobiście raczej nie zareaguje poważnie na agenta ubezpieczeniowego
        podjeżdżającego pod firme komunikacją miejską. gdyby był oferowany środek
        transportu to wyglądało by zupełnie inaczej. Firma tłumaczy całą sytuację tym iż
        na terenie Poznania komunikacja miejska ma tak dobrze rozwiniętą infrastrukture,
        iż dojazd zabiera mniej czasu niż dojazd samochodem- faktycznie czasem tak jest,
        jednak wydaje mi sie bardziej męczące dla pracowników. Ponadto proponowana
        podstawa przez pierwsze trzy miesiące jest strasznie niska, zaletą firmy jest to
        iż nie działa w oparciu o umowę agencyjną. to tyle co ja zdążyłem sie
        zorientować. Fajnie jakby jakiś pracownik nie szczebla kierowniczego, bądź były
        pracownik zdecydował sie wypowiedzieć na temat tej firmy.
        • Gość: Monika Re: INTER POLSKA IP: *.pzl.swidnik.pl 31.08.07, 14:05
          mam pracowac w lublinie. ale z samochodem sluzbowym jest taka sama
          sytuacja. co do wynagrodzenia to sie z Toba zgadzam, ale licze na to
          ze po okresie probnym sie zwiekszy.
          • Gość: JJ Re: INTER POLSKA IP: 83.238.59.* 02.09.07, 15:34
            hej. tez szukam info nt tej firmy
          • Gość: Poitr Re: INTER POLSKA IP: *.echostar.pl 02.09.07, 15:52
            Ja po rozmowie w oddziale poznanskim dowiedziałem sie o ile sie zwiekszy...
            początkowo to pół etatu a po 3 miesiącach niby dopiero przejscie na poł etatu...
            latwo wyliczyc jesli placa minimalna za pelen etat wynosi okolo 1000 zł.
            • Gość: Piotr Re: INTER POLSKA IP: *.echostar.pl 02.09.07, 15:55
              no to zakreciłem początkowo 1/2 etatu, a po awansie nie pół ale 3/4 i dopiero po
              okolo 7 miesiacach przejscie na pelen etat. Oczywiscie niby wszystko uzależnione
              od wyników sprzedażowych... przepraszam za zamieszanie
              • Gość: JJ Re: INTER POLSKA IP: 83.238.59.* 02.09.07, 15:59
                to u mnie tak samo. 3 miesiace na 1/2 etatu za 500 zl brutto, a
                potem przez 7 miesiecy na 3/4 etatu. a dopiero po tych 10 miesiacach
                mozliwosc zatrudnienia na caly etat. no i oczywiscie przy kazdej
                umowie dodatkowo system prowizyjny. te 3 miesiace zamierzam
                popracowac i zobacze jak bedzie.
                • Gość: Piotr Re: INTER POLSKA IP: *.echostar.pl 02.09.07, 18:55
                  popracujesz 3 miesiące zobaczysz jak bedzie to fajnie tylko jest jeden szczegół
                  którego wymaga ta firma utworzenie listy 100. załatwiasz im dane potencjalnych
                  klientów. raczej firma nie straci na zatrudnieniu na okres 3 miesiecy osob do
                  wynajdowania klieteli.
                  • Gość: Monika Re: INTER POLSKA IP: *.pzl.swidnik.pl 03.09.07, 10:32
                    u mnie na rozmowie nie bylo mowy o zadnej liscie klientow ktora mam
                    dla nich przygotowac. jesli juz mnie zatrudnia to moge im
                    przygotowac liste potencjalnych klientow (zawsze sie znajdzie jakis
                    znajomych, rodzine itd.) z ktorych i tak wiem ze 95% nie bedzie
                    chcialo skorzystac z ich uslug.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka