Gość: Mareczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:29 Mam pytanie. Jeżeli mamy w pracy dozownik z wodą i jeżeli popsuł się (nie ma gorącej wody) to pracodawca ma obowiązek to naprawić? Weźmy jeszcze pod uwagę fakt że nie mamy czajnika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Gorąca woda 31.08.07, 21:56 to sie zglasza do firmy, do ktorej ten dystrybutor nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
judytka_k Re: Gorąca woda 31.08.07, 22:26 Popieram kolegę :-) wystarczy zgłosić to do firmy, która Wam dostarcza wodę, że nastąpiła awaria... W tej firmie, z której korzysta się u mnie w pracy obsługa jest bardzo szybka i fachowa i nigdy nie było problemów z ewentualnymi naprawami...Musicie poprosić szefa, żeby się z nimi skontaktował, albo poprosić go o zgodę na zgłoszenie owej awarii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Gorąca woda 01.09.07, 11:08 A czy Ty trochę nie przesadzasz? O ile nie zabraniają Wam mieć czajnika - nie możecie zrzucić się po parę złotych i kupić taki najtańszy w hipermarkecie? W Leclerc najtańszy to 35 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gorąca woda 01.09.07, 11:34 wiesz agulha dla mnie jest oczywistym,z e to pracodawca zapewnia pracownikom napoje bez ograniczen, a co za tym idzie zaplecze do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gorąca woda 02.09.07, 12:18 iberia.pl napisała: > wiesz agulha dla mnie jest oczywistym,z e to pracodawca zapewnia > pracownikom napoje bez ograniczen, A to z jakiego powodu ??? Jedzenie też ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Gorąca woda IP: *.aster.pl 01.09.07, 14:51 juz pisalam w innym watku...zrzuccie sie jeszcze na pralke i bedzie full set Odpowiedz Link Zgłoś
judytka_k Re: Gorąca woda 02.09.07, 11:30 Nie wiem dlaczego Cię tak czepiacie... Ja też mam w pracy dystrybutor i uważam, że jest to wygodniejsze niż czajnik, tym bardziej, że w socjalnym nie ma umywalki, a do łazienki trzeba lecieć na drugi koniec duuużego biura, więc akurat ja wolę podejść do dystrybutora i nalać sobie gorącej wody od razu do kubka... Poza tym skoro szef ma obowiązek ustawowy zapewnić nam wodę, to dlaczego mam z tego nie korzystać, skoro ta woda źródlana jest zdrowsza i smaczniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gorąca woda 02.09.07, 12:07 wszystko ok, ale kawy woda z dystrybutora porzadnie nie zaparzysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś