Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do PH z FMCG

IP: *.134.rev.vline.pl 21.09.07, 19:50
    Witam do tej pory pracowalem ww B2B teraz dostalem prace w FMCG u
    dystrybutora spozywczego jakies 8tys produktow stali klienci -
    zbieranie zamowien jaki i szukanie nowych.Mozecie mi tak ogolnie
    napisac jakie zazwyczaj ustalane sa normy zeby dalo sie je wyrobic.
    Bardzo prosze o jakies nawet ogolne info.
    Dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: kubuś no to masz przeje...ne chłopie fcmg to najwieksze IP: *.chello.pl 21.09.07, 23:26
        dziadostwo wszyscy uciekaja do b2b nie mylić z książkami
        telefonicznymi bedziesz miał idiote = kierownik nad sobą dla którego
        najważniejszy jest obrót wyciśnie cie jak cytrynę = tymbark
      • Gość: east Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.olsztyn.mm.pl 22.09.07, 09:09
        z tymbarka jestes? jak tam w maspexie jest? sporo skod bialych i niebieskich
        maspexowych widze na miescie..
        • Gość: ph Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.134.rev.vline.pl 22.09.07, 09:48
          Nie maspex jest to ogolnopolski dystrybutor spozywczy.
          A tak całkiem serio to b2b dobre jest problem znalezc mam
          wyksztalcenie wyzsze ale raczej nie tematyczne...wiec co mi zostaje?
          Wiecie chce sprobowac licze sie z tym ze praca bedzie ciezka ale dam
          rade!
          • Gość: jojo Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.chello.pl 22.09.07, 10:35
            mam pytanie, proszę o szczerą odp: czy znalazłeś tą pracę po
            znajmości? nie jest to złośliwość, ja szukam w tej branży długo i
            niestety.....jestem po studiach, też nie tematycznych, znam 2
            języki...i kiszka. proszę odpowiedz, jeśli możesz i chcesz.dzięki
            • Gość: ph Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.134.rev.vline.pl 22.09.07, 11:57
              Nie znalazlem po znajomosci wszystko zalezy z jakiego miasta jestes
              ja jestem z lodzi.Tez mi sie wydawalo ze nie ma mowy jesli sie nie
              ma plecow a tu prosze...
              • Gość: jojo Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.chello.pl 22.09.07, 13:55
                dzięki za odp, ja jestem z trójmiasta, może osoby z doswiadczeniem w
                tej branży mogą tu bez znajomości dostać taką pracę, ale świeżaki
                niestety nie, ale będę próbować.powodzenia, dużo sukcesów w branży.
                • Gość: ph Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.134.rev.vline.pl 22.09.07, 14:08
                  Dziekuje tobie rowniez!
                  • Gość: Bartosz Re: Pytanie do PH z FMCG IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.07, 19:34
                    Na śląsku bez znajomości nie ma pracy jako PH. Sam znam osoby, które bez
                    doświadczenia dostały prace jako PH tylko dlatego, że ich ojciec znał tam kogoś.
                    Osoby, które mają talent marnują się bo większość stanowisk jest już
                    zarezerwowanych.
                    • Gość: tsa Re: Pytanie do PH z FMCG IP: 194.146.250.* 22.09.07, 20:36
                      bartosz na śląsku po znajomosci sie szuka pracownika bo bez nie
                      mozna juz nikogo znalesc z kwalifikacjami .przykładowo w katowicach
                      oficjalne bezrobocie wynosi niecałe 4 % jak w holandii. chyba ze
                      mówisz o tym mniej rozgarnietym czyli dolnym ślasku ale tam co drugi
                      jest niemcem i swoje ma . a praca w fmcg nie zawracałbym sobie głowy
                      tam jest na stanowisku ph taka rotacja jak i tych produktów na
                      półkach w koncu dobra szybkozbywalne
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka