Gość: sesja30 IP: 82.139.33.* 18.11.07, 22:19 Czy w nowej pracy będę musiała dać do kadr wszystkie swiadectwa pracy? Trochę ubarwiłam CV i teraz się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijo81 Re: Swiadectwo pracy 18.11.07, 22:58 Tak, powinnaś dać. Jeśli nie masz świadectwa z fikcyjnej pracy to im nie dawaj, jak się upomną to jedyne co ci pozostaje to ściemnienie że zgubiłaś itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Swiadectwo pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 09:31 ...albo powiedz że na zlecenie pracowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Swiadectwo pracy 19.11.07, 13:02 Gość portalu: tola napisał(a): > ...albo powiedz że na zlecenie pracowałaś Albo że pracowała pod innym nazwiskiem i w przebraniu, jako mężczyzna. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesja30 Re: Swiadectwo pracy IP: 82.139.33.* 19.11.07, 13:33 A można na zlecenie 2 lata pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilithh Re: Swiadectwo pracy 20.11.07, 04:25 całe życie można, nikt nie zabrania. Ale dociekliwy pracodawca może poprosić o kopie umów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: Swiadectwo pracy IP: 195.33.166.* 20.11.07, 09:56 Ten post świadczy o zatraceniu jakiejkolwiek przyzwoitości. Forum roi się od najeżdżających na pracodawców, że chamy i oszuści. Niestety po drugiej stronie sytuacja nie wygląda lepiej. Sesja zresztą sama pisze, że po prostu strach ją ściska - nie rozumie nawet, że zrobiła coś niewłaściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Swiadectwo pracy 20.11.07, 12:18 Gość portalu: paragraf napisał(a): > Ten post świadczy o zatraceniu jakiejkolwiek przyzwoitości. Forum > roi się od najeżdżających na pracodawców, że chamy i oszuści. > Niestety po drugiej stronie sytuacja nie wygląda lepiej. Bo przedsiębiorca to wredny krwiopijca, kapitalista żerujący na klasie pracującej. A pracownikowi wolno wszystko w walce ze swym ciemiężycielem. Homo sovieticus. Wystarczyły 44 lata. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Swiadectwo pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 12:21 hahahahah jestes udupiona !! bardzo dobrze ci tak KŁAMCZUCHO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Swiadectwo pracy 20.11.07, 12:29 A potem sie pojawiaja rozpaczliwe posty typu "wredna oszustka dostala prace, a ja biedna nie." albo "Jak sobie poradzic z niekompetentna wspolpracowniczka? Ratunku!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesja30 Re: Swiadectwo pracy IP: 82.139.33.* 20.11.07, 20:03 To była zwykła pomyłka.Pisałam na szybko CV i się pomyliłam zamiast rok omsknęło mi się trzy .I tyle rabanu.A to była bez znaczenia dla pracodawcy moja pierwsza praca....w całkiem innym zawodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Swiadectwo pracy 20.11.07, 20:50 To daj mu to świadectwo, a jak się będzie pluł to udawaj głupka i powiedz że się pomyliłaś....nic się nie bój....najwyżej cię wyleją Odpowiedz Link Zgłoś