Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn w Anglii/Londyn...

12.06.13, 12:44
mam prośbę,będę na 1 dzień w Londynie i chciała bym zrobić zakupy tych cudeniek których u nas nie można(Illamasqua,Real Techniques,UD itd),poradzcie proszę gdzie mam jechac?? chodzi mi o konkretną ulicę gdzie znajdę te wszystkie sklepy-będę miała niewiele czasu wiec nie chcę biegac i szukac po całym Londynie:)
z góry dzięki!!
Obserwuj wątek
    • rikol Re: Do dziewczyn w Anglii/Londyn... 12.06.13, 15:23
      Illamasque zdecydowanie odradzam. Ich podklady maja zolty lub rozowy kolor, poza tym zle wygladaja na skorze. Mam wrazenie, ze przeznaczone sa do samodzielnego mieszania, do skory idealnej, takiej, jak maja modelki. Lepszy jest MAC, ktory jest dostepny w Warszawie (ewentualnie Bobbi brown, chociaz jest gorszy niz mac, ale ma wiecej kolorow). Generalnie w Polsce wszystko mozesz kupic, na pewno znajdziesz dobre pedzle (chocby Dior, jest praktycznie wszedzie, czy body shop). Moim zdaniem szkoda czasu. Urban decay jest podobny do benefit (benefit jest lepszy moim zdaniem). W kazdym razie te kosmetyki to nie sa zadne cudenka. To, ze nie sa dostepne w Polsce, nie oznacza, ze sa dobre. Przejdz sie do najblizszego Douglasa i mozesz wybierac i przebierac w dobrych kosmetykach do makijazu. A jesli bardzo chcesz, to w Londyne mozesz isc na oxford st, to jest ulica, gdzie sa tylko sklepy.
      • kasha77 Re: Do dziewczyn w Anglii/Londyn... 12.06.13, 15:43
        z Illamasqua akurat chodzilo mi o róże.Diora pędzle jak dla mnie są bardzo słabe.UD mam cienie i są to najlepsze cienie jakie mam,a reszty produktów nie mogę"pomacać"bo nie ma firmy w Polsce.W naszym polskim asortymencie kosmetyków większosc znam a chciała bym "organoleptycznie"przetestowac te rzeczy których u nas nie dostanę stacjonarnie.
        ok Oxford Street,dzięki:)!
        • izabella1991 Re: Do dziewczyn w Anglii/Londyn... 13.06.13, 12:51
          Jeżeli interesują Cię marki niedostępne w Polsce,to zajrzyj do:
          London - Oxford Street
          334-348 Oxford Street
          London
          W1C 1JG Ewentualnie:
          www.houseoffraser.co.uk/london-oxfordst-department-store/store_page_1008,default,pg.htm
          Duży wybór kosmetyków niszowych,no i właśnie są wyprzedaże,chociaż one są prawie zawsze.Zajrzyj też do Body Shopów,na samej Oxford Street jest ich co najmniej trzy.
          Udanych zakupów-Iza
          • kasha77 Re: Do dziewczyn w Anglii/Londyn... 13.06.13, 13:21
            dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka