Gość: malwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 08:24 ktoś był tam ankieterem? jak się pracuje? jakie stawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafik Re: Ankieter dla Pentora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:50 ku..s ci w czoko z tym pentorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Ankieter dla Pentora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 10:11 stawki nie najgorsze za ankiete tyle tylko ze ankiety długie 1h a czasem wiecej (a kto ma czas tyle z tobą gadac) do tego podsłuch w laptopie (daja na wyposarzenie;) i wszystkie rozmowy nagrywane tak ze ja nie polecam . czasem takie zadupie ze trudno dojechac (z regóły zawsze takie zadupie) wiec sie mozno zastanów ja odradzam stanowczo:) Odpowiedz Link Zgłoś
molki_dwa Re: Ankieter dla Pentora 23.11.07, 21:45 i terminy nie konsultowane z Tobą:) jeżeli jestes dyspozycyjna w 100% - to ok, ale jeżeli robisz cos jeszce to moze byc problem. aha, firma wypłacalna-ostatniego dnia miesiaca kasa zawsze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Ankieter dla Pentora 23.11.07, 23:29 Gość portalu: pola napisał(a): > stawki nie najgorsze za ankiete tyle tylko ze ankiety długie 1h a > czasem wiecej (a kto ma czas tyle z tobą gadac) do tego podsłuch w > laptopie (daja na wyposarzenie;) i wszystkie rozmowy nagrywane tak > ze ja nie polecam . czasem takie zadupie ze trudno dojechac (z > regóły zawsze takie zadupie) wiec sie mozno zastanów ja odradzam > stanowczo:) Straszne, jeszcze śmią kontrolować ściemniaczy ankieterów. Oburzające! Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Ankieter dla Pentora 24.11.07, 00:56 Dla takiego zastosowania "podsłuchu" akurat można faktycznie znaleźć uzasadnienie. Tylko żeby wcześniej taki ankieter uprzedzał, że rozmowa będzie nagrywana. A śmiem wątpić, bo znając doświadczenie ostatnich lat z różnego rodzaju podsłuchami i w ogóle, niewielu zapewne chciałoby brać udział w takiej rozmowie... Pozdrawiam, Sam. Odpowiedz Link Zgłoś