Gość: nikaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:05 witam! Niedawno czytałam o hurtowniach gdzie telefony komórkowe można kupić za grosze, odnośnie tego mam pytanie: Czy znacie może adresy takowych?? Będe wdziękczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speedone Re: hurtownie telefonów 19.01.06, 21:40 co do prawdy to raczej niewiele ma moim zdaniem , co do ich adresow to masz w FAQu one sciagnolem je z forum gdzie jest pelno takich rzeczy z allegro pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blq zapomnij.... 19.01.06, 22:41 Te mityczne "hurtownie" wymysliło sobie grono cwaniaczków. Część zadowala się kilkudziesiecioma komentarzami na internetowych aukcjach + kilkadziesiąt złotych zarobku. Niektórzy idą dalej, wyłudzając od naiwnych pieniądze, zbierając zamówienia na telefony. A jaka jest prawda? cóż, całe te "hurtownie" to zbieranina adresów internetowych: 1. prawdziwych hurtowni z akcesoriami GSM: pokrowcami silikonowymi, badziewnymi obudowami itp kiczem. 2. fikcyjnymi, założonymi na darmowych stronach "hurtowniami" z krzykliwą ceną "k750i za 299zł!! Motorola v3 za 199zł!!!!! Tylko u nas!" punkt 2) dzieli się na: a) "martwe" strony tylko dla uwiarygodnienia adresów z allegro b) strony oszustów i naciągaczy, którzy zbiorą kasę i nie dadzą znaku życia więcej. Słyszałem o wielu ludziach, którzy stracili na takich "hurtowniach" pare tysięcy zł. Szkoda, że jeszcze nie zajął się tym żaden z telewizyjnych programów "interwencyjnych". Prawde mówiąc cioły wystawiający te adresy na allegro irytują mnie już od wielu miesięcy. Admini allegro nic z tym nie robią - sam nie wiem, czemu. Mają w tym jakiś interes (finansowy zapewne). Odpowiedz Link Zgłoś