Gość: gosc Aga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 22:16 kariera kariera, a gdzie horoskop miłości ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka_1 Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 08:06 no właśnie! znaczy, mamy się zająć pracą i nie zawracać sobie głowy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: 80.48.71.* 06.02.04, 21:58 nie, DUPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: 193.178.143.* 20.08.03, 13:39 wyslalam SMS 10 minut temu i nie dostalam zadnego horoskopu. Rozumiem, ze 1,22 i tak wydalam. Super! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 07:56 naiwniara... i 1 pLN diabli wzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: 193.178.143.* 20.08.03, 13:40 Sorry. jednak przyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.dialup.tiscali.it 20.08.03, 17:16 Tak jakby to byla roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTACZHOROSKOPOW Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.euv-frankfurt-o.de 20.09.03, 01:44 horoskop kariery baRDZO INTERESUJACE ZNALAZLEM NA PIERWSZEJ STRONIE WSZYSTKO GRA ALE DLA CZEGO JEDNORAZOWO 1,22 ZL CZY gazeta NIE MOZE UDOSTEPNIC NIEODPLATNIE TAKIEJ INFORMACJI... CZYTACZ HOROSKOPOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowana Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.proxy.aol.com 20.01.04, 01:58 Masz sluszna racje Horoskop Kariery a ,gdy wchodzisz widzisz slowo" plac" co za oszukanstwo najpierw mi pokaz cos co mnie zainteresuje a potem wolaj-PLAC. Oh wrozko ja wiem ,ze tobie ciezko zyc ale sproboj to robic troche lepiej to moze wowczas ci bedzie lzej a mi dzis tak bardzo jest potrzebny ten horoskop kariery bo wlasnie zmieniam prace i nie wiem czy podjelam dobra decyzje jak widzisz jestes potrzebna i przydalas by ie wielu naiwniakom jak ja a tak nic z tego bo nie mysle placic za swoja glupote.Milej "pracy" My wszyscy kochamy wrozki ciebie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... POJ...BALO WAS?????????????? IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 07:55 10 PLN ???????? za jakies kretynskie sms. Kuzwa w zyciu nie wysle sms za 10 PLN zeby przez tydzien otrzymywac inne. Toz to jawne wyciaganie kasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: POJ...BALO WAS?????????????? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.01.04, 01:49 nie to jakas paranoja, jak macie za duzo kasy to prosze moze mi ktos przesle? napisze ci zajebisty horoskop w zamian. no co? co w tym trudnego-i tak uwierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja rozczarowana Re: POJ...BALO WAS?????????????? IP: *.proxy.aol.com 20.01.04, 02:04 Suzy ty jestes fantastyczna dziewczyna i masz sluszna racje kazdy uwierzy co powiesz,zycze ci sukcesow na "drodze wrozbowej "ale pamietaj nie zapedzaj sie za daleko bo jest mase ludzi,ktorzy w zlych chwilach szukaja pomocy u wrozki wiec badz ostrozna zawsze mozesz powiedziec,ze boli cie glowa i niemozesz sie skoncetrowac na "zagadnieniu" trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 20:26 Bez sensu...oszukaństwo- napisane że będzie horoskop a tu jakieś serwis SMS !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.B. Re: Horoskop Kariery przez SMS IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 13:50 A.B. 15.03.1949. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIOMALA Re: PO...I!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:14 CHUJ IM W ICH PRZEROSNIETE GUZY W MUZGU! CO ZA CIUL UWIERZY W TO CHUJSTWO. TO SAMO JA MOGE NAPISAC: BARAN: BEDZIE MIAL POKRECONE DNI PODOBNIE JAK JEGO ROGI,SZCZESLIWY DZIEN 6 SIERPNIA! PANNA: DA DUPY SIASIADOWI,SZCZESLIWY DZIEN (WSZYSTKIE PIATKI PRZEBYTE POD LAMPA)! STRZELEC(moj znak): STRZELI GOLA PANNIE: DZIWCE Z SASIEDZTWA,BEDZIE MIALA MALE BYKI!......POZDRAWIAM NORMALNYCH LUDZI (NIEWIERZACYCH W TE BZDURY). NARA!!! Odpowiedz Link Zgłoś