dioskorides
29.11.07, 01:08
Mam taki problem, wykształcenie zdobywałem trochę dłuższą drogą bo po podstwawówce poszedłem do zawodówki-cóż błedy młodości, a raczej dzieciństwa.Wina rozwiedizonych rodziców też pewnie w tym jest ze mnie nie przypilnowali , no ale cóz nie bede tego rozkminiał teraz. Po zawodówce poszedłem do liceum, następnie zrobilem studia, ukończyłem podyplomówkę ukończyłem parę dodadkowych kursów.
Moje pytanie brzmi czy warto okres szkoły zawodowej wpisywać w cv , zarówno w wykształceniu, jak i w karierze zawodowej (praktyki). Czy może sobie odpuścić, tak jak w CV nie pisze sie juz podstawówki, więc moze potraktować podobnie zawodówkę skoro to juz dawno było, po drodze kilka uczelni i szkół. Poza tym nie wykonywałem nigdy po ukończeniu szkoły tego zawodu i z branżą tez raczej juz niewiele współnego miałem. Po prostu mam wrażenie ze zawodówka psuje mi cV, bo szukam pracy w swoim zawodzie i bez większych sukcesów, czy to wina zawodówki? jak pracodawcy i rekrutujący oceniają ludzi ktorzy przebrneli przez zawodówkę. Niestety spotkałem w swoim życiu wiele osób którzy traktują "roboli" z pogardą, może dlatego ze nigdy sami ciężko fizycznie nie pracowali.