Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EuroBank-odezwali się...

IP: 62.233.176.* 07.08.03, 14:23
    byłam wczoraj na wyczerpującej 5cio godzinnej rekrutacji-testy,rozmowy
    itp... Ponoć jestem jedną z 500 osób wybranych z 37tysięcy zgłoszeń-miło :)
    3 tygodnie mam czekać na werdykt-czy zaczynam pracę od września...
    Czy ktoś z Was był już przez Eurobank wezwany na takową rozmowę? jak
    wrażenia?
    u*
    Obserwuj wątek
      • ka-8 Re: EuroBank-odezwali się... 07.08.03, 14:26
        A z ciekawości... Odpowiadałaś na ogłoszenie prasowe, czy wypełniałaś formularz
        aplikacyjny na stronie rekrutacyjnej Eurobanku? Jak zobaczyłem formularz to
        wymiękłem, takiej ilości (i takich) danych nie odważyłbym się puścić w świat ot
        tak. Właściwie wszystko potrzebne do sporządzenia dokumentów na czyjeś nazwisko
        gdyby ktoś się postarał ;)

Ka-8
        • Gość: unga Re: EuroBank-odezwali się... IP: 62.233.176.* 07.08.03, 14:31
          w Internecie znalazłam ich ogłoszenie o naborze...-rzeczywiście-mnóstwo
          informacji o sobie trzeba było podać.
          a na rozmowie robili "pranie mózgu"...
      • Gość: doradca EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.waw.pl 07.08.03, 16:58
        Gość portalu: unga napisał(a):

> byłam wczoraj na wyczerpującej 5cio godzinnej rekrutacji-testy,rozmowy
        > itp... Ponoć jestem jedną z 500 osób wybranych z 37tysięcy zgłoszeń-miło :)
        > 3 tygodnie mam czekać na werdykt-czy zaczynam pracę od września...
        > Czy ktoś z Was był już przez Eurobank wezwany na takową rozmowę? jak
        > wrażenia?
        > u*
        Szanowna przyszla/niedoszla pracowniczko firmy EUROBANK zajmujacej sie
        oszustwami i naciagniem opinii publicznej. Zostala Pani na wstepie oszukana
        poniewaz gdyby podana liczba chetnych wynoszaca 37 tysięcy była prawdziwa yo
        wspomniana firma w ciągu 2,56 tygodnia udzielilaby wszystkim odpowiedzi.
        Niestety minelo zdecydowanie wiecej czasu i nikt z tej bandy oszustow i
        idiotow nie raczyl do wielu osob odpisac, oddzwonic i czy wyslac podziekowan
        za zainteresowanie oferta. Jezeli na wstepie ucza Pani jak klamac i oszukiwac
        yo gratuluje wyboru. Jednoczesnie informuje Pania, ze jezeli ktokolwiek z tej
        firmy pozwoli sobie na jakiekolwiek wykorzystywanie moich danych osobowych (
        na szczescie ich nie posiadaja) to nie bede nawet 5 minut zstanawial sie nad
        oddaniem sprawy do wlasciwych organow scigania.
        Prosze przekazac swoim potencjalnym pracodawcow, ze wykorzystywanie danych
        osobowych w innym celu niz rekrutacja jest KARALNE!!!!!
        I to by bylo na tyle. Bez wyrazow szacunku.
        • Gość: unga Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: 62.233.176.* 07.08.03, 19:10
          >Bez wyrazow szacunku.

czy ta końcówka twych wywodów była skierowana do mnie?
          ni cholery nie rozumiem agresji wobec mej osoby...
          Szukam pracy tak jak wielu i po prostu cieszę się,że w końcu mam szansę na
          zatrudnienie.
          przyznaję-grzecznie było by, gdyby pisemnie powiadomiła firma
          zainteresowanych,że "dziękujemy,ale nie..."...
          nie podobało mi się także to,że o spotkaniu rekrutacyjnym powiadamiano
          telefonicznie dzień(!) przed owym spotkaniem-przez co niespodziewanie musiałam
          przerwać wakacje...
          przykre,ale czasami trzeba przymykac oczy na pewne "niedociągnięcia"
          jeśli "rozpaczliwie" poszukuje się pracy
          u*

• Gość: Krzysiek ale ci zazdroszczę, mnie nie chcieli :-(((( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 19:42
            .
            • Gość: ciekawy Re: ale ci zazdroszczę, mnie nie chcieli :-(((( IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 19:58
              Ja w innej firmie tez przeszedlem do finalu (3 osoby z setki), potem
              glucho i cicho i juz sie nie odezwali.
              • Gość: unga EuroBank........ IP: 62.233.176.* 07.08.03, 20:05
                nam obiecali powiadomienie -bez względu na wynik-"w białej kopercie".
                w ciagu 3 tygodni mam się spodziewać odpowiedzi.

poczekamy...zobaczymy
            • Gość: unga Re: ale ci zazdroszczę, mnie nie chcieli :-(((( IP: 62.233.176.* 07.08.03, 20:00
              a o jakie stanowisko sie starałeś? i w jakim mieście?-może dopiero zadzwonią....
              powodzenia,
              u*
              • Gość: Krzysiek we Wrocławiu, administrator PC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 20:30
                .
              • Gość: ciekawy Re: ale ci zazdroszczę, mnie nie chcieli :-(((( IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 00:01
                Nie,juz wiem ze sie nie odezwa. Zadzwonilem,i pani byla bardzo
                zaciekawiona ze nie dostalem listu. Juz od tygodnia stanowisko
                zajewte,a ja jeszcze sie ludzilem, qwa!!!
          • Gość: doradca przepraszam IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 00:02

> >Bez wyrazow szacunku.
            >
            > czy ta końcówka twych wywodów była skierowana do mnie?
            > ni cholery nie rozumiem agresji wobec mej osoby...
            > Szukam pracy tak jak wielu i po prostu cieszę się,że w końcu mam szansę na
            > zatrudnienie.
            > przyznaję-grzecznie było by, gdyby pisemnie powiadomiła firma
            > zainteresowanych,że "dziękujemy,ale nie..."...
            > nie podobało mi się także to,że o spotkaniu rekrutacyjnym powiadamiano
            > telefonicznie dzień(!) przed owym spotkaniem-przez co niespodziewanie
            musiałam
            > przerwać wakacje...
            > przykre,ale czasami trzeba przymykac oczy na pewne "niedociągnięcia"
            > jeśli "rozpaczliwie" poszukuje się pracy
            > u*
            >
            Najmocniej Ciebie przepraszam. To moja wina, ze potraktowalem Ciebie jako
            potencjalnego pracownika tej oszukanczej i zlodziejskiej firmy. Kiedy jeszcze
            raz przeczyatalem Twoje watpliwosci dzoszedlem do wniosku, ze zakonczenie bylo
            w odniesieniu do Ciebie niepotrzebne. Najmocniej przepraszam za to okreslenie.
            Co do poszukiwan pracy. Jezeli moge Tobie cokolwiek doradzic to uwazam, ze
            powinnas najpierw codziennie wypijac wiadro z napisem cierpliwosc. Najgorsze
            jest przeswiadczenie kiedy widzisz na wlasne oczy glupote i niekompetnecje
            inncyh a nie mozesz tego zmienic. Badz konsekwentna. Badz cierpliwa i jesli
            mozesz to unikaj wszelkiego rodzaju oszusto i naciagaczy. Jezeli potencjalny
            pracodawca nie odpowiada na Twoja aplikacje to oznacza, ze nie traktuje
            rekrutacji powaznie a jedynie w kwestiach marketingowych lub w celu utworzenia
            bazy danych. Po kilku miesiacach mozesz spodziewac sie telefonu z firmy ze
            slowami, ze ...w naszej bazie znalazly sie Pani dane. Czy jest pani
            zainteresowana nabyciem jednostek uczestnictwa funduszu inwestycyjnego lub
            wykupieniem polisy ubezpieczeniowej....Wtedy dopiero zaczynasz kojarzyc faktyi
            zdarzenia z przeszlosci. Dopiero jak na swoja skrzynke otrzymasz 56 list
            wyslany przez adwokata z Lagos (Nigeria), ze ktos z Twoich bliskich zginal w
            ataku terorystycznym i jesli wplacisz 150 usd to bedzie mozliwe podjecie
            spadku. Wtedy zaczniesz kojarzyc skad takie zainteresowanie naciagaczami i
            oszusyami. Ten kto oglasza sie i nie udziela odpowiedzi jest po prostu
            oszustem i naciagaczem. Ponadto nie posiada czegos takiego jak wyobraznia. Po
            co zamieszcza ogloszenie w prasie ogolnopolskiej jezeli nie zamierza sie z
            zainteresowanymi skontaktowac?? Oczywiscie dlatego, ze napisze w ofercie, ze
            skontaktuje sie tylko z wybranymi kandydatami. To po to wlasnie zamieszcza
            ogloszenie aby skontakowac sie z wybranymi kandydatami??? Ja takie firmy
            traktuje w kategoriach pierdolonych oszustow. Jak ktos czuje sie urazony to
            jego problem.
            I cos jeszcze. Nie przymykaj oczu na niedociagniecia bo mozesz za pozno
            zorientowac sie , ze niedociagniecia sa po porstu brakiem profesjonalizmu.
            Wyobraz sobie, ze pewnego dnia kolezanka namowila mnie abym wyslal tak dla
            zartu, zgloszenie na stanowisko Straznika w Rezerwacie. Miejsce pracy w jednym
            ze stanow USA. Odpowiedz byla mniej wiecej nastepujacej tresci. Szanowny Panie
            na wspomniane stanowisko zglosilo sie 125 osob. Nie jestesmy zainteresowani
            pana kandydatura poniewaz nie spelnia pan wymogu...tutaj
            cytuje..Ethnicity...Dziekujemy za zainteresowanie i polecamy sie na
            przyszlosc. Wyobraz sobie, ze po prostu bylo mi glupio, ze komus zadalem trud
            czytania mojej aplikacji chociaz wiedzialem, ze wzgledu na wspomniane
            Ethnicity nie moge otrzymac tego stanowiska. Natychmiast wyslalem list z
            przeprosinami. Do dzisiaj otrzymuje kartke na Boze Narodzenie. Jezeli kogos
            potraktujesz powaznie w normalnym swiecie to Ty rowniez bedziesz traktowana
            powaznie. I odwrotnie.
            Na koniec zycze Tobie powodzenia. Natomiast gdybys chciala miec dostep do
            ofert pracy w USA chetnie sluze pomoca. Pozdrawiam
        • underthebridges Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci 08.08.03, 09:44
          Ej, agresywny frustracie, dziewczyna się cieszy, że przeszła do drugiego etapu
          a ty tu z takim wywodem wyjeżdżasz. Mnóstwo firm nie odpowiada na nadesłane
          apikacje, jesli jeszcze tego nie wiesz to prędko się przekonasz. A tak na
          marginesie to jesteś żałosny.
          • Gość: Eurobank Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: 80.51.236.* 08.08.03, 21:10
            Temat Eurobanku nył już wałkowany, tak w II połowie lipca, nie będę sie więc
            powtarzać.
            Doradcą nie należy się przejmować - widziałam już kilka jego wypowiedzi i
            wszystkie są napastliwe.
            Myślę, że jeżeli ktoś ma dostać pracę to nikt z taką informacją nie będzie
            czekał. Wyznaję zasadę, że tydzień milczenia telefonu=odpowiedź odmowna.
            Mi Eurobank za poświęcony mu czas podziękował 2 razy - taka nadgorliwość też
            nie jest przyjemna - bo na początku drugiego razu myślisz sobie - a jednak
            przyjęli!!
            Radzę trochę ochłonąć- np. w Katowicach dziennie "przepytują" 2 grupy po 60
            osób, od jakichś 2 miesięcy i wszyscy słyszą, że są wybrani z tysięcy.
            Życzę pracy.
            • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 00:05
              Gość portalu: Eurobank napisał(a):

> Temat Eurobanku nył już wałkowany, tak w II połowie lipca, nie będę sie więc
              > powtarzać.
              > Doradcą nie należy się przejmować - widziałam już kilka jego wypowiedzi i
              > wszystkie są napastliwe.
              > Myślę, że jeżeli ktoś ma dostać pracę to nikt z taką informacją nie będzie
              > czekał. Wyznaję zasadę, że tydzień milczenia telefonu=odpowiedź odmowna.
              > Mi Eurobank za poświęcony mu czas podziękował 2 razy - taka nadgorliwość też
              > nie jest przyjemna - bo na początku drugiego razu myślisz sobie - a jednak
              > przyjęli!!
              > Radzę trochę ochłonąć- np. w Katowicach dziennie "przepytują" 2 grupy po 60
              > osób, od jakichś 2 miesięcy i wszyscy słyszą, że są wybrani z tysięcy.
              > Życzę pracy.
              Bardzo sie ciesze, ze nie nalezy mna przejmowac sie. Ja rowniez pierdolonymi
              oszustami nie przejmuje sie. Boli prawda w oczki?? Malo pierdolonym oszuscie
              widziales na oczy ale wszystko przed Toba.
          • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 00:03
            underthebridges napisała:

> Ej, agresywny frustracie, dziewczyna się cieszy, że przeszła do drugiego
            etapu
            > a ty tu z takim wywodem wyjeżdżasz. Mnóstwo firm nie odpowiada na nadesłane
            > apikacje, jesli jeszcze tego nie wiesz to prędko się przekonasz. A tak na
            > marginesie to jesteś żałosny.
            Jako osoba zalosna mam yaka przewage, ze nie przejmuje sie pierdolnietymi
            polaczkami.
            • Gość: Gargamel Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 01:53
              Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Mianowicie do firm zwraca się po kilka
              tysięcy chętnych, pomnóżmy te kilka tysiecy przez ileś set firm. I tu się kurwa
              pytam dlaczego mamy aż 3 miliony bezrobotnych.
              • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 19:39
                Gość portalu: Gargamel napisał(a):

> Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Mianowicie do firm zwraca się po
                kilka
                > tysięcy chętnych, pomnóżmy te kilka tysiecy przez ileś set firm. I tu się
                kurwa
                >
                > pytam dlaczego mamy aż 3 miliony bezrobotnych.
                A ja pojde dalej i powiem, ze ktos wlasnie na tej liczbie niezle zarabia. TP
                SA , wlasciciele portali internetowych, Poczta Polska czy niektore media.
                Jednak gdyby bylo tak do konca to niektore firmy nie mialyby najmniejszych
                nawet klopotow finansowych.
            • Gość: annika Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.dial.pl 12.08.03, 10:30
              Gość portalu: doradca napisał(a):

> underthebridges napisała:
              >
              > > Ej, agresywny frustracie, dziewczyna się cieszy, że przeszła do drugiego
              > etapu
              > > a ty tu z takim wywodem wyjeżdżasz. Mnóstwo firm nie odpowiada na nadesła
              > ne
              > > apikacje, jesli jeszcze tego nie wiesz to prędko się przekonasz. A tak na
              > > marginesie to jesteś żałosny.
              > Jako osoba zalosna mam yaka przewage, ze nie przejmuje sie pierdolnietymi
              > polaczkami.
              A kim ty jesteś, że obrażasz Polaczków? Facet, trochę kultury.
            • Gość: Pendragon Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: 81.210.25.* 23.11.03, 21:55
              "...pierdolnietymi polaczkami"

A ty za kogo się uważasz dupku ?

Powiedz głosno i wyraznie jakiej jesteś narodowości !

P.S. Nie patrząc na temat Waszej dyskusji, powiem krótko: wkurwia mnie jednym
              słowem jesli ktoś mówi o swoich rodakach "pierdolnięte polaczki"
        • Gość: kermadec Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: zpk:* / 192.168.0.* 02.09.03, 11:24
          O co wam wszystkim wlasciwie chodzi? Mam na mysli tych, ktorzy czuja sie
          urazeni brakiem odpowiedzi firmy do ktorej raczyli laskawie wyslac formularz...
          Przeciez zdecydowana wiekszosc firm w tym kraju nie odpowiada na wyslane
          zgloszenia w zaden sposob. A zachowujecie sie tak jakby ktos wam rodzicow
          zabil... O co tyle krzyku? Przy okazji - nie staralem sie i nie mam zamiaru
          starac sie o prace w Eurobanku, wysylalem ogloszenia do roznych firm, ale
          odpowiedz (jezeli nie zamierzali ze mna przprowadzac rozmow) dostalem tylko od
          jednej. Troche luzu, nie badzcie tacy drazliwi, jak poswieciliscie pol godziny
          na wypelnienie formularza to nie robcie z tego osiagniecia na miare Nobla...
        • Gość: A Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 23:44

> Gość portalu: unga napisał(a):
          >
          > > byłam wczoraj na wyczerpującej 5cio godzinnej rekrutacji-testy,rozmowy
          > > itp... Ponoć jestem jedną z 500 osób wybranych z 37tysięcy zgłoszeń-miło
          > :)
          > > 3 tygodnie mam czekać na werdykt-czy zaczynam pracę od września...
          > > Czy ktoś z Was był już przez Eurobank wezwany na takową rozmowę? jak
          > > wrażenia?
          > > u*
          > Szanowna przyszla/niedoszla pracowniczko firmy EUROBANK zajmujacej sie
          > oszustwami i naciagniem opinii publicznej. Zostala Pani na wstepie oszukana
          > poniewaz gdyby podana liczba chetnych wynoszaca 37 tysięcy była prawdziwa yo
          > wspomniana firma w ciągu 2,56 tygodnia udzielilaby wszystkim odpowiedzi.
          > Niestety minelo zdecydowanie wiecej czasu i nikt z tej bandy oszustow i
          > idiotow nie raczyl do wielu osob odpisac, oddzwonic i czy wyslac podziekowan
          > za zainteresowanie oferta. Jezeli na wstepie ucza Pani jak klamac i oszukiwac
          > yo gratuluje wyboru. Jednoczesnie informuje Pania, ze jezeli ktokolwiek z tej
          > firmy pozwoli sobie na jakiekolwiek wykorzystywanie moich danych osobowych (
          > na szczescie ich nie posiadaja) to nie bede nawet 5 minut zstanawial sie nad
          > oddaniem sprawy do wlasciwych organow scigania.
          > Prosze przekazac swoim potencjalnym pracodawcow, ze wykorzystywanie danych
          > osobowych w innym celu niz rekrutacja jest KARALNE!!!!!
          > I to by bylo na tyle. Bez wyrazow szacunku.

Radze szczegółowo zapoznac się z ogłoszeniami w prasie i internecie dot pracy w
          EUROBANKU.
          Poniżej jedno z ogłoszeń :
          www.pracuj.pl/pr_op_wyniki.cm?grafika
          "Jesteśmy firmą, która wnikliwie obserwuje rynek i wykorzystuje wszystkie
          pojawiające się na nim możliwości. Jesteśmy ludźmi pełnymi energii,
          elastycznymi, lubiącymi wyzwania. Szukamy ludzi, którzy są do nas podobni.
          Jeżeli jesteś kreatywny w tym co robisz, lubisz pracować z ludźmi i dla ludzi
          ta oferta jest dla Ciebie. Wystarczy, że podejmiesz rzucone Ci wyzwanie.
          W związku z tworzeniem sieci oddziałów bankowych poszukujemy kandydatów na
          stanowisko:
          manager oddziału bankowego

Główne zadanie: zarządzanie zespołem doradców klienta oraz aktywna sprzedaż
          produktów bankowych w oddziale i terenie.

Zakres obowiązków:

wyznaczanie podległym pracownikom indywidualnych zadań i monitorowanie ich
          wykonania,
          dbanie o rozwój personelu, motywowanie pracowników,
          przestrzeganie standardów wizualizacji banku i standardów obsługi klienta,
          organizowanie akcji promocyjnych,
          utrzymanie odpowiedniego poziomu ryzyka kredytowego w kierowanej placówce,
          poszukiwanie i docieranie z ofertą banku do klientów docelowych.
          Oferujemy:

niepowtarzalną szansą na udział w tworzeniu całkowicie nowej organizacji na
          polskim rynku, możliwość zdobycia doświadczeń zawodowych w bankowości,
          wiedzę i narzędzia, które pozwolą zrealizować stawiane przez firmę cele -
          profesjonalne szkolenia związane ze sprzedażą i produktami bankowymi,
          możliwość poszerzenia zakresu kompetencji.
          Oferta dotyczy miejscowości: Białystok - Bielsko-Biała - Bydgoszcz - Bytom -
          Chorzów - Czeladź - Częstochowa - Dąbrowa Górnicza - Elbląg - Gdańsk - Gdynia -
          Gliwice - Gorzów Wlkp. - Grudziądz - Inowrocław - Kalisz - Katowice - Kielce -
          Koszalin - Kraków - Legnica - Lublin - Łódź - Olsztyn - Opole - Płock - Poznań -
          Radom - Ruda Śląska - Rybnik - Rzeszów - Sosnowiec - Tarnów - Toruń - Tychy -
          Wałbrzych - Warszawa - Włocławek - Wrocław - Zabrze - Zielona Góra

Wypełnij formularz na stronie www.eurobank.pl

Poza formularzem na stronie www.eurobank.pl znajdziesz informacje dotyczące
          stanowisk. Rozpatrujemy wyłącznie formularze wypełnione na stronie www. Twoja
          oferta tylko do naszej wiadomości.

UWAGA! Zapraszamy do współpracy osoby, które wcześniej nie przesyłały do nas
          zgłoszenia. Tym, którzy przysłali już aplikację - dziękujemy. Będziemy się
          kontaktować tylko z wybranymi kandydatami.

• Gość: lilimarlene1 Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 15:46
          A co ty masz do niej?Zamiast jej pogratulować zżera Cię zawiść?
        • Gość: Farfotzel Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: 195.205.44.* 11.09.03, 08:48
          masz jakies schorzenia? powinienes uczyc sie ogłady troche... domyslam sie ze
          odpadels(-as) w pierwszym etapie i dlatego ci zal du.e sciska, bo okazalo sie
          ze wszyscy znowu sa lepsi od ciebie... darz bór!
          • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się...jordoleni oszusci IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 14:33
            Nie odpadlem na zadnym etapie bo po prostu nie skorzystalem z tej cudownej
            oferty dla AKWIZYTATOROW. Nic mi posladkow nie sciska a jezeli ktos jest
            lepszy ode mnie w tym co robie to probuje jak najwiecej nauczyc sie od Niego.
            W tym przypadku sadze, ze jest odwrotnie.
      • Gość: muza Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 12:07
        w eurobanku jestem zatrudniona od 01.08. Do mnie odezwali się w obiecanym
        terminie - otrzymałam list. Uprzedam że czeka Cię potem jeszcze jedna rozmowa.
        Ja jestem zadowolona z pracy (narazie jest okres szkoleń) - myślę że warto
        uczestniczyć w budowaniu czegoś nowego. W razie jakiś pytań muza9@o2.pl
        • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 19:40
          Gość portalu: muza napisał(a):

> w eurobanku jestem zatrudniona od 01.08. Do mnie odezwali się w obiecanym
          > terminie - otrzymałam list. Uprzedam że czeka Cię potem jeszcze jedna
          rozmowa.
          > Ja jestem zadowolona z pracy (narazie jest okres szkoleń) - myślę że warto
          > uczestniczyć w budowaniu czegoś nowego. W razie jakiś pytań muza9@o2.pl
          Wspolczuje.
          • Gość: muza Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 23:23
            dlaczego mi współczujesz? Ja się cieszę przedewszystkim z faktu że mam pracę.
            Narazie nie mam żadnych podstaw żeby w złym świetle przedstawiać mojego
            pracodawcę. A uwierz mi, że gdybym miałą takie podstawy to bym się nie wahała
            tego zrobić. Pozdrawiam...
      • Gość: muza Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 12:09
        aha - nie liczyłabym że zaczniesz pracę od września - nie chodzi tu o dobrą czy
        złą wolę pracodawcy, ale uruchamianie kolejnych placówek trwa i od tego jest
        uzależnione to kiedy ewentualnie zostaniesz zatrudniona
        • Gość: unga Re: EuroBank-i po sprawie.... IP: 62.233.176.* 10.08.03, 22:35
          odpowiedź otrzymałam po 3 dniach:
          -dziękujemy,...mamy cie w bazie danych...fajna jestes ,ale spadaj mała tam sa
          drzwi....
          no i to tyle mojej przygody z EuroBankiem....
          szkoda jedynie dlatego,że nadal jestem bez cholernej perspektywy pracy....
          fok!
          u*
          • Gość: doradca Re: EuroBank-i po sprawie.... IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 22:54

> odpowiedź otrzymałam po 3 dniach:
            > -dziękujemy,...mamy cie w bazie danych...fajna jestes ,ale spadaj mała tam
            sa
            > drzwi....
            > no i to tyle mojej przygody z EuroBankiem....
            > szkoda jedynie dlatego,że nadal jestem bez cholernej perspektywy pracy....
            > fok!
            > u*
            Nie zrazaj sie tylko szukaj dalej. Powodzenia zycze.
          • Gość: drama Re: EuroBank- IP: *.chello.pl 15.08.03, 17:38

> odpowiedź otrzymałam po 3 dniach:
            > -dziękujemy,...mamy cie w bazie danych...fajna jestes ,

ja też dostałam taką odpowiedź w czerwcu ale teraz odezwali się i idę na
            ostatnie spotkanie!!! i bardzo się cieszę - mimo, że tyle się naczytałam złych
            opinii
            • Gość: Ciekawy Re: EuroBank- IP: 80.48.65.* 23.08.03, 19:08
              Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że Eurobank wypuści w miasto
              akwizytorów, którzy będą namawiać do założenia konta lub zaciągnięcia kredytu.
              Będą się spotykali z klientami w miejscach dla nich dogodnych.
              - Nie popełnimy błędu innych polskich banków, które niewiele wiedzą o
              potrzebach klientów - mówi Łukasiewicz,
              eProfit 8/2003
      • Gość: Gusia Re: EuroBank-odezwali się... IP: 80.51.242.* 23.08.03, 20:36
        Ja tez w ostatni czwartek była na tej 5-cio godzinnej orce. Następnego dnia
        dostalam tel ze we wtorek zpraszaja mnie na rozmowe... Tak sie boje... Ciekawa
        jestem co jeszcze chca wiedziec na moj temat...
        • Gość: GGG Re: EuroBank-odezwali się... IP: 195.205.75.* 24.08.03, 13:31
          NIE PRZEJMUJ SIE TA OSTATNIA ROZMOWA JEST BARDZO PRZYJEMNIE TRWA OKOLO POL
          GODZINY DOWIESZ SIE KILKA NOWYCH RZECZY O EUROBANKU JEZELI NIE SZCZELISZ GAFY
          TO JESTES PRZYJETA NAJGORSZE JUZ ZA TOBA, A NAJLEPSZE PRZED POWODZENIA JAK
          MOZESZ TO NAPISZ W JAKIM MIESCIE BEDZIESZ PRACOWAC?

DORADCA KLIENTA W EUROBANKU
          • Gość: Kamila Re: Gafa IP: 212.160.167.* 24.08.03, 15:38
            "JEZELI NIE SZCZELISZ GAFY"

szczelić? sory ale to dopiero jest gafa w kontekście "skrupulatnej" selekcji
            jaką ten Eurobank przeprowadza.
          • Gość: Gusia Re: EuroBank-odezwali się... IP: 80.48.150.* 24.08.03, 15:49
            Jeśli mnie przyjmą to będę pracować w Szczecinie. Dzięki za odpowiedż:-)))
      • Gość: marek Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.03, 19:12
        Mnie nie wezwali na rozmowę. Ale podałem w ankiecie że interesuje mnie
        wynagrodzenie powyżej 2000 zł. netto. W świetle oferowanych 1200 brutto to
        chyba już jasne dlaczego?
      • Gość: realista Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.nask.waw.pl 25.08.03, 14:44

> byłam wczoraj na wyczerpującej 5cio godzinnej rekrutacji-testy,rozmowy
        > itp... Ponoć jestem jedną z 500 osób wybranych z 37tysięcy zgłoszeń-miło :)

nabrali Cię. proces rekrutacji ciągle trwa...

> 3 tygodnie mam czekać na werdykt-czy zaczynam pracę od września...
        > Czy ktoś z Was był już przez Eurobank wezwany na takową rozmowę? jak
        > wrażenia?
        > u*

Nie wiem czy gratulować czy współczuć... w sumie nie wiadaomo
        czym firma Pana Ł. ma się różnić od np firmy Provident.
        Z artykułu w ostatnim PROFIT można wywnioskować że niczym szczególnym....
        90% zatrudnionego tam społeczeństwa będzie zwykłymi akwizytorami (tylko
        ładniej nazwani "menager oddziału" czy też 'doradca klienta' ;-))

mimo to zyczę powodzenia w walce o nowego klienta.

&
        • Gość: GGG Re: EuroBank-odezwali się... IP: 195.205.75.* 25.08.03, 22:32
          no cóż w celu wyjaśnienia to nikt poza juz zatrudnionymi nie wie co to za
          projekt i jak ten bank bedzie wyglądał a artykuł w proficie to w większości
          naciągane domysły nikt nie sprzeda prasie konkretnych informacji na temat tego
          banku ale niedługo wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane bo w krótkim czasie
          ruszą reklamy i wtedy wszyscy sie dowiedzą czym jest ten magiczny eurobank.
          chce tylko poinformowac wszystkich że nazwa doradca klienta to nie tylko nazwa
          a providentowi daleko do tego banku.... ale przekonacie sie sami.....
          pozdrawiam
          • Gość: unga Re: EuroBank-odezwali się... IP: 62.233.176.* 26.08.03, 20:38
            ja odpadłam chyba dlatego,że powiedziałam "nie" ich pomysłowi stania w
            czerwonych budkach w supermarketach... idiotyczny pomysł! to ma być dogodne dla
            klienta?!!! ja bym nie chciała dowiadywac się o waznych finansowych sprawach w
            szumie sklepowym....
            • Gość: Agafia Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.08.03, 16:28
              Ale jak zabraknie ci kasy na ciuch ktory sobie upatrzyłaś zawsze mozesz podejść
              do EUROBANKU.
              Poza tym to właśnie dlatego taka duża selekcja aplikacji żeby znaleźć
              pracowników którzy z przyjemnością będą stali w czerwonych budkach w
              supermarkecie i nie będą bali się nowych pomysłów.
              Ja pracuję w EUROBANKU od sierpnia i nawiązujac do wcześniejszych wypowiedzi
              jest to jedna z niewielu firm która kilkukrotnie sie ze mną kontaktowała.
              • Gość: Pendragon Re: EuroBank-odezwali się... IP: 81.210.25.* 23.11.03, 22:38
                Ja osobiscie nie powierzyłbym swoich pieniedzy bankowi, który jako oddział ma
                czerwoną budkę w supermarkecie.
        • Gość: Farfotzel Re: EuroBank-odezwali się... IP: 195.205.44.* 11.09.03, 08:58
          Osobiscie jestem "doradca klienta" w Eurobanku" i musze przyznac ze moja praca
          w zaden sposob nie przypomina tych strasznych akwizytorów.. skad w ogole ten
          pesymistyczny ton??? ludzie.. czemu wszyscy macie jakies teorie spiskowe we
          łbach i myslicie ze wszyscy chca was tylko orżnąć i nic wiecej... darz bór!
      • Gość: muza Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 11:30
        Bronię i jeszcze raz bronię Eurobanku. Jestem jego pracownikiem od 01.08. I
        jestem pełna podziwu. Śmieję się po cichu żę Pan Łukasiewicz jest tam
        traktowany jak bożek. Ale zasługuje na to. Facet ma wyobraźnię wie co robić z
        kasą. Co do pracy przyszłych doradców i konsultantów - absolutnie daleko nam do
        agentów Providentu. Nasza praca niewiele będzie się różniła od pracy doradców w
        każdym innym banku. Różnica polega na tym, że duży nacisk kładziony jest na
        szybkość i przyjazność obsługi. Nie mamy być Paniami i Panami z okienka ale
        właśnie doradcami - mamy służyć informacją i pomocą. Co do standów w centrach
        handlowych - na zachodzie to standard. W Polsce nowość - zobaczymy jak się to
        przyjmie, ale dodam że konkurencja już dąży do skopiowaania tego pomysłu.
        Pozdrawiam........
        • Gość: dama Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.chello.pl 02.09.03, 17:16
          ja też bronię Eurobanku. Czy CI co nazywają pracowników tego banku akwizytorami
          nie są odrzuconymi przez selekcję zawiedzionymi bezrobotnymi??? Przykro mi że
          nie macie pracy ale ci którym się udało bardzo się z tego cieszą.
          • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 17:26
            Gość portalu: dama napisał(a):

> ja też bronię Eurobanku. Czy CI co nazywają pracowników tego banku
            akwizytorami
            >
            > nie są odrzuconymi przez selekcję zawiedzionymi bezrobotnymi??? Przykro mi
            że
            > nie macie pracy ale ci którym się udało bardzo się z tego cieszą.
            Nie startowalem w rekrutacji do tego banku. Nie jestem zawiedzionym
            bezrobotnym. Mam prace dajaca mi satysfakcje i niemale srodki finansowe.
            Zawsze kieruje sie jedna zasada: dobry oszusy i naciagacz to martwy oszust i
            naciagacz. Zycze wielu sukcesow w oszukiwaniu i naciaganiu klientow.
            ps. I cos jeszcze. W ostatnim dodatku Praca /Gazeta Wyborcza na pierwsze
            stronie przekazano informacje, ze lektura CV trwa 10-15 sekund. Z tego co wiem
            ( informacja pochodzi z tego portalu) to do tej bandy oszustow i naciagaczy
            jakim jest Eurobank naplynelo 37 tysiecy zgloszen. Policzcie sobie ile czasu
            trzeba poswiecic na odpowiedz kazdemu kto wyslal zgloszenia. I kto z kogo robi
            idiote??? Bez wyrazow szacunku.
            • kohliwy Re: EuroBank-odezwali się... 31.03.04, 05:34

> Gość portalu: dama napisał(a):
              >
              > > ja też bronię Eurobanku. Czy CI co nazywają pracowników tego banku
              > akwizytorami
              Czlowieczku, jak nie wiesz na czym polego ich praca to nie zabieraj
              glosu!!!!!!!!

> > nie są odrzuconymi przez selekcję zawiedzionymi bezrobotnymi??? Przykro mi
              >
              > że
              > > nie macie pracy ale ci którym się udało bardzo się z tego cieszą.
              > Nie startowalem w rekrutacji do tego banku. Nie jestem zawiedzionym
              > bezrobotnym. Mam prace dajaca mi satysfakcje i niemale srodki finansowe.
              > Zawsze kieruje sie jedna zasada: dobry oszusy i naciagacz to martwy oszust i
              > naciagacz. Zycze wielu sukcesow w oszukiwaniu i naciaganiu klientow.
              > ps. I cos jeszcze. W ostatnim dodatku Praca /Gazeta Wyborcza na pierwsze
              > stronie przekazano informacje, ze lektura CV trwa 10-15 sekund. Z tego co
              wiem
              > ( informacja pochodzi z tego portalu) to do tej bandy oszustow i naciagaczy
              > jakim jest Eurobank naplynelo 37 tysiecy zgloszen. Policzcie sobie ile czasu
              > trzeba poswiecic na odpowiedz kazdemu kto wyslal zgloszenia. I kto z kogo
              robi
              > idiote??? Bez wyrazow szacunku

nie che mi sie odpowiadac takiemu idocie,
              ile razy zdarzylo ci sie wyslac CV?? 1?? i tatusiek zalatwil posadke??
              nikt teraz nie odpowida na CV jesli nie jest zainteresowany, wiec, czego
              oczekujesz?? reprezentujac taki poziom jak na tym forum.....

DEBILI NIE BRAKUJE!!!!!!!
        • Gość: doradca Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 17:21
          Gość portalu: muza napisał(a):

> Bronię i jeszcze raz bronię Eurobanku. Jestem jego pracownikiem od 01.08. I
          > jestem pełna podziwu. Śmieję się po cichu żę Pan Łukasiewicz jest tam
          > traktowany jak bożek. Ale zasługuje na to. Facet ma wyobraźnię wie co robić
          z
          > kasą. Co do pracy przyszłych doradców i konsultantów - absolutnie daleko nam
          do
          >
          > agentów Providentu. Nasza praca niewiele będzie się różniła od pracy
          doradców w
          >
          > każdym innym banku. Różnica polega na tym, że duży nacisk kładziony jest na
          > szybkość i przyjazność obsługi. Nie mamy być Paniami i Panami z okienka ale
          > właśnie doradcami - mamy służyć informacją i pomocą. Co do standów w
          centrach
          > handlowych - na zachodzie to standard. W Polsce nowość - zobaczymy jak się
          to
          > przyjmie, ale dodam że konkurencja już dąży do skopiowaania tego pomysłu.
          > Pozdrawiam........
          Oj jak pieknie. Oszusci z Eurobanku dostali nowe zadania. Teraz to sie nazywa
          obrona i pelnia podziwu. Jak mozesz nazywac sie doradca , skoro Twoj
          pracodawca nie zna podstawowej zasady, ze na kazdy list jaki sie otrzymuje
          nalezy odpowiedziec. Jezeli tego warunku nie spelniacie to jestescie
          (powtarzam po raz kolejny bo widocznie panienka-profesjonalistka nie
          zapamietala) PIERDOLONYMI OSZUSTAMI. A co do pana Lukasiewicza to oczywiscie
          bedziecie go traktowac jako bozka do momentu az nie okradnie Was i nie
          ucieknie z Waszymi pieniedzmi do RPA albo Izraela.
          • Gość: kati Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.Astral.Lodz.PL 02.09.03, 18:58
            Dlaczego Twoim zdaniem pracodawca powiniem odpisywać każdemu kto prześle swoją
            ofertę pracy? Przecież dla firmy byłoby to to wyrzucenie pieniędzy? A i tak w
            większości ogłoszeń można znaleźć informację typu: skontaktujemy się tylko z
            wybranymi osobami...
            • Gość: doradca Bardzo prosze...oto dluga odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 02.09.03, 19:37
              Gość portalu: kati napisał(a):

> Dlaczego Twoim zdaniem pracodawca powiniem odpisywać każdemu kto prześle
              swoją
              > ofertę pracy? Przecież dla firmy byłoby to to wyrzucenie pieniędzy? A i tak
              w
              > większości ogłoszeń można znaleźć informację typu: skontaktujemy się tylko z
              > wybranymi osobami...
              Moim zdaniem kultura i dobre wychowanie wymaga tego aby na kazde zgloszenie
              uzyskiwac odpowiedz. Nalezy to do dobrego tonu. Wyobraz sobie, ze
              tak "nieprofesjonalne" firmy, ktore znajduja sie w Europie Zachodnej czy w USA
              dbaja o swoj wizerunek w taki sposob aby kazdy kto sie do nich zwroci z
              zapytaniem itrzymal odpowiedz. Jesli zwracasz sie do kogos z pytaniem czy z
              oferta to chcialabys aby Twoja prosba pozostala bez odpowiedzi?? Oczywiscie,
              ze chcialabys. Przeciez po to wydajesz pieniadze na list czy na przesylke
              faksowa aby nie uzyskac odpowiedzi. Przeciez jestes dobra samarytanka, ktora
              uwaza, ze jest w odpowiedni sposob traktowana.
              Formula, ktora zacytowalas swiadczy o tym, ze mamy "przyjemnosc" obcowania z
              profesjonalistami. Zastanow sie po co pracodawca zadaje sobie trud
              zamieszczenia ogloszenia, jesli to ogloszenie skierowane jest do wybranych
              osob?? Co to znaczy, ze skontaktujemy sie z wybranymi osobami?? Czy to
              oznacza, ze produkty ktore oferujemy Panstwu sa tylko i wylacznie dla
              wybranych osob?? Jezeli tak to zycze wesolych swiat.
              Wyobraz sobie, ze prezesi najwiekszych polskich firm sa bardzo ( a najczesciej
              udaja czyli oszukuja )zdziwieni kiedy dowiaduja sie w dziwnych
              okolicznosciach, ze sa oszustami i naciagaczami. Chcesz przyklad prosze
              bardzo. Otoz pewnego razu mialem okazje wracac do Polski z Nowego Jorku via
              Londyn. Na lotnisku w Londynie doszlo do smiesznej sytuacji. Otoz przesiadki z
              samolotu do samolotu pewien prezes (powiedzmy, ze Commercial Union) stwierdzil
              brak dokumnentow. Obsluga lotniska nie chciala sluchac wyjasnien. Ten pan
              blagalnym wzrokiem prosil mnie abym wstawil sie za nim i poswiadczyl jego dane
              personalne. Niestety odmowilem i powiedzialem mu, ze dopoki nie dostane
              odpowiedzi na listy ktore wyslalem do jego firmy dla mnie bedzie PIERDOLONYM
              OSZUSTEM. Pan prezes az zagrzytal zebami. Zaproponowalem mu, ze jesli napisze
              mi na kartce papieru, ze po powrocie do Polski otrzymam odpowiedź ze strony
              jego firmy to moge mu posluzyc pomoca. Pan prezes podpisal kartke z
              odpowiednim tekstem. Ja pozwolilem jemu skorzystac z telefonu komorkowego.
              Kiedy wrocilem do Polski. Czekala na mnie wiadomosc w postaci listu z
              przeprosinami. Czasami trzeba niewiele aby w koncu ktos kto uwaza sie za
              profesjonaliste odzyskal cos takiego jak wyobraznia.
              Zapewniam Ciebie, ze firmy swiatowe wola odpowiadac nawet na najbardziej
              zabawne zapytania niz ignorowac to co sie do nich wysyla. Oni juz tam nauczyli
              sie, ze szanowac nalezy kazdego klienta poniewaz klient placi i wymaga. Dzieki
              temu, ze placi i wymaga to pracownik firmy ma "eci-peci" na jedzonko i inne
              zachcianki. W Polsce profesjonalisci uzywaja bardzo ciekawych wymowek aby
              wybrnac pozniej z dwuznacznej sytuacji. Otoz tlumacza, ze poprzez to, ze
              przyszlo bardzo wiele zgloszen to nie sa w stanie na wszystkie odpowiedziec.
              Co za idiotyzm??? A gdzie u takich profesjonalistow wyobraznia??? Brak.
              Przeciez wystarczxy,z e zaplacimy "lapowke" jakiejs swiatowej slawy
              specjalistce z "GW" z dodatku Praca i szef odczepi sie bo pomysli " o rany ale
              ona ma znajomosci!!!". Gotowy jestem postawic bardzo ciezkie pieniadze na
              zaklad o to, ze ci ktorzy wypisuja ( w Polsce najczesciej przepisuja) takie
              glupoty jak " skontaktujemy sie z wybranymi kandydatami", ze byliby
              zachwycenia i w pelni usatysfakcjonowani gdyby potrzebowali zdobyc informacje
              o lekarstwie dla ich chorego dziecka a ten kto taka informacje posiada
              odpowiedzialby...Ze wzgledu na zbyt duza ilosc zapytan o wspomniany lek nie
              jestesmy w stanie odpowiedziec. Odpowiemy tylko wybranym klientom....
              Czy uwazasz takie postepowanie za normalne??? Ja nie i dlatego takich polskich
              profesjonalistow nazywam dwoma slowami czyli PIERDOLENI OSZUSCI.
              Pozdrawiam
              • Gość: dama Re: eurobank IP: *.chello.pl 02.09.03, 23:08

jak na razie nie zostałam okradziona jak to twierdzi "doradca"
                poza tym mieszkam w Polsce, jestem Polką i nie obchodzi mnie jak jest na
                świecie, w kraju jest bezrobocie ludzie nie mają pracy a tych którzy mają
                szansę coś osiągnąć w życiu nazywasz współpracownikami "p....nych oszustów"
                wypraszam sobie, ale nie wyobrażam sobie tego co ta firma zrobiła (przecież
                nawet jeszcze nie wiesz jak wygląda) i jak banalnym, nudnym i zawziętym
                człowiekiem trzeba być aby wypisywać takie bzdury. Przysiadłam się do tego
                tematu i poświęcę mu trochę czasu bo uważam że "doradca" nie ma prawa pisać
                takich rzeczy. Tzn. prawo ma, ale z tego wynika że kultury to nie posiada. To,
                że zmusiłeś kogoś do napisania przeprosin (jakiś pan prezes) potwierdz fakt, iż
                jest zawistnym i muszącym się dowartościować człowiekiem.
                jeśli jest firma która daje ludziom pracę, płaci im pieniądze za nią i chce coś
                stworzyć na rynku (na którym według "mądrych " panów analityków podobnych do
                pana doradcy) nie ma już miejsca - powiem wam co o tym sądzę:
                nie obchodzi mnie to. jest bezrobocie a oni zatrudniają na przyzwoitych
                warunkach kupę ludzi - ja mam pracę i nie zamierzam wysłuchiwać od panów
                najmądrzejszych że firma która mnie zatrudnia jest oszustem!!!

pozdrawiam ( bo pan doradca jest na tyle niekulturalny że myśli że brak wyrazów
                szacunku kogoś urazi) ale jak napatrzyłam się na takich ludzi w Polsce to nic
                mnie nie zaskoczy i nie zdziwi

acha i nie dostanę za to premii od pracodawcy :-P
                • Gość: doradca Do tzw. damy IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 00:09

>
                  >
                  >
                  > jak na razie nie zostałam okradziona jak to twierdzi "doradca"
                  > poza tym mieszkam w Polsce, jestem Polką i nie obchodzi mnie jak jest na
                  > świecie, w kraju jest bezrobocie ludzie nie mają pracy a tych którzy mają
                  > szansę coś osiągnąć w życiu nazywasz współpracownikami "p....nych oszustów"
                  > wypraszam sobie, ale nie wyobrażam sobie tego co ta firma zrobiła (przecież
                  > nawet jeszcze nie wiesz jak wygląda) i jak banalnym, nudnym i zawziętym
                  > człowiekiem trzeba być aby wypisywać takie bzdury. Przysiadłam się do tego
                  > tematu i poświęcę mu trochę czasu bo uważam że "doradca" nie ma prawa pisać
                  > takich rzeczy. Tzn. prawo ma, ale z tego wynika że kultury to nie posiada.
                  To,
                  > że zmusiłeś kogoś do napisania przeprosin (jakiś pan prezes) potwierdz fakt,

>
                  > jest zawistnym i muszącym się dowartościować człowiekiem.
                  > jeśli jest firma która daje ludziom pracę, płaci im pieniądze za nią i chce
                  coś
                  >
                  > stworzyć na rynku (na którym według "mądrych " panów analityków podobnych do
                  > pana doradcy) nie ma już miejsca - powiem wam co o tym sądzę:
                  > nie obchodzi mnie to. jest bezrobocie a oni zatrudniają na przyzwoitych
                  > warunkach kupę ludzi - ja mam pracę i nie zamierzam wysłuchiwać od panów
                  > najmądrzejszych że firma która mnie zatrudnia jest oszustem!!!
                  >
                  > pozdrawiam ( bo pan doradca jest na tyle niekulturalny że myśli że brak
                  wyrazów
                  >
                  > szacunku kogoś urazi) ale jak napatrzyłam się na takich ludzi w Polsce to
                  nic
                  > mnie nie zaskoczy i nie zdziwi
                  >
                  > acha i nie dostanę za to premii od pracodawcy :-P
                  Przeczytalem i zamiast Tobie odpisywac udaje sie ogladac tenis w wykonaniu
                  panow Denta i Aggasiego. Co do Twoich wynaturzeń to Twoje frustracje zostawiam
                  Twoim lekarzom. Oczywiscie, zyczyc to Ty sobie mozesz, ale ja mam prawo tak
                  uwazac jak uwazam. Na dodatek kiedy dysponuje dowodami. Tylko to jest zbyt
                  madre dla Ciebie wiec jak juz nabierzesz wsrod tych PIERDOLONYCH OSZUSTOW
                  madrosci i inteligencji to mozesz sie do mnie wtedy zglosic. Zastosuje wobec
                  Ciebie taryfe ulgowa.
                  ps. Gdyby tak sie stalo, ze "przypadkiem" i "przez pomyłkę" otrzymam
                  jakąkolwiek korespondencję ze strony Twoich pracodawców to nie omieszkam
                  Ciebie w odpowiedni sposób pozbawić wynagrodzenia. Zrobie to z największą
                  przyjemnością.
                  Zegnam i zycze dalszego oszukiwania i naciągania klientów.
              • Gość: marko Re: Bardzo prosze...oto dluga odpowiedz IP: *.elartnet.pl 03.09.03, 00:12
                Nie puszczaj aż tak bardzo wodzy fantazji, bo Twoja historyjka z prezesem
                spotkanym na lotnisku jest totalnie bzdurna. Można by w nią uwierzyć, jesli byś
                był np. Kwaśniewskim, a byłeś pewnie jakimś studentem wracającym z Work&Travel,
                albo jakimś zapryszczonym trzynastolatkiem, któremu marzy się wielki świat.
                Masz oczywiście rację, że na listy należy odpowiadać, też mnie to trochę
                drażniło, że moje aplikacje pozostawały bez odzewu, ale tu można mówić o braku
                kultury, a nie o pierdolonym oszustwie, trochę pojęcia Ci się pomyliły, ale
                wybaczymy Ci
                Pozdrawiam
                • Gość: doradca Re: Bardzo prosze...oto dluga odpowiedz IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 00:14
                  Gość portalu: marko napisał(a):

> Nie puszczaj aż tak bardzo wodzy fantazji, bo Twoja historyjka z prezesem
                  > spotkanym na lotnisku jest totalnie bzdurna. Można by w nią uwierzyć, jesli
                  byś
                  >
                  > był np. Kwaśniewskim, a byłeś pewnie jakimś studentem wracającym z
                  Work&Travel,
                  >
                  > albo jakimś zapryszczonym trzynastolatkiem, któremu marzy się wielki świat.
                  > Masz oczywiście rację, że na listy należy odpowiadać, też mnie to trochę
                  > drażniło, że moje aplikacje pozostawały bez odzewu, ale tu można mówić o
                  braku
                  > kultury, a nie o pierdolonym oszustwie, trochę pojęcia Ci się pomyliły, ale
                  > wybaczymy Ci
                  > Pozdrawiam
                  Typowe dla polskiego profesjonalizmu. Wyciaganie wnioskow bez odpowiedniej
                  wiedzy. Jak juz wczesniej napisalem udaje sie na mecz Dent Aggasi bo nie mam
                  ochoty zajmowac sie tlumaczeniem prostych spraw imbecylom.
          • Gość: marko Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.elartnet.pl 02.09.03, 19:57
            Stary, zadam Ci proste pytanie: Jak bardzo bawi Cię mówienie na forum
            publicznym "pierdoleni oszuści"? Bo myslę, że bardzo, szczególnie jeśli ta
            opinia nie jest niczym uzasadniona. Nie masz zielonego pojecia czym jest
            eurobank, jak on będzie wyglądał i funkcjonował, więc się nie madrzyj. Ja tam
            pracuję od sierpnia i żadnego oszustwa nie widzę i wkurzają mnie opinie takich
            ludzi jak Ty - nic niewiedzących a się popisujących swoją erudycją, wątpliwej
            zresztą jakości.
            Bez wyrazów szacunku
            • Gość: doradca kolejny jordolniety polaczek ? IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 00:12

> Stary, zadam Ci proste pytanie: Jak bardzo bawi Cię mówienie na forum
              > publicznym "pierdoleni oszuści"? Bo myslę, że bardzo, szczególnie jeśli ta
              > opinia nie jest niczym uzasadniona. Nie masz zielonego pojecia czym jest
              > eurobank, jak on będzie wyglądał i funkcjonował, więc się nie madrzyj. Ja
              tam
              > pracuję od sierpnia i żadnego oszustwa nie widzę i wkurzają mnie opinie
              takich
              > ludzi jak Ty - nic niewiedzących a się popisujących swoją erudycją,
              wątpliwej
              > zresztą jakości.
              > Bez wyrazów szacunku
              Szanowny PIERDOLONY OSZUSCIE.
              Mnie wystarczy, ze ten Twoj BANK nie udzielil odpowiedzi. Ja nie oceniam
              Twoich kompetencji w zakresie oszukiwania i naciągania ludzi. Moje kompetencje
              mozesz oceniac bo sam sobie wystawiasz swiadectwo swojej niewiedzy. Nie
              zamierzam Ciebie do niczego przekonywać a wiedze mam odpowiednia. Na dodatek
              PIERDOLONY OSZUSCIE nie uprawiaj plagiatu. I to by bylo na tyle.
              • Gość: marko Re: kolejny jordolniety polaczek ? IP: *.elartnet.pl 03.09.03, 00:25
                O Ty głupia kurwo!
                Nazwanie mnie pierdolonym oszustwem było zupełnie nie na miejscu, a tak przy
                okazji to może pochwalisz się w jakiej znakomitej firmie Ty pracujesz. Twoje
                kolejne wypowiedzi tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie masz zielonego
                pojęcia o eurobanku, więc Twoje kompetencje są żadne.
                • Gość: dama Re: kolejny jordolniety polaczek ? IP: *.chello.pl 03.09.03, 08:21
                  wiecie co? nie będę wdawac się w dyskusję z panem doradcą bo nie wykazuje za
                  grosz kultury, akurat wiedzy fachowej i innych rzeczy nauczyłam się na
                  najlepszych uczelniach w Polsce i nie będę jak to on twierdzi człowiekiem
                  wykształconym przez eurobank. Nie wiem skąd jesteś ale wyglądasz mi na zwykłego
                  wieśniaka, który na podstawie głupich artykułów w prasie wysnuwa bzdurne
                  wnioski, ciekawe jakie masz dowody? Myślałam że można tu porozmawiać z ludźmi
                  na poziomie, ale niestety nasze społeczeństwo nadal mysli stereotypami i uważa
                  że wszyscy to oszuści (nie napiszę jacy bo nie zniżę się do jego poziomu)
                  pozdrawiam i współczuję doradcy i jego otoczeniu
                  • znak_yrden Re: ciekawe 03.09.03, 09:19
                    ciekawe że "doradca" piszący ponoć z USA ma Polskie ID .....

chyba jasne kto oszukuje.
                    Poza tym niczym nieuzasadniona agresja doradczy każe przypuszczać, że problem
                    z frustracja ma on sam, a nie reszta interlokutorów.
                    To i ta nie nawiśc do "polaczków"... a on kim jest ? hindusem? WASP-em? czy
                    kim jeszcze?

Moim zdaniem to frustrat - z wielka wyobraźnia i ambicjami... w sumie
                    wspólczuję chłopinie.
                    • Gość: doradca jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 01:43
                      znak_yrden napisała:

> ciekawe że "doradca" piszący ponoć z USA ma Polskie ID .....
                      >
                      > chyba jasne kto oszukuje.
                      > Poza tym niczym nieuzasadniona agresja doradczy każe przypuszczać, że
                      problem
                      > z frustracja ma on sam, a nie reszta interlokutorów.
                      > To i ta nie nawiśc do "polaczków"... a on kim jest ? hindusem? WASP-em? czy
                      > kim jeszcze?
                      >
                      > Moim zdaniem to frustrat - z wielka wyobraźnia i ambicjami... w sumie
                      > wspólczuję chłopinie.
                      A juz myslalem, ze dostanie mi sie, za bledne napisanie nazwiska Agassiego (
                      poprawnie pisze sie Agassi a nie Aggasi). Jednak jak widze kolega jest typowym
                      pierdolnietym polaczkiem, ktory wyciaga wnisoki na podstawie swojej chorej
                      wyobrazni. Znajdz mi chociaz jedna linijke gdzie napisalem , ze pisze z USA...
                      Widzisz pierdolniety polaczku wystarczy, ze mozna Ciebie na czyms takim
                      przylapac. Popraw sie dziecko oj popraw sie bo ktoregos dnia Twoja pomylka
                      moze bardzo drogo Ciebie kosztowac. A na mecz mozna isc i ogladac w telewizji,
                      a dokladnie transmisje w stacji telewizyjnej, ktora transmituje mecz. Niestety
                      Ty masz jedynie dostep do eseldowskiej propagandowy, ktora nakazuje Tobie
                      delektowac sie takimi swiatowymi dzielami jak Złopolscy, Plebania czy M jak
                      Miller. Na mecze w US Open Tobie nawet nie wolno popatrzec bo to
                      kapitalistyczna zabawka dla bogatych. Zegnam bolszewicki parchu. Nie zapomnij
                      zlozyc gratulacji Kim Jong Il`owi z okazji wybrania go na Głownodowodzacego
                      Armii Północkoreańskiej. W nagrode dostaniesz plyte z przemowieniami swojego
                      idola. I zamiast onanizowac sie w zimowe wieczory bedziesz mogl posluchac
                      troche bredni.
                  • Gość: doradca wymieniaj tampony a nie wciskaj jeden za drugim IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 01:35

> wiecie co? nie będę wdawac się w dyskusję z panem doradcą bo nie wykazuje za
                    > grosz kultury, akurat wiedzy fachowej i innych rzeczy nauczyłam się na
                    > najlepszych uczelniach w Polsce i nie będę jak to on twierdzi człowiekiem
                    > wykształconym przez eurobank. Nie wiem skąd jesteś ale wyglądasz mi na
                    zwykłego
                    >
                    > wieśniaka, który na podstawie głupich artykułów w prasie wysnuwa bzdurne
                    > wnioski, ciekawe jakie masz dowody? Myślałam że można tu porozmawiać z
                    ludźmi
                    > na poziomie, ale niestety nasze społeczeństwo nadal mysli stereotypami i
                    uważa
                    > że wszyscy to oszuści (nie napiszę jacy bo nie zniżę się do jego poziomu)
                    > pozdrawiam i współczuję doradcy i jego otoczeniu
                    Prosze , prosze jak to sie chamstwo rozplenilo. Zapomnialas pierdolnieta
                    poleczko, ze uzywane tampony sie wymienia a nie wciska jeden za drugim.
                    Szkoda, ze na tych rzekomo renomowanych uczelniach nie powiedzieli tego Tobie
                    bo pozniej zdziwienie wylazi z Twoich oczu na widok Twojego zdjecia
                    rentgenowskiego na ktorym widnieja dwa kregoslupy. Bardzo celnie
                    scharakteryzowals swojego pryncypala, ktorego mozna poznac po niektorych
                    wypowiedziach (cytowanych przez pewnego przedmówcę). Specjalnie dla Ciebie i
                    za darmo teraz ten wiesniak ( popelniasz blad pierdolona poleczko ale to juz
                    Twoj problem) cytuje w calosci glupi artykul w prasie na podstawie, ktorego
                    mozna wysnuć bzdurne wnioski. Oto ten artykul...

Do tej pory intuicja nie zawodziła Mariusza Łukasiewicza. Założył, a potem
                    sprzedał bank i dobrze na tym zarobił. Czy to samo uda mu się z Eurobankiem?
                    Tysiąc mobilnych pracowników, sto placówek, głównie w centrach handlowych i
                    hipermarketach - to nowy pomysł Mariusza Łukasiewicza na bank. Po
                    spektakularnej sprzedaży poprzedniego dzieła, Lukas Banku, wrocławski
                    biznesmen chce powtórzyć sukces. Przejęte dwie słabiutkie instytucje finansowe
                    (Bank Społem oraz Bank Wschodni) przekształca w Eurobank, którym chce podbić
                    rynek depozytów i kredytów. Ryzykuje dużo więcej. Konkurencja na rynku: PKO
                    BP, Pekao SA i inne banki detaliczne, jak np. MultiBank, za którym stoi
                    zasobna centrala BRE i jeszcze zasobniejszy Commerzbank, jest znacznie
                    silniejsza niż kilka lat temu. Kiedy się ma mało kapitału, jak Łukasiewicz,
                    wszystko zależy od pomysłu.
                    Na kupno kontrolnego pakietu Banku Społem Łukasiewicz wyłożył w grudniu 2002
                    r. 66,3 mln złotych. Bank Wschodni na mocy uchwały Komisji Nadzoru Bankowego
                    dostał za darmo, ale zobowiązania banku przekraczały wartość jego majątku, a
                    fundusze własne przeznaczono na pokrycie strat bilansowych.
                    Jeszcze latem Łukasiewicz chce przeprowadzić emisję akcji nowo powstałej
                    spółki Eurobank, która istotnie zwiększy jej kapitał akcyjny z obecnych 70 mln
                    zł, by zapewnić pieniądze na rozwój. Większość akcji ma objąć LOOK
                    Finansowanie Inwestycji, spółka kontrolowana przez Łukasiewicza. Sam przewodzi
                    Radzie Nadzorczej Eurobanku. Jego prezesem mianował brata, Sławomira
                    Łukasiewicza.
                    Eurobank ma być rodzinnym interesem tylko na początku. Później Łukasiewicz
                    zamierza wprowadzić go na giełdę, a w przyszłości, być może, sprzeda udziały w
                    banku inwestorowi strategicznemu. Nie wyklucza, że będzie to jeden z funduszy
                    Credit Agricole, francuskiego banku, który wcześniej kupił Lukasa.
                    Nie będzie czekał na klienta - sam do niego przyjdzie
                    Na razie, choć z pewnymi opóźnieniami, trwają gorączkowe przygotowania do
                    startu. Już jesienią otwartych zostanie przynajmniej 50 placówek. Kadra
                    menedżerska została przejęta z Lukasa, obecnie trwa nabór pracowników. W
                    pierwszym miesiącu zgłosiło się aż 20 tys. kandydatów. Eurobank nie wymaga od
                    nich doświadczenia w bankowości. Ważniejsza jest umiejętność negocjacji.
                    Trzeba będzie przekonywać klientów do regularnej spłaty zadłużenia. Sprawna
                    windykacja należności od drobnych klientów ma być siłą Eurobanku.
                    Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że Eurobank wypuści w miasto
                    akwizytorów, którzy będą namawiać do założenia konta lub zaciągnięcia kredytu.
                    Będą się spotykali z klientami w miejscach dla nich dogodnych.
                    - Nie popełnimy błędu innych polskich banków, które niewiele wiedzą o
                    potrzebach klientów - mówi Łukasiewicz, zastrzegając, że nie należy
                    przyrównywać jego nowego banku do firm pożyczkowych, takich np. jak Provident.
                    Na rynku bankowym jest jeszcze miejsce
                    Na początku Eurobank ma się koncentrować na klientach indywidualnych. W
                    przyszłym roku oferta zostanie uzupełniona o pakiet produktów dla małych i
                    średnich przedsiębiorstw. W opinii Łukasiewicza jest to nisza stosunkowo słabo
                    opanowana przez duże banki detaliczne. Marcin Materna, analityk Millennium DM,
                    potwierdza, że jest jeszcze dużo miejsca w tym sektorze. Plany Eurobanku nie
                    wywołują większego wrażenia na konkurencji. Sławomir Lachowski, wiceprezes BRE
                    Banku odpowiedzialny za działalność detaliczną mBanku i MultiBanku, przyznaje
                    wprost, że nawet nie myśli jeszcze o nowym rywalu.
                    W ofercie nowej placówki znajdą się też propozycje dla zarabiających
                    wielokrotności średniej krajowej. Łukasiewicz nie ma zamiaru dać się
                    sprowadzić do roli bankowca ubogich. Pytany o szczegóły oferty nowego banku
                    nie jest zbyt wylewny. Deklaruje, że w depozytach Eurobank chce przebić
                    konkurencję wyższym oprocentowaniem. Zamierza osiągnąć co najmniej 0,5-1,0-
                    procentowy udział na wartym 274 mld zł rynku. Taki poziom depozytów, jego
                    zdaniem, wystarczy do prowadzenia działalności kredytowej.
                    - Do tego trzeba jednak wyjątkowej inteligencji biznesowej - twierdzi
                    Łukasiewicz. Dodajmy - inteligencji, którą trzeba będzie nadrobić braki w
                    kasie.
                    Koniec artykulu.
                    Źródło Artykuł ukazał się w czasopiśmie Profit 08/03 na stronie 8
                    profit.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=1646&Strona=2
                    Wiecej dowodow pierdolnieta poleczko nie zamierzam Tobie przedstawiac bo jako
                    wiesniak wyciagam bzdurne wnioski. Bo jezeli Twoj pryncypal udziela "głupich
                    artykułów w prasie" to gratuluje pracownikow. Zapewne nie rozkradna mu
                    interesu i nie beda opowiadac glupot na jego temat.
                    • Gość: dama Re: wymieniaj tampony a nie wciskaj jeden za drug IP: *.chello.pl 04.09.03, 13:01

>Specjalnie dla Ciebie i
                      > za darmo teraz ten wiesniak ( popelniasz blad pierdolona poleczko ale to juz
                      > Twoj problem) cytuje w calosci glupi artykul w prasie na podstawie, ktorego
                      > mozna wysnuć bzdurne wnioski. Oto ten artykul...
                      >

jak można kogoś nazwać: pierdolona poleczko ???!!!
                      • Gość: doradca pewne krotkie wyjasnienie IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 04.09.03, 16:22

>
                        > >Specjalnie dla Ciebie i
                        > > za darmo teraz ten wiesniak ( popelniasz blad pierdolona poleczko ale to j
                        > uz
                        > > Twoj problem) cytuje w calosci glupi artykul w prasie na podstawie, ktoreg
                        > o
                        > > mozna wysnuć bzdurne wnioski. Oto ten artykul...
                        > >
                        >
                        > jak można kogoś nazwać: pierdolona poleczko ???!!!
                        Jezeli sa ku temu podstawy to mozna. Jezeli nie ma to nalezy przeprosic i
                        obiecac, ze w przyszlosci czegos podobnego nie bedzie mozna zrobic. Wszystko
                        zalezy z kim mamy przyjemnosc a z kim mamy nieprzyjemnosc. Jezeli widze, ze
                        nawet kontrowersyjna opinia nie jest pozbawiona szacunku to nie pozwalam sobie
                        na pewne okreslenie. Jezeli widze cokolwiek przeciwnego to wtedy najpierw
                        uruchamiam urzadzenie okreslajace delikwenta a nastepnie wlaczam ignorek -
                        olewatorek.

• Gość: doradca zdecydowanie kolejny jordolniety polaczek IP: *.acn.waw.pl 04.09.03, 01:21

> O Ty głupia kurwo!
                  > Nazwanie mnie pierdolonym oszustwem było zupełnie nie na miejscu, a tak przy
                  > okazji to może pochwalisz się w jakiej znakomitej firmie Ty pracujesz. Twoje
                  > kolejne wypowiedzi tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie masz
                  zielonego
                  > pojęcia o eurobanku, więc Twoje kompetencje są żadne.
                  na Twoje nieszczescie pojebany polaczku umiem czytac. Na Twoje nieszczescie
                  pojordolony pomiocie bolszewickiego parcha nie mylą mi się płci, które
                  potrafie w przeciwieństwie do Ciebie rozróżniać. Jednak skoro zadales pytanie
                  gdzie pracuje to odpowiem Tobie za darmo czyli nie bede wyludzal od Ciebie
                  zadnych kwot za informacje ( jak maja to w zwyczaju czynic niektorzy polscy
                  profesjonalisci). Pracuje dla firmy , ktora rok temu kupila min. akcje WWCA po
                  2,5 usd za sztuke a dzisiaj te akcje kosztują 19,03 usd. Jezeli po roku
                  Eurobank bedzie mial stope zwrotu z kapitalu wlasnego chociazby w polowie taką
                  jak zaprezentowana to bedziesz mial prawo oceniac moje kompetencje. Bardzo
                  ciesze sie, że dla Ciebie sa one zadne jak to ladnie okresliles. Cale
                  szczescie, ze moge sobie pracowac dzieki zadnym kompetencjom za pieniadze o
                  jakich Ty i Twoi przyjaciele z Eurobanku beda mogli jedynie pomarzyc. A kiedy
                  juz nauczysz sie rozrozniac plec to wtedy Twoj ukochany prezesuncio
                  zaprzestanie udzielac nikomu niepotrzebnych wywiadow, ktore sa zupelnie
                  nieistotne dla twgo co robi i zamierza robic Eurobank. Baw sie dobrze swoim
                  malym instrumentem i przestan wmawiac innym, ze 9 cm w zwodzie to duzo.
                  Wsrod cywilizowanych ludzi istenieje cos takiego jak chec uczenia sie od
                  innych. Niestety dla Twojego dobra Twoje miejsce bylo na glebokiej prowincji,
                  jest i bedzie. Pozostan sobie w swoim swiecie bo jeszcze ktos moglby Tobie
                  zrobic krzywde psychiczna gdyby pozwolil Tobie przebywac wsrod cywilizowanych
                  ludzi.
                  • Gość: dama Re: zdecydowanie kolejny jordolniety polaczek IP: *.chello.pl 04.09.03, 12:58
                    wiesz co? czytam to i rzeczywiście oczy mi z orbit wychodzą. Ludzie! Co za
                    durny człowiek! Poprostu ręce mi opadają jak to czytam! Człowieku czy umiesz
                    rzucać tylko sloganami, które zapewne wbijają ci w łeb w twojej firmie albo w
                    szkołach do których chodziłeś! Tragedia, jak podejrzewam nie posiadasz
                    partnerki swego życia skoro wypisujesz takie bzdury o 1 w nocy, albo taką która
                    już nie może na ciebie patrzeć a co dopiero sypiać. I dlatego musisz sobie
                    pomagać na inne sposoby wyrzywając się na innych ludziach że ci dziewczyna nie
                    dała!
                    Nie będę już czytać tego tematu bo nienawidzę ludzi którzy zachowują się w ten
                    sposób. Dno.

pzdr
                    dama
                    • Gość: doradca najlepiej wlaczyc ignorek-olewatorek IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 04.09.03, 16:29

> wiesz co? czytam to i rzeczywiście oczy mi z orbit wychodzą. Ludzie! Co za
                      > durny człowiek! Poprostu ręce mi opadają jak to czytam! Człowieku czy umiesz
                      > rzucać tylko sloganami, które zapewne wbijają ci w łeb w twojej firmie albo w
                      > szkołach do których chodziłeś! Tragedia, jak podejrzewam nie posiadasz
                      > partnerki swego życia skoro wypisujesz takie bzdury o 1 w nocy, albo taką
                      która
                      >
                      > już nie może na ciebie patrzeć a co dopiero sypiać. I dlatego musisz sobie
                      > pomagać na inne sposoby wyrzywając się na innych ludziach że ci dziewczyna
                      nie
                      > dała!
                      > Nie będę już czytać tego tematu bo nienawidzę ludzi którzy zachowują się w
                      ten
                      > sposób. Dno.
                      >
                      > pzdr
                      > dama
                      I jak zwykle wyciagasz wnioski nie popierajac ich prawdziwymi argumentami.
                      Niech bedzie. Jak widze, ze mam nieprzyjemnosc z idiotka ktora probuje za
                      wszelka cene przekonac kogos do swoich racji to wlaczam ignorek-olewatorek.
                      Chociaz uwazam Ciebie za pierdolnieta poleczke to wyjasnie Tobie za darmo.
                      Kobiete kocha sie a dawac to mozna a) dupy c) w lape b) inne. Po drugie
                      specjalistko od uzywanych tamponow dziewczyna nie daje ( cokolwiek to ma
                      znaczyc). Jezeliw tych Twoich szkolach , ktore ukonczylas nie nauczyli Ciebie,
                      ze dziewczyna jest "przed" a kobieta "po" to naprawde Tobie wspolczuje.
                      Wymagasz wspolczucia bo zapewne jak jakis specjalista od pocierania skory o
                      skore ( po czym dostajke zaniku linii papilarnych) probowal sie do Ciebie
                      zblizyc to w nagrode podstawilas mu gumowa lalke. Gosc przez nieuwage ugryzl ja
                      w sutka a tak wydajac dziwne wyrazy dzwiekonasladowcze wyleciala przez otwarte
                      okno. Nie bede za Ciebie dokonywal wyobru bo nie jestem pierdolnietym polaczkiem
                      Mozesz sobie dalej ludzi oszukiwac i naciagac bo merytoryczna dyskusja z Toba
                      zupelnie mija sie z celem.
                      • Gość: dama Re: najlepiej wlaczyc ignorek-olewatorek IP: *.chello.pl 04.09.03, 16:56
                        bo nie jestem pierdolnietym polaczkie
                        > m

ciekawe... a najlepiej to oceniać się samemu, nie?

• Gość: marko Do doradcy - ku*wy lub ch*ja, jak wolisz IP: *.elartnet.pl 04.09.03, 16:59
                        Fajnie się czyta te twoje głupoty, a tak przy okazji to przy poprzednim wpisie
                        wcale płci nie pomyliłem, chociaż z drugiej strony to może jednak tak, bo
                        myślałem, że jesteś kobietą lub mężczyzną, ale teraz dochodzę do wniosku, że
                        jesteś obojnakiem. Nie wiesz jakiej płci jesteś, więc z tej wściekłości chcesz
                        poobrażać przedstawicieli obu płci durnymi tekstami o tamponach i długości
                        członka - bardzo tanie chwyty. Przestań już udawać, że pracujesz w super firmie
                        i zarabiasz kupę kasy, bo w to i tak Ci nikt nie wierzy, więc się nie wysilaj.
                        Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji spotka Cię zasłużona śmierć, bo takich
                        śmieci jak Ty w Polsce naprawdę niepotrzeba.
                        • Gość: doradca jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 19:32

> Fajnie się czyta te twoje głupoty, a tak przy okazji to przy poprzednim
                          wpisie
                          > wcale płci nie pomyliłem, chociaż z drugiej strony to może jednak tak, bo
                          > myślałem, że jesteś kobietą lub mężczyzną, ale teraz dochodzę do wniosku, że
                          > jesteś obojnakiem. Nie wiesz jakiej płci jesteś, więc z tej wściekłości
                          chcesz
                          > poobrażać przedstawicieli obu płci durnymi tekstami o tamponach i długości
                          > członka - bardzo tanie chwyty. Przestań już udawać, że pracujesz w super
                          firmie
                          >
                          > i zarabiasz kupę kasy, bo w to i tak Ci nikt nie wierzy, więc się nie
                          wysilaj.
                          > Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji spotka Cię zasłużona śmierć, bo
                          takich
                          >
                          > śmieci jak Ty w Polsce naprawdę niepotrzeba.
                          Nie musisz mi wierzyc bo mam odpowiednie papiery. Gdybys bnyl normalny i mial
                          odrobine wyobrazni to zapewne wiedzialbys jak to sprawdzic. Ciz jestes
                          Pierdolnietym polaczkiem , zapewne z pierdolonego Torunia. Baw sie dobrze
                          idioto.
                          • Gość: A Re: jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 19:56
                            LUDZIE ten koleś -"Doradca" jest nienormalny, sfrustrowany, nie ma dziewczyny,
                            pracy i dlatego wyżywa się na bogu ducha winnych ludziach którzy chcą
                            porozmawiać kulturalnie o EUROBANKU.
                            Ten koleś nie chce o tym rozmawiać , chce ludzi poniżać obrzucać wyzwiskami,
                            popisując się swoją erudycją.
                            Koleś może napisz do "Bravo" może oni ci pomogą. Jeżeli nie masz nic do
                            powiedzenia na temat EUROBANKU oprócz wyzwisk to idź do lekarza, bo ja nie mam
                            ochoty czytać twoich idiotycznych obelg.
                            Gdybyś wypełnił aplikację do EUROBANKU to na pewno nie byłbyś zaproszony nawet
                            na rozmowe kwalifikacyjną bo jesteś osobą mało inteligentną, chamską i bez
                            kultury. A jak mówiły już osoby wcześniej nie wierzę ze jakaś firma cię w ogóle
                            zatrudnia.
                            Moim zdaniem jesteś bezrobotnym, sfrustrowanym palantem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: doradca Re: jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:17
                              Gość portalu: A napisał(a):

> LUDZIE ten koleś -"Doradca" jest nienormalny, sfrustrowany, nie ma
                              dziewczyny,
                              > pracy i dlatego wyżywa się na bogu ducha winnych ludziach którzy chcą
                              > porozmawiać kulturalnie o EUROBANKU.
                              > Ten koleś nie chce o tym rozmawiać , chce ludzi poniżać obrzucać wyzwiskami,
                              > popisując się swoją erudycją.
                              > Koleś może napisz do "Bravo" może oni ci pomogą. Jeżeli nie masz nic do
                              > powiedzenia na temat EUROBANKU oprócz wyzwisk to idź do lekarza, bo ja nie
                              mam
                              > ochoty czytać twoich idiotycznych obelg.
                              > Gdybyś wypełnił aplikację do EUROBANKU to na pewno nie byłbyś zaproszony
                              nawet
                              > na rozmowe kwalifikacyjną bo jesteś osobą mało inteligentną, chamską i bez
                              > kultury. A jak mówiły już osoby wcześniej nie wierzę ze jakaś firma cię w
                              ogóle
                              >
                              > zatrudnia.
                              > Moim zdaniem jesteś bezrobotnym, sfrustrowanym palantem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              >
                              Niestety pierdolniety polaczku nie trafiles. Probuj dalej to moze chlopcy z
                              Eurobanku zrobia Ciebie przedstawicielem w Warszawie. Chociaz wedlug mnie dla
                              Ciebie najlepszym miejscem jest obecnie Torun. Moglbys pomoc w znecaniu sie
                              nad innymi. Powtarzam Tobie idioto, mozesz nie wierzyc. Tylko jak podam Tobie
                              adres i namiary to wtedy a) zmienisz nick b) bedziesz udawal, ze nie wiesz o
                              co chodzi c) powiesz , ze ktos sie pod Ciebie podszywal.
                              Dlatego wlasnie jestes pierdolnietym polaczkiem i zapamietaj to sobie bo dwa
                              razy nie bede Tobie kretynie powtarzal.
                              • Gość: A Do DORADCY IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:50
                                Może nie wiesz , ale wiele osób czyta to forum.
                                Śledze twoje wywody od jakiegoś czasu i moim zdaniem jesteś popapranym
                                palantem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy jestem z Torunia czy z Warszawy nie ma najmniejszego znaczenia jestem
                                POLAKIEM lub POLKĄ i jestem z tego dumny (lub dumna) !!!!!!!!!!!
                                A ty zawsze pozostaniesz palantem bez narodowości, który chcę znaleźć pracę w
                                POLSCE ale nie umie, nie ma kwalifikacji, bo każdy pracodawca widzi że nie
                                chce takiego chama, którego jedynym argumentem jest to że ma internet i
                                niewypażony język.
                                Jest sfrustrowany,
                                Prawdziwy, normalny polaczek o godz 00:00 uprawia seks ze swoją ukochaną albo
                                dostaje dupy od dziewczyny a nasz DORADCA jest niestety samotny, i nie ma jak
                                wyzbyć się swoich frustracji!!!!
                                Biedak!!!!!
                                Bez pracy!!
                                Dziewczyny!!
                                Narodowości!!
                                Współczuję!!!
                                Nię życze wielu sukcesów!!
                                • Gość: doradca Do jordolnietego na lietere A IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:21

> Może nie wiesz , ale wiele osób czyta to forum.BARDZO DOBRZE, ZE WIELE OSOB
                                  CZYTA TO FORUM I NIE TYLKO TO FORUM.
                                  > Śledze twoje wywody od jakiegoś czasu i moim zdaniem jesteś popapranym
                                  > palantem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO MI MILO PIERDOLNIETY POLACZKU.
                                  DLA CIEBIE MOGE BYC KIM SOBIE TWOJA CHORA WYOPBRAZNIA WYMYSLI.
                                  >
                                  > Czy jestem z Torunia czy z Warszawy nie ma najmniejszego znaczenia jestem
                                  > POLAKIEM lub POLKĄ i jestem z tego dumny (lub dumna) !!!!!!!!!!!MA TO
                                  OGROMNE ZNACZENIE PONIEWAZ WTEDY BARDZO LATWO SIE ZORIENTOWAC Z KIM MAMY
                                  PRZYJEMNOSC LUB NIEPRZYJEMNOSC. A JEZELI NADAL NIE DOCIERA DO CIEBIE O CZYM
                                  PISZE TO PROSZE BARDZO. MASZ NAJLEPSZY PRZYKLAD Z JAKIMI ZJAWISKAMI MOZNA
                                  SPOTKAC SIE NP. WE WROCLAWIU. PROPONUJE ODWIEDZIC PONIZSZY ADRES.
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=7822346
                                  JA NIE TWIERDZE, ZE W WARSZAWIE MIESZKAJA SAMI NIESKAZITELNI LUDZIE. JA NIE
                                  TWIERDZE, ZE W INNYCH MIASTACH POZA WARSZAWA JEST SAME DNO I CHOLOTA. JA
                                  TWIERDZE, ZE W WARSZAWIE ROWNIEZ NIE BRAKUJE IDIOTOW I PIERDOLNIETYCH
                                  POLACZKOW. BO NIE MIEJSCE MA ZNACZENIE KIM JESTES ALE TO KIM JESTES MA
                                  ZNACZENIE.
                                  > A ty zawsze pozostaniesz palantem bez narodowości, który chcę znaleźć pracę
                                  w
                                  > POLSCE ale nie umie, nie ma kwalifikacji, bo każdy pracodawca widzi że nie
                                  > chce takiego chama, którego jedynym argumentem jest to że ma internet i
                                  > niewypażony język. NARODOWOSC MAM POLSKA I JESTEM Z NIEJ DUMNY.
                                  > Jest sfrustrowany, UZYWAJ SLOW , KTORYCH ZNACZENIE ROZUMIESZ.
                                  > Prawdziwy, normalny polaczek o godz 00:00 uprawia seks ze swoją ukochaną
                                  albo
                                  > dostaje dupy od dziewczyny a nasz DORADCA jest niestety samotny, i nie ma
                                  jak
                                  > wyzbyć się swoich frustracji!!!!CZLOWIEKU CZY TY NAPRAWDE JESTES AZ TAK
                                  PIERDOLNIETY CZY TYLKO TAKIEGO UDAJESZ??? WIDZE, ZE ZADNE NORMALNE PRZYKLADY
                                  DO CIEBIE NIE PRZEMAWIAJA WIEC NIE BEDE TOBIE WYJASNIAL, ZE SPERMA NIE TYLKO
                                  WYCIEKA CI Z PRZODU ALE ROWNIEZ Z MOZGU. UPRAWIAJ SOBIE TEN TWOJ SEKS.
                                  NAJLEPIEJ Z KOZA I NIEKONIECZNIE O POLNOCY. GDYBY TAK BYLO JAK SUGERUJESZ TO
                                  NP. LEKARZE ZAMIAST PROWADZIC OPERACJE, KIEROWCY KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ,
                                  DYZURNI POLICJANCI O OO:00 UPARWIALIBY SEKS. WEDLUG TWOJEGO PIERDOLNIETEGO
                                  WYWODU NIE SA NORMALNYMI POLACZKAMI. JESLI TAK UWAZASZ, ZE TO ZYCZE TOBIE ABYS
                                  POTRZEBOWAL POMOCY O 00:00 A DUZYRNY LEKARZ CZY STRAZAK ODMOWIL JEJ TOBIE
                                  PONIEWAZ W TYM CZASIE WEDLUG TWOJEJ MENTALNOSCI POWINIEN UPRAWIAC SEKS A NIE
                                  NIESC TOBIE POMOC. SAM SOBIE WYSTAWIASZ ODPOWIEDNIE SWIADECTWO.
                                  > Biedak!!!!!WIDZE, ZE JESTES PIERDOLNIETYM POLACZKIEM DO TEGO STOPNIA, ZE
                                  MASZ DOSTEP DO MOICH DANYCH OSOBOWYCH PRZEZNACZONYCH DLA URZEDU SKARBOWEGO.
                                  PIERDOLISZ GLUPOTY PIERDOLNIETY POLACZKU
                                  > Bez pracy!! WIDZE, ZE JESTES PIERDOLNIETYM POLACZKIEM DO TEGO STOPNIA, ZE
                                  MASZ DOSTEP DO MOICH DANYCH OSOBOWYCH PRZEZNACZONYCH DLA URZEDU PRACY.
                                  PIERDOLISZ GLUPOTY PIERDOLNIETY POLACZKU BO WYMYSLASZ JAKIES HEREZJE NA
                                  POPARCIE KTORYCH NIE MASZ ZADNYCH DOWODOW.

> Dziewczyny!!WIDZE, ZE JESTES PIERDOLNIETYM POLACZKIEM DO TEGO STOPNIA, ZE
                                  MASZ DOSTEP DO MOJEGO PRYWTANEGO ZYCIA. PIERDOLISZ GLUPOTY PIERDOLNIETY
                                  POLACZKU PONIEWAZ ZAPEWNIAM CIEBIE, ZE TAK NIE JEST. DZIEWCZYNY NIE MAM BO Z
                                  NIELETNIMI I DZIEWICAMI NIE ZADAJE SIE. NAJPIERW PIERDOLNIETY POLACZKU ZROZUM
                                  ZNACZENIE NIEKTORYCH OKRESLEN A POZNIEJ ICH UZYWAJ.

> Narodowości!!WIDZE, ZE JESTES PIERDOLNIETYM POLACZKIEM DO TEGO STOPNIA, ZE
                                  NIE DOCIERA DO CIEBIE, ZE JESTEM POLAKIEM.
                                  > Współczuję!!!WIDZE, ZE JESTES PIERDOLNIETYM POLACZKIEM DO TEGO STOPNIA, ZE
                                  NIE MUSISZ MI WSPOLCZUC BO NA WSPOLCZUCIA NIE POTRZEBUJE.
                                  > Nię życze wielu sukcesów!!SWIETNIE. NIE MUSISZ MI PIERDOLNIETY POLACZKU
                                  ZYCZYC SUKCESOW BO MI NA TWOCIH ZYCZENIACH NIE ZALZY.
                                  A JESLI JUZ PRZECZYTALES TRESC LINKU KTORY TOBIE ZAPROPONOWALEM TO MOGLBYM
                                  ZAUWAZYC , ZE EUROBANK MA SIEDZIBE WE WROCLAWIU. JEZELI JEGO PRACOWNICY
                                  PODZIELAJA POGLADY ZAPRZENTOWANE POD TYM LINKIEM TO GRATULUJE. JA W
                                  PRZECIWIENSTWIE DO PIERTDOLNIETYCH POLACZKOW SZANUJE INNE NARODOWOSCI I
                                  MNIEJSZOSCI NARODOWE. NIESTETY ROZCZARUJE CIEBIE PIERDOLNIETY POLACZKU I MAM
                                  NADZIEJE, ZE POPISY TEGO MIESZKANCA WROCLAWIA NIE SA CHARAKTERYSTYCZNE DLA
                                  POZOSTALYCH MIESZKANCOW WROCLAWIA. TAKA JEST MOJA OPINIA PIERDOLNIETY POLACZKU
                                  A TO CO SOBIE NAPISZESZ TO JUZ TWOJ PROBLEM KRETYNIE.
                                  ZYCZE POSTEPOW W DALSZYM LECZENIU.
                                  • Gość: A Re: Do jordolnietego na lietere A IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:38
                                    Widze że się trochę zdenerwowałes moze weź OXAZEPAM, albo RELANIUM, bo
                                    rozwalisz komputer.
                                    Nie przejmuj się może za kilka lat cię wyleczą!!!!!!
                                    Widzę że nie lubisz jak mówi się o tobie prawdę.
                                    Lekarze mają duzo do zrobienia!!!
                                    Ale, że dają tak bradzo chorym dostęp do internetu ???
                                    • Gość: doradca Re: Do jordolnietego na lietere A IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:47

> Widze że się trochę zdenerwowałes moze weź OXAZEPAM, albo RELANIUM, bo
                                      > rozwalisz komputer.
                                      > Nie przejmuj się może za kilka lat cię wyleczą!!!!!!
                                      > Widzę że nie lubisz jak mówi się o tobie prawdę.
                                      > Lekarze mają duzo do zrobienia!!!
                                      > Ale, że dają tak bradzo chorym dostęp do internetu ???
                                      Niestety pierdolniety polaczku nie jestes w stanie mnie zdenerwowac a na Twoja
                                      glupote ludzkosc nie zna lekarstwa. I pamietaj aby nie onanizowac psa sasiada
                                      bo pozniej bedziesz mial klopoty z Towarzystwem Opieki Nad Zwierzetami. I
                                      tylko nie pisz mi czy to z autopsji. Zapewniam Ciebie, ze nie.
                                      Zegnam bez wyrazow szacunku pierdolniety polaczku.
                                      • Gość: A Re: Do jordolnietego na lietere A IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:12
                                        Eurobank to wspaniała firma dająca pracę kilkuset tysiącom ludzi. Mam nadzieję
                                        ze nie bierzecie poważnie wypowiedzi niektórych ludzi którzy nie mają pojęcia o
                                        tej firmie...
                                        Widzę że brakuje im już argumentów...
                                        To ze nie wszystkim Eurobank nie odpowiedział na aplikacje , to przykre, ale
                                        niestety taka jest w Polsce rzeczywistość. Jeżeli chcesz dostać odpowiedź to
                                        nie wypełniaj formularza na stronie:www.eurobank.pl bo jeżeli im się nie
                                        spodobasz to do ciebie nie zadzwonią.
                                        Jesteś zdesperowany i nie możesz znaleźć pracy i obojętne jest ci czy
                                        odpowiedzą ze : bardzo nam przykro ale..." czy nie, to dalej wypełniaj
                                        formularz i to szybko bo rekrutacja już się kończy ...
                                        Eurobank odpowiada ludziom których chce przyjąć.
                                        A osoby które nie miały z tym bankiem nic do czynienia niech siedzą cicho.
                                        (mówię tu o niejakim DORADCY)
                                        • Gość: doradca Re: Do jordolnietego na lietere A IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:20

> Eurobank to wspaniała firma dająca pracę kilkuset tysiącom ludzi. Mam
                                          nadzieję
                                          > ze nie bierzecie poważnie wypowiedzi niektórych ludzi którzy nie mają
                                          pojęcia o
                                          >
                                          > tej firmie...
                                          > Widzę że brakuje im już argumentów...
                                          > To ze nie wszystkim Eurobank nie odpowiedział na aplikacje , to przykre, ale
                                          > niestety taka jest w Polsce rzeczywistość. Jeżeli chcesz dostać odpowiedź to
                                          > nie wypełniaj formularza na stronie:www.eurobank.pl bo jeżeli im się nie
                                          > spodobasz to do ciebie nie zadzwonią.
                                          > Jesteś zdesperowany i nie możesz znaleźć pracy i obojętne jest ci czy
                                          > odpowiedzą ze : bardzo nam przykro ale..." czy nie, to dalej wypełniaj
                                          > formularz i to szybko bo rekrutacja już się kończy ...
                                          > Eurobank odpowiada ludziom których chce przyjąć.
                                          > A osoby które nie miały z tym bankiem nic do czynienia niech siedzą cicho.
                                          > (mówię tu o niejakim DORADCY)
                                          Pierdolniety polaczku z Torunia. Zastanow sie o czym Ty piszesz???Prezcyztaj
                                          sobie troche wywiadow Twojego idola. Kim TY pierdolniety polaczku z torunskiej
                                          budowlanki jestes, ze bedziesz mowil mi czy mam siedziec cicho.??? Apelowac to
                                          sobie mozesz pierdolniety polaczku do swoich przyjaciol z sld. I na przyszlosc
                                          jak przepisujesz manifesty komunistyczne to podawaj zrodlo bo inaczej
                                          pierdolniety polaczku popelniasz plagiat. Do Torunia wracaj bolszewicki
                                          parchu. Pomagaj uczniom i rodzicom tych co molestuja nauczyciela. To najlepsze
                                          zajecie dla Ciebie. I na koncu nie zajmuj sie pedofilia bo to jest karalne.
                                          Nie tylko w Polsce.
                                          • Gość: A Do DORADCY IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:39
                                            Chyba już pora zażyć RELANIUM!!

Niedługo 00:00, potem poczujesz się lepiej i znowu możesz wszystkie wyzwiska
                                            wyrzucać na forum .
                                            Ale może nam nie " jerdolnięty polaczek" coś napisze o EUROBANKU.??!!!
                                            Nie ma nic do powiedzenia a się mądrzy ...
                                            Może przerzucisz się na inne forum np. piłka nożna!!!!
                                            To do ciebie pasuje DORADCO!!!! piłka nożna i mordobicie...

• Gość: doradca jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:50
                                              Pierdolniety polaczku gdybys czytal uwaznie moje wypowiedzi to znalazlbys cos
                                              takiego jak odeslanie do tego artykulu
                                              Źródło Artykuł ukazał się w czasopiśmie Profit 08/03 na stronie 8
                                              profit.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=1646&Strona=2
                                              Pierdolnij sie idioto w ten pusty leb bo o pilce noznej, siatkowce, tenisie to
                                              Ty pierdolnieta istoto nie masz najmniejszego pojecia. A co do polnocy to masz
                                              jakas obsesje. Co znowu Twoja koza miala udawany orgazm??? Moze wlozyles nie w
                                              ten co trzeba otwor i poplynela piekna brazowa kupa??? Nie martw sie, Twoj
                                              lekarz rodzinny nazywany weterynarzem znajdzie na takie zachowanie lekarstwo.
                                              Baw sie dobrze pierdolniety polaczku z torunskiej budowlanki.
                                              • Gość: A Do DORADCY IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:55
                                                No znowu nie zażyłęś RELANIUM!!!
                                                Nie martw sie, Twoj
                                                lekarz rodzinny nazywany weterynarzem znajdzie na takie zachowanie lekarstwo.
                                                Al jeżeli nie czytam twych wymiocin szczegółowo to mi wybacz, ale to straszne
                                                bzdury, bez sensu....
                                                Może zażyjesz RELANIUM!!
                                                Może twoje wypowiedzi będą bardziej zrozumiałe!!

• Gość: doradca Do jordolnietego na litere A IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 23:21

> No znowu nie zażyłęś RELANIUM!!!
                                                  > Nie martw sie, Twoj
                                                  > lekarz rodzinny nazywany weterynarzem znajdzie na takie zachowanie lekarstwo.
                                                  > Al jeżeli nie czytam twych wymiocin szczegółowo to mi wybacz, ale to
                                                  straszne
                                                  > bzdury, bez sensu....
                                                  > Może zażyjesz RELANIUM!!
                                                  > Może twoje wypowiedzi będą bardziej zrozumiałe!!
                                                  >
                                                  Pierdolniety polaczku powtarzasz sie z tym relanium. Ja nie musze takiego
                                                  specyfiku zaztwac. Nastepna kwesytia. Najpierw mi cos zarzucasz a pozniej nie
                                                  potrafisz przyznac sie do bledu zaslaniajac sie, ze czegos nie przeczytales.
                                                  No i to powtarzanie po kims. Po porstu typowe dla pierdolnietego polaczka z
                                                  torunskiej budowlanki. A ponadto pierdolniety polaczku powinienes wiedziec co
                                                  do powiedzenia ma Twoj pryncypal. Przepraszam, ze uzylem nie zrozumialego dla
                                                  Ciebie slowa. Coz czasami mam nadzieje, ze takie egzemplarze jak Ty jeszcze
                                                  mozna wyleczyc ale nadzieja matka ....sam sobie dopisz PIERDOLNIETY POLACZKU.
                                                  • Gość: A Do DORADCY IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 23:59
                                                    Jeżeli chociaż raz spróbujesz przeczytać to co napisałeś i zrozumiesz to że
                                                    jesteś już na tyle mądry aby przerzucić się na OXAZEPAM...
                                                    A Ta Budowlanka i Toruń to dobre...
                                                    Pewnie masz jakieś traumatyczne przeżycia związane z Toruniem albo z budowlanką.
                                                    Spróbuj tym razem zasnąć po RELANIUM. Nie myśl już o TORUNIU to przeszłość ...
                                                    Budowlankę też masz już za sobą ... teraz jesteś wśród przyjaciół w białych
                                                    kitlach,.. zaraz przyniosą ci zastrzyk , i zaśniesz , marząc o EUROBANKU
                                                    i "jerdolniętych polaczkach".
                                                    Tak, Tak
                                                    Nienormalny popaprańcu!!!!

• Gość: doradca Do jordolnietego na litere A IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 00:09

> Jeżeli chociaż raz spróbujesz przeczytać to co napisałeś i zrozumiesz to że
                                                      > jesteś już na tyle mądry aby przerzucić się na OXAZEPAM...
                                                      > A Ta Budowlanka i Toruń to dobre...
                                                      > Pewnie masz jakieś traumatyczne przeżycia związane z Toruniem albo z
                                                      budowlanką
                                                      > .
                                                      > Spróbuj tym razem zasnąć po RELANIUM. Nie myśl już o TORUNIU to
                                                      przeszłość ...
                                                      > Budowlankę też masz już za sobą ... teraz jesteś wśród przyjaciół w białych
                                                      > kitlach,.. zaraz przyniosą ci zastrzyk , i zaśniesz , marząc o EUROBANKU
                                                      > i "jerdolniętych polaczkach".
                                                      > Tak, Tak
                                                      > Nienormalny popaprańcu!!!!
                                                      >
                                                      Pierdolnij sie w ten pusty leb idioto, pierdolniety polaczku.
                                                    • Gość: A Re: Do jordolnietego na litere A IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 00:21
                                                      "Pierdolnij sie w ten pusty leb idioto, pierdolniety" doradco!!!
                                                      Przerzuć sie na MILLENIUM tez oszukuje ludzi wiem coś o tym.
                                                      Może napiszesz coś o rzeczywistym oszustwie a nie tylko twory twojej chorej
                                                      wyobraźni?!?!?
                                    • Gość: kati Re: Do jordolnietego na lietere A IP: *.Astral.Lodz.PL 06.09.03, 12:06
                                      Słuchajcie zignorujcie tego doradcę, nie komentujcie jego postów, bo tylko
                                      zniżacie się do jego poziomu. To jest forum "Praca" i na tym się skoncentrujmy.
                                      Są tu osoby, które chcą zasięgnąć pewnych informacji, a czytając takie bzdety,
                                      nikomu do niczego nie potrzebne, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Więc
                                      dajcie sobie spokój z tym doradcą, OK?
                                      • Gość: doradca do specjalistki z miasta Lodzi IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 23:13
                                        Gość portalu: kati napisał(a):

> Słuchajcie zignorujcie tego doradcę, nie komentujcie jego postów, bo tylko
                                        > zniżacie się do jego poziomu. To jest forum "Praca" i na tym się
                                        skoncentrujmy.
                                        >
                                        > Są tu osoby, które chcą zasięgnąć pewnych informacji, a czytając takie
                                        bzdety,
                                        > nikomu do niczego nie potrzebne, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Więc
                                        > dajcie sobie spokój z tym doradcą, OK?
                                        A moze tak jeszcze transaprent wywiesisz zeby mnie ignorowac. Oczywiscie masz
                                        do tego prawo, ale kiedy widze jakas glupote ( np. Eurobank zamierza zatrudnic
                                        kilkaset tysiecy osob , wiec pospieszcie sie wypelniac aplikacje) to wysmiewam
                                        to w sposob godny tej osoby ktora cos takiego napisala. Oczywiscie mozesz i
                                        powinnas mnie ignorowac poniewaz jezeli jestes specjalistka od oszukiwania i
                                        naciagania to powinnas mnie ignorowac. Zycze powodzenia.
                                        Mam nadzieje, ze nie bede musial Tobie odpowiadac bo podobno zamierzasz mnie
                                        ignorowac.
                                        • Gość: doradca_doradcy Re: do specjalistki z miasta Lodzi IP: *.zglobice.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 15:04
                                          Na szczęście nie mam do czynienia na codzień z takimi ludźmi jak Ty, szanowny i
                                          uczony DORADCO :) Obawiam się, iż wtedy sam musiałbym rozważyć wizytę u
                                          psychiatry. Moim zdaniem swoim wątpliwym "obyciem" w świecie, słabo
                                          udawaną "mądrością" i wcale nie udawanym, dopracowanym wręcz do perfekcji
                                          trzepakowym chamstwem próbujesz zatuszować swoją nieskalaną nawet odrobiną
                                          kultury ignorancję. Owszem, pojawia się w Twoich listach górnolotne słownictwo
                                          i błyskotliwe docinki, jednak jedyną rzeczą, jaka nasuwa się po ich zgłębieniu
                                          jest pytanie: "Na jakiej stronie Ty to znalazłeś?!". Dziś, w dobie telefonów
                                          komórkowych i internetu każdy prostak, który tak jak Ty osiągnął "apogeum"
                                          umiejętności informatycznych, pozwalających na przeglądanie stron i bluzganie
                                          na forum, może mimo swej głupoty kreować się na kosmopolitę i wielkiego
                                          myśliciela. Szkoda tylko, że na codzień bazgrając kredą po ścianie lub chodniku
                                          pisze "chuj" przez samo "h".
                                          W tej sytuacji, drogi Doradco, radziłbym nie przejmować się opiniami innych
                                          użytkowników forum, którzy na pewno nie dojrzali jeszcze do tak wysokiego
                                          poziomu zrozumienia wszechświata, jaki prezentuje Twój wielce oświecony umysł i
                                          kontynuować swoje wywody o Polaczkach i oszustach :)
                                          Na pewno każdy chciałby dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat ;)

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy!
                                          • Gość: doradca Passo citato. Non basta IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 16:18
                                            Nie wiem kim jestes i skad jestes ale dla mnie jestes pierdolonym polaczkiem,
                                            ktory jedyne co potrafi to podszywac sie pod kogos kim nie jest. Nie pij tyle
                                            synku, Lwem Rywinem nie bedziesz a jak masz klopoty z pamiecia to moga Ciebie
                                            przebrac za Ole Jakubowska i nie bedziesz musial wypisywac sie z SLD.
                                            Baw sie dobrze. Najlepiej sam ze soba, zeby innym krzywdy nie czynic.
                            • Gość: GEPARD!! Re: jordolniety polaczku ucz sie , ucz IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 06.09.03, 23:31

> LUDZIE ten koleś -"Doradca" jest nienormalny, sfrustrowany, nie ma
                              dziewczyny,
                              > pracy i dlatego wyżywa się na bogu ducha winnych ludziach którzy chcą
                              > porozmawiać kulturalnie o EUROBANKU.
                              > Ten koleś nie chce o tym rozmawiać , chce ludzi poniżać obrzucać wyzwiskami,
                              > popisując się swoją erudycją.
                              > Koleś może napisz do "Bravo" może oni ci pomogą. Jeżeli nie masz nic do
                              > powiedzenia na temat EUROBANKU oprócz wyzwisk to idź do lekarza, bo ja nie
                              mam
                              > ochoty czytać twoich idiotycznych obelg.
                              > Gdybyś wypełnił aplikację do EUROBANKU to na pewno nie byłbyś zaproszony
                              nawet
                              > na rozmowe kwalifikacyjną bo jesteś osobą mało inteligentną, chamską i bez
                              > kultury. A jak mówiły już osoby wcześniej nie wierzę ze jakaś firma cię w
                              ogóle
                              >
                              > zatrudnia.
                              > Moim zdaniem jesteś bezrobotnym, sfrustrowanym palantem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              >
                              ty kretynko nie obrażaj DORADCY BO TO ON JEST GOŚĆ KTÓRY MA TAKI WIELKI MÓŻG O
                              JAKIM TY ŚMIECIARO MOŻESZ POMARZYĆ..ON PISZE PRAWDE I JA TEŻ!!!!!1
                              • Gość: PSEUDO KRETYNKA DORADCA DO PSYCHIATRY IP: 195.205.44.* 20.09.03, 14:42
                                DORADCO, MUSISZ BYC SKOŃCZONYM FRAJEREM ZEBY OBRAŻAĆ LUDZI PRACUJĄCYCH DLA
                                EUROBANKU. jA PRACUJE I JESTEM ZADOWOLONA ,
                                kretyn z ciebie!!!!!!!!!!!
                                • Gość: mmmm Re: DORADCA DO PSYCHIATRY IP: *.tkdami.net 21.09.03, 22:56
                                  Wpełni popieram powyższe. Zostałam zaproszona do Eurobanku na kolejną rozmowę
                                  i jeżeli tak zachowują się oszuści to oby wszyscy pracodawcy byli
                                  takimi "oszustami".Żadna firmia do której jechałam na rozmowę w sprawie
                                  przyjęcia do pracy(było ich jakieś 20) nie zwróciła mi kosztów podróży a
                                  Eurobank tak! to po pierwsze po drugie mimo, iż było naprawdę ciężko dało się
                                  odczuć poszanowanie dla starającego, a wiadomo że bywa różnie u innych.
                                  Rekrutyjący naprawdę starali się poznać dokładnie kandydatów (3 wywiady 3
                                  zadania). Sam prezes rozmawiał z nami a nie zamykał się na niedostępnym
                                  piętrze jak w innych firmach. Na pewno nie będę miała do nich żalu nawet jeśli
                                  mi się nie uda. To pierwsza firma która potraktowała mnie poważnie - stawiając
                                  określone wymagania i oferując wreszcie!!!!!! normalne zasady zatrudnienia.
                                  Pozdrawiam wszystkich tym którym się udało i tym którym się uda bo rekrutacja
                                  cały czas trwa - nie martwcie się ja czekałam jakieś 2 miesiące na zaproszenie
                                  na pierwszą rozmowę. A ty cały doradco jak jesteś taki mądry to MOŻE DASZ
                                  NAMIARY NA UCZCIWĄ PRACĘ W MIEŚCIE NIE STOŁECZNYM NADMIENIAM IŻ MOŻE NIE
                                  JESTEM TAK DOBRZE WYKSZTAŁCONA JAK TY ALE KULTURY MAM NA PEWNO WIĘCEJ
                                  • Gość: Lord Bobick Re: DORADCA DO PSYCHIATRY IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 09:52
                                    I po jaką cholerę ta jałowa dyskusja? Eurobank robisz szum, a ich pracownicy
                                    zaśmiecają forum swoimi pozytywnymi postami. Niestety dobrą marke firmy tworzą
                                    jej klienci a nie pracownicy. To klient ustala czy to dobre czy nie. Pracownik
                                    może tylko podnosic poziom obsługi, itp. Ale to nie on ocenia czy jest to super
                                    czy odwrotnie. Zaczekajcie do otwarcia i wtedy sie podniecajcie. Zwrot kosztów
                                    podróży przez firmy jest normalny - chyba, że firmy te są jakies malutkie i
                                    odpowiadasz na jakieś ogłoszenia drobne o pracy. Ja kiedyś też miałem miec
                                    rozmowe i zwrot kosztów zapewniony i choc mieszkam w stolicy to miałem jechac
                                    do Poznania. Pewnie bym pojechał ale juz wtedy miałem konkretniejsza
                                    propozycje, wiec grzecznie odmówiłem.
                                    Poza tym czemu sie tak przyczepiliście do doradcy? Czemu doradca ma wam szukac
                                    pracy w całej Polsce? Doradca komentuje to co uważa za słuszne skomentowania i
                                    tyle. I fakt, ma duża wiedze hehe... I nie piszcie juz o Eurobanku póki nie
                                    wystartuje - teraz to zwykła propaganda!!!
                                    • Gość: Pracownik Do Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 16:37
                                      Drogi Lordze
                                      Forum jest po to aby każdy mógł wyrazić swoją opinię.Jeżeli nie chcesz w niej
                                      uczestniczyć to się do niej nie przyłanczaj.
                                      Forum Praca jest po to aby o niej pisać, a Firmę w tym przypadku Europank
                                      stanowią nie tylko klienci ale i pracownicy, którzy mają ochotę wyrazić swoją
                                      opinię. Nie piszemy przecież o ofercie tego banku tylko o pracy lub rekrutacji.
                                      Ja będę pisała to, na co będę miała ochotę, bo żyje w wolnym kraju!!!!!!!!!
                                      • Gość: Loed Bobick Re: Do Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 19:26
                                        ty robisz reklame czegoś czego nie mozna skoonfrontowac... Watpila reklame, bo
                                        języka polskiego dobrze nie znasz, a na jakieś "urzedniczo-biurowe" stanowisko
                                        aplikowałaś... Owszem forum jest od dyskusji ale rzeczowej, a nie na poziomie
                                        żałosnym - tylko wy macie racje, bo tam pracujecie, reszta musi sie z tym
                                        faktem zgodzić! Tylko co to za dyskusja? Wiem, ze nie zaniechasz tutaj pisac,
                                        bo musisz robić reklame - w końcu bank Ci płaci, a Ty klientów nie
                                        obsługujesz...
                                        • Gość: Pracownik Re: Do Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 20:07
                                          Raczej ty jesteś żałosny!!!!!
                                          Reklamę to ty robisz bo po co tu piszesz jeżeli dyskusja jest żałosna, no po
                                          co!!!!!!!!!?????????
                                          To ty prowokujesz swoimi wymysłami do pisania. Mówię tu o reklamie za którą mi
                                          podobno płacą, a o której ja nic nie wiem. Jeżeli ktoś pisze takie bzdury to
                                          nie można pozostawić ich bez odzewu.
                                          A jak mi nie podoba się dyskusja to w niej nie uczestniczę. Żyjemy w wolnym
                                          kraju i mamy prawo do pisanie tego co nam się podoba i gdzie nam się podoba.
                                          Jeżeli mnie nie interesuje Eurobank to nawet nie zaglądam do tego forum.
                                          A co do racji to z mojego punktu widzenia to ty (wybacz że z małej litery ale
                                          ty też tak wy napisałeś) uważasz ze masz rację. Insynuujesz że jesteśmy
                                          totalnie nie wykształceni, nie znamy języka polskiego i w ogóle nie warto z
                                          nami rozmawiać. Jeżeli ktoś mnie atakuje to się bronię i tyle. A takie
                                          argumenty są żadne.
                                          Jeżeli będziesz kierował ataki w stronę firmy to może nie wezmę tego do siebie
                                          ale jeżeli wyzwiska i chore insynuacje są skierowane bezpośrednio w moją stronę
                                          to zawsze będę odpowiadać.
                                          Agresywność waszych wypowiedzi (twoje, doradcy) powoduje że zaczynam się
                                          zastanawiać co wam ta firma przeszkadza, kolejny bank, kolejna firma dająca
                                          zatrudnienie wielu ludziom . Czy to zazdrość, czy konkurencja dla waszych
                                          wielkich wspaniałych firm?

P.S.
                                          A błędów nie robi tylko ten co nić nie robi!!!!!

• Gość: Lord Bobick Re: Do Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 20:29
                                            Patrz i odpowiedz tylkow tej kwestii - reszta mnienie interesuje:

"Reklamę to ty robisz bo po co tu piszesz jeżeli dyskusja jest żałosna, no po
                                            co!!!!!!!!!?????????"
                                            - piszę, bo jak sama słusznie zauwazyłaś jest wolność słowa. Jednak słodzić
                                            samemu sobie nie jest jakims miłym etycznie akcentem. Mozna co najwyżej
                                            wymiotowac od takich tekstów jak pierwsze w tej jałowej dyskusji...

"uważasz ze masz rację. Insynuujesz że jesteśmy totalnie nie wykształceni, nie
                                            znamy języka polskiego i w ogóle nie warto z nami rozmawiać"
                                            - nie twierdze, ze we wszystkim mam rację. tutaj nawet nie uważam sie za
                                            mentora. Poprostu stwierdzam fakt, iz żałosne jest zachwalanie samego siebie i
                                            słodzenie sobie. Wybacz ale twierdzenie, że jesteście najlepsi to możecie sobie
                                            wsadzić głeboko do szuflady, bo rynek zweryfikuje tę kwestię. Jesteście
                                            niewykształceni i języka polskiego nie znacie. Rażące błedy ortograficzne aż
                                            kłują w oczy i nie przystoi robić aż takich byków pracownikowi biurowemu. Nie
                                            warto z Wami gadać, bo jesteście ograniczeni.

"Jeżeli będziesz kierował ataki w stronę firmy to może nie wezmę tego do siebie
                                            (...) Agresywność waszych wypowiedzi (twoje, doradcy) powoduje że zaczynam się
                                            zastanawiać co wam ta firma przeszkadza, kolejny bank, kolejna firma dająca
                                            zatrudnienie wielu ludziom . Czy to zazdrość, czy konkurencja dla waszych
                                            wielkich wspaniałych firm?"
                                            Kieruję ataki? Ja tylko wyrażam pogląd, że to żałosne! Przeciez sama napisałaś,
                                            że firma to WY! Więc jednak nie utożsamiasz sie z EB? Poza tym czytasz co
                                            dziesiąty wers? Pisałem już, ze nie mam żadnych pretensji czy niesnasek wobec
                                            Eurobanku. Nie mam powodów, by zwalczac ten bank. Jednak denerwuje mnie to, co
                                            dzieje sie na forum. Jesteście albo uposledzeni umysłowo, albo zrobili wam wode
                                            z mózgu (a może wogóle go nie mieliście). Czytanie jacy to jesteście zajebiści
                                            i jacy bardziej zajebiści będziecie to nie jest ciekawa lektura na tym forum.
                                            Nie macie nawet żadnych dowodów, by to potwierdzić. Ot gadacie by gadac...
                                            • Gość: Pracownik Re: Do Lorda IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 21:47
                                              Mamy do tego prawo!!!!!!!
                                              I nikt nie będzie mi zabraniał pisać to co mi sie podoba.
                                              A jak tobie sie nie podoba to nie czytaj.
                                              To chyba tyle co miałam do powiedzenia do Lorda.
                                              Sprawdz swoje wypowiedzi i ich poprawność z j. polskim!!!!
                                              Mądralo!!!
                                              • Gość: Unlord Re: Do Lorda IP: *.zurich.pl 21.11.03, 17:59
                                                Nie jestem znajomym Lorda .. Chciałem nadmienić tylko jedna sprawe ... wolnosc
                                                to ty masz kobieto ale troszeczke wyimaginowana ... Ot to wszystko orass wiecej
                                                Hauznera a nas zeszre cholera ( wyraz seszre napisany jest w ten spsob
                                                celowo ) .
                                    • Gość: doradca Podsumowanie IP: 62.233.201.* 21.11.03, 16:29
                                      Szanowny Lordzie.
                                      Tak jak zakładałem nie musiałem długo czekać na efekty. Sztandarowa pozycja
                                      Eurobanku jak LTL okazała się prawdziwym niewypałem. Cytuje. Sąd Rejonowy w
                                      Lublinie ogłosił w piątek upadłość Lubelskiego Towarzystwa Leasingowego, o
                                      upadłość wnioskował zarząd spółki - poinformowała spółka w komunikacie.
                                      Przypominam, że w jednym z postów sygnalizowałem taki scenariusz. Ja w
                                      przeciwieństwie do jordolnietych pracowników z Eurobanku nauczony jestem pokory
                                      wobec swiata finansow i ekonomii. Ciekawey jestem teraz ile nasi dzielni
                                      pracownicy z tej budy pt. Eurobank będą musieli wypracować sprzedaży aby pokryć
                                      straty jakie ten tzw. bank poniósł na inwestycji. Podniosą kredytobiorcom stopę
                                      procentową??? Tak też można. I coś na koniec. To nie JA powinienem udać się do
                                      psychiatry ale ......a niech im będzie, ze zostaną pominięci. Nie zasługują na
                                      nic wiecej.
      • Gość: iizaaa Re: EuroBank-odezwali się... IP: *.media4.pl / *.media4.pl 22.11.03, 22:26
        ile sie zarabia w eurobanku?;)analityk biznesowy, specjalista ds rozwoju
        produktów bankowych????
        • kicia_80 Re: EuroBank-odezwali się... 31.03.04, 15:06
          I gdzie jest obserwator?:)))))) obsmialam sie jak norka:)))) czyzby zasluzony
          szlag go trafil??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka