iberia.pl 25.01.08, 14:09 Jestem ciekawa jak w Waszych firmach wygląda ustalenie planu urlopów na dany rok-tzn do kiedy musiscie się okreslic z terminem urlopu 2 tyg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Plan urlopów 25.01.08, 16:46 oczywiscie nie ma tak dobrze jak u ciebie, ale do konca stycznia wstepny plan, a jak sie odrobie i trafi sie fajne last minute moge 2 tyg urlopowac z dnia na dzien,pod warunkiem ze nie jest to sam koniec miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Plan urlopów 25.01.08, 18:31 anula36 napisała: > oczywiscie nie ma tak dobrze jak u ciebie, nie bardzo rozumiem?Skad wiesz do kiedy ja sie musze okreslic? >ale do konca stycznia wstepny plan, otoz to.... > a jak sie odrobie i trafi sie fajne last minute moge 2 tyg urlopowac z dnia na dzien,pod warunkiem ze nie jest to sam koniec miesiaca. to masz fajnie, ja niestety nie mam tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Plan urlopów 25.01.08, 22:01 Z licznych postow na tym forum niezbicie wynika ze inni maja gorzej niz ty,ale jak sie uprzec da sie przezyc:)A nawet pourlopowac:) Odpowiedz Link Zgłoś