Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rekordy bezrobocia

IP: *.ilabs.pl 01.02.08, 10:59
    Mój wynik 5 lat.
    Obserwuj wątek
      • Gość: joanna Re: Rekordy bezrobocia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 12:11
        mój 6 lat.
        • monia420 Re: Rekordy bezrobocia 01.02.08, 12:12
          ale piszecie o faktycznycm czasie bez pracy czy nie zaliczacie do
          pracy umów zleceń, umów o dzieło itd?
          • Gość: rrr Re: Rekordy bezrobocia IP: *.chello.pl 01.02.08, 12:57
            czyli totolotek lub bogaci rodzice albo totalne menelstwo w innym
            wypadku jakas praca zawsze by sie znalazła
            • Gość: joanna Re: Rekordy bezrobocia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 13:06
              do "jakiejś" nie chcieli mnie przyjąć bo mam zbyt wysokie
              kwalifikacje - a do tej gdzie mam kwalifikacje i doswiadczenie jest
              za kazdym razem 100 -200 chetnych chłopcze.
              • Gość: zygzak Re: Rekordy bezrobocia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 16:23
                To kto cię żywi ?
                • szpilex Re: Rekordy bezrobocia 01.02.08, 16:35
                  Tu nie ma czym się chwalić, nad tymi rekordami trzeba płakać. Żadna praca nie
                  hańbi, jak ktoś chce pracować to zawsze jakąś pracę znajdzie, chyba że ma się
                  lewe ręce, albo pasożytniczy charakter.

--
                  Pozdrawiam
                  Tu można znaleźć pracę www.nextranet.pl?pid=42615
              • Gość: www Re: Rekordy bezrobocia IP: *.chello.pl 01.02.08, 16:31
                "100 -200 chetnych "
                To chyba starasz sie do nasa

ja po 5 latach szukania pracy wyjechałbym z kraju na 100% . sa pewne
                granice . jak udało ci sie w ogóle przez ten czas przezyć?!!!co
                jadłas i co piłas ? za co sie ubierałas to jakas niedorzecznosc .
                nie mozna 5 lat szukac pracy

teoretycznie teraz sa lepsze czasy dla pracownikow dzieki obecnosci
                w eu to na pocieszenie ..bedzie lepiej z dnia na dzien coraz łatwiej
                • Gość: Leon Re: Rekordy bezrobocia IP: *.centertel.pl 01.02.08, 16:50
                  Jak można 5 lat szukać pracy?? Nie rozumiem, ja nie pracuje 1
                  miesiąc i mnie szlag trafia. A co dopiero tyle lat, to chyba coś nie
                  zdrowego.
                  To niewiem gdzie tej pracy szukacie, w kosmośie? Przecież teraz
                  nawet o prace dorywczą nie jest tak trudno.
                  Ja osobiście nie pracuje bo sam sie zwolnilem gdzyż zmieniam pracę i
                  odpoczywam lecz nie wyobrażam sobie życia w takim stanie. Osobiście
                  myślę, że to wy nie chcecie pracować i tak wam wygodnie.
                  • Gość: rebe Re: Rekordy bezrobocia IP: *.ilabs.pl 01.02.08, 17:11
                    Co to znaczy nie chcecie pracować. Jestem gotowy podjąć pracę od
                    jutra nawet za 500 zł, tylko niech ktoś mnie przyjmie. Oczywiście
                    nie do każdej pracy się nadaję. Wyłączam ciężką pracę fizyczną,
                    pracę w tzw. obsłudze klienta. Chciałbym pracować gdzieś na
                    zapleczu, aby nie rzucać się ludziom w oczy - jestem psychicznie
                    chory.
                    • Gość: UUUUUU Re: Rekordy bezrobocia IP: *.centertel.pl 01.02.08, 17:18
                      Chcesz podobno powiedzieć że podejmiesz każdą pracę za każde
                      pieniądze a tak naprawdę nie chcesz tej pracy. Jak to w końcu z tobą
                      jest ? wytlumacz to logicznie jeżeli możesz.
                      Przecież w każdej pracy trzeba choć odrobinę przylożyć się i i dac
                      coś z siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka