Gość: rabbit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 16:27 Czy ktoś zna warunki pracy i zarobki w firmie Kuracjusz wody z Suchej Beskidzkiej?Prosze o info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Przedstawiciel handlowy wody KuRaCjUsZ IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.08, 17:27 też tam składałem, ale na razie nikt się nie odezwał. Z jakiego województwa jesteś? ja z warmińsko-mazurskiego. już ktoś dzwonił do ciebie od nich?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Przedstawiciel handlowy wody KuRaCjUsZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:53 nie jeszzce nikt nie dzwonił bo narazie nie składałem tylko widziałem ogłoszenie.Z tego co wiem to podstawa 1200zł netto plus premia za obrót. Sam nie wiem czy to znana marka na tyle by sobie głowe zawracać i cy da sie tam zarobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Bez wielkich nadziei IP: *.stk.vectranet.pl 07.02.08, 10:08 Znana marka? Kuracjusz? Rynek wody mineralnej jest mocno nasycony, na poważną reklamę pozwalają sobie tylko nieliczni. Dałbym sobie z tym kuracjuszem spokój. Odpowiedz Link Zgłoś