Gość: ... Re: Praca w HSBC bank IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 12:56 Jakie stanowisko?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czy to prawda ? IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 18:34 witam czy to prawda że w HSBC za niezrobienie planu kasują 1700 zł z pensji za tzw. "dzierżawę auta" ???? Dajcie znac bo takie słuchy mnie doszły a nie wiem czy to tylko plotki czy faktycznie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Czy to prawda ? IP: 188.33.222.* 29.10.10, 15:37 Nie to nie prawda, ale za niezrobienie planu trzymaj się mocno bo możesz polecieć. Mobing Mobing Mobing :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Praca w HSBC IP: *.toya.net.pl 01.12.10, 22:34 Wszystkim szczerze odradzam pracę w tym banku. Na prawdę coś strasznego. Gdybym ktoś ostrzegł mnie wcześniej nigdy bym nie popełnił tego błędu. Na szczęście mam już inną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Praca w HSBC IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.12.10, 00:44 najlepszy pracodawca na jakiego do tej pory trafiłem, słabi pracownicy tu wypisują bzdury, dobrzy zawodnicy nie narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: Praca w HSBC IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 16:46 Zawodnicy.... człowieku co Ty piszesz HSBC to totalna beznadzieja- oki może daja samochód i telefon ale przełożeni to młode dziewczyny bez pojęcia nawet o produktach bankowy które HSBC ma w ofercie. Co do pracowników to jest pare dobrych osób a reszta ... szkoda słów od kasjerki ze sklepu po pracownika baru ... tak tam wygląda kadra. Przyszłym klientom naprawdę odradzam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Praca w HSBC- jest dobrze w Oddziałach IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 17:49 To co piszesz dotyczy pracy doradców mobilnych. tak jak w większości banków nie sprawdza się ta formuła. Oddziały i kadra to zupełnie inni ludzie. doświadczeni i profesjonalni. pewnie rożnie to wygląda w rożnych miastach. w gdańsku wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Praca w HSBC IP: 83.2.112.* 30.08.11, 23:48 >Zawodnicy.... człowieku co Ty piszesz HSBC to totalna beznadzieja WIEM CO PISZĘ BO PRACOWAŁEM TAM >oki może daja samochód i telefon DAWALI I TO BYŁO ZAJEBIŚCIE DUŻO >ale przełożeni to młode dziewczyny bez pojęcia nawet o produktach bankowy które HSBC ma w ofercie. BARDZO FAJNE MŁODE, INTELIGENTNE, WYKSZTAŁCONE DZIEWCZYNY >Co do pracowników to jest pare dobrycH osób a reszta ... szkoda słów od kasjerki ze sklepu po pracownika baru ... tak tam wygląda kadra. WIDZIAŁEM CV WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW Z WROCŁAWIA I SĄ TO LUDZIE Z DOŚWIADCZENIEM, TRZEBA BYŁO PRACOWAĆ MIN. 3 LATA W FINANSACH ŻEBY SIĘ DO BANKU DOSTAĆ >Przyszłym klientom naprawdę odradzam.... CZEGO ? NIE WIESZ O CZYM MÓWISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Praca w HSBC bank IP: *.dsl.telepac.pt 13.04.11, 17:54 Odradzam, chyba ze jako prezes a conajmniej dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś
menti81 Re: Praca w HSBC bank 14.04.11, 21:09 Wszystkim, którzy chcą zmienić pracę na lepszą, polecam ciekawą stronkę WWW.CORSON.PL to firma która pisze profesjonalne i skuteczne dokumenty: CV i LM. Wierzcie mi to się sprawdza, pracodawcy na prawdę dzwonią! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Elena Rozmowa kwalifikacyjna w HSBC bank IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.11, 09:08 Witam, Mam wątpliwości co do profesjonalizmu tej firmy jeśli chodzi o rekrutację. Byłam na dwóch rozmowach w tym banku i można stwierdzić, że doszłam do zaawansowanego etapu w procesie rekrutacji, mimo to firma nie odczuwa potrzeby podziękowania za udział w rekrutacji i poinformowania kandydatów o jej wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Rozmowa kwalifikacyjna w HSBC bank IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 14:46 Ja takze mialem byc poinformowany w ciagu 2 tygodni o wynikach testu (na stanowisko Business Analyst-KYC). Niestety minal juz 3 tydzien i jak dotychczas nikt sie ze mna nie skontaktowal...Na testach zostalismy zapewnieni, ze kazdy kandydat otrzyma odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Rozmowa kwalifikacyjna w HSBC bank IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 23:30 Czy ktos z Was otrzymal odpowiedz dotyczaca wyniku testow na pozycje Business Analyst-KYC. Czekam juz 4 tygodnie i jak narazie cisza...bardzo prosze o odpowiedz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Sen O BANKU HSBC IP: 83.2.112.* 30.08.11, 23:52 ŻYCZYŁBYM WAM WSZYSTKIM TAKIEGO PRACODAWCY JAK HSBC !!! BYŁEM ZWYKŁYM DORADCĄ A DOSTAŁEM WSZYSTKO CO UWAŻAM IŻ POWINNO SIĘ DOSTAĆ NA TAKIM STANOWISKU -ZAROBKI -MIŁĄ ATMOSFERĘ W PRACY -NARZĘDZIA PRACY AUTO TELEFON LAPTOPA. BARDZO ŻAŁUJĘ, ŻE BANK WYCOFUJE SIĘ Z POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
polakos85 Re: Praca w HSBC bank 20.03.14, 15:19 Heya, byłem niedawno na rozmowie w hsbc. Ludki mnie przyjeły w salce 1m x 1m po wyproszeniu malarza i w trakcie rozmowy jakiś macher przetykał klime, więc nie było słychać o co pytają. Niestety jaki wóz taki przewóz. Odniosłem wrażenie po rozmowie i z obserwacji ludzi tam pracujących, że to mega tani kołchoz. Nic nie wiedzieli o systemach, a cały czas mnie pytali czy jestem świadomy, że u nich poziom jest ogromny. Jaki poziom? wyrobnictwa chyba. Nie było nikogo z HR na rozmowie i managerka jakaś Rosjanka pokazywała ze słabym angielskim jaka to ana jest mega doświadczona. Miało być san francisko w zabierzowie ale jest dalej ściernisko. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: Praca w HSBC bank 29.04.14, 13:30 Nie byłeś w banku tylko w service delivery. Jezeli chodzi o developerke jest zaawansowana. Reszta IT to różnie bywa w zależności od przyznanych projektów. Płacą bardzo dobrze jak na nasz krakowski rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajacy Zwolnienia grupowe w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 22:27 Hej, Mam pytanie - orientuje się ktoś czy to prawda, że centrala HSBC w Warszawie kurczy się w oczach - masowe zwolnienia grupowe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Praca w HSBC bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 09:12 potwierdzam to co piszesz.jedna wielka sciema Odpowiedz Link Zgłoś
mmojj Re: Praca w HSBC bank 14.05.15, 10:33 Witam, Byłam ponad 2 tyg temu na rozmowie w hsbc w Krakowie, powiedziano mi, by czekać standardowe 2 tyg na odpowiedź pozytywną lub negatywną. Do tej pory niestety nie otrzymałam żadnej informacji. Czy jak ktoś z was zgłaszał się z kandydaturą do hsbc to też trzeba było czekać tak długo? Zastanawiam się nad napisaniem na ogólny adres "kariery", ale ciekawe kiedy mi odpiszą ;) z góry dzięki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
katrinna889 Re: Praca w HSBC bank 30.05.15, 02:06 Witaj, ja musiała czekać na odpowiedź ok.5 tygodni (pozytywną na szczęście) po ostatniej rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_kowal Re: Praca w HSBC bank 31.12.15, 14:40 Osobom zainteresowanym pracą w HSBC udzielę informacji o rekrutacji i samym charakterze pracy bea_kowal@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś