Gość: adam.lip@op.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kriss Re: norwegia globel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 19:47 podaj tu jego numer, to mu zaraz wiazanke przez telefon puszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.lip Re: norwegia globel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:25 dzieki nie podam ci numeru bo go wyrzuclem nie chcialem sobie smiecic komory i portfela.Dziewczyny w Warszawie mowia ,ze praca jest do 8 km ale to tylko blef.Trzeba jezdzic 30km lub wiecej i na wlasny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik glo Re: norwegia globel IP: *.broadcom.dk 15.05.08, 21:32 Ja pracowalem przez ta firme w Danii wszystko ladnie pieknie jak jestes w Warszawie i podpisujesz kontrakt.Jak przyjerzdzasz okazuje sie ze do pracy masz 20km a mialo byc gora 2km. Druga i najwazniejsza sprawa niemasz ubezpieczenia ani numeru CPR a twoje pieniadze ktore firma pobiera na podatek probuje przywlaszczyc sobie. Ciagle jakies dziwne potracenia a to godziny sie niezgadzaja bo jakims dziwnym trafem moje godziny dostawal przy.d pani Marzeny, ktory dodam nic nie potrafil a mial sie za specjaliste we wszystkim. Zreszta Globel mial juz sprawe w Sadzie dunskim pozwali ta firme Polscy pracownicy. I przez 5 miesiecy nie przyjmowali polakow ale teraz znow zaczynaja naciagac bo sprawa przycichla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam.lip norwegia praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:10 ciekawi mni kto skasowal moja wiadomosc dotyczaca pracy w Norwegii w firmie Global.Jezeli byl taki odwazny zeby nagadac glupot Norwegom niech bedzie odwazny mnie przeprosic.Mnie sie tez wiele twarzy nie podoba ale nikomu nie robie krzywdy i nikogo nie wyrzucam z pracy.Zycze temu odwaznemu zeby w najblizszym czasie podzielil moj los.Tomku Obuchowicz uwazaj z kim zadzierasz bo jak wiesz Polak potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś