evaan 05.03.08, 20:38 Może się orientujecie: ile może "zawołać" specjalista ds. obsługi klienta (bez doświadczenia na takim stanowisku), 2 języki, praca w jednym z miast Górnego Śląska? Rozmowa już niedługo a tu orientacji brak... :-| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: customer service IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 20:55 > Może się orientujecie: ile może "zawołać" specjalista ds. obsługi klienta > (bez doświadczenia na takim stanowisku) Specjalista bez doświadczenia - nie chciałbym spotkać takiego "SPECJALISTY" jako klient!!! Prawdopodobnie jesteś głupszy od klienta, którego masz "obsługiwać"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evaan Re: customer service 06.03.08, 20:12 Czy naprawdę nikt nie potrafiłby mi pomóc? Mała sugestia chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: customer service IP: *.lodz.msk.pl 06.03.08, 22:51 Pracodawcy traktują ludzi bez doświadczenia jako tanią siłę roboczą i nie dają im więcej niż 1200 netto. Jak by chcieli płacić więcej to zatrudniliby takiego z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: customer service IP: *.ghnet.pl 07.03.08, 13:02 u mnie w brytyjskiej firmie w krakowie mam 1700 netto i to tylko z angielskim Odpowiedz Link Zgłoś