Gość: zzzz IP: *.chello.pl 21.04.08, 17:25 Jak jest w Eurobanku? Stanowisko doradca klienta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były eurobankowiec Re: EuroBank? IP: *.171.134.179.crowley.pl 24.04.08, 20:06 Mi się nie podobało, więc złożyłem wypowiedzenie. Można trochę popracować, żeby zdobyć doświadczenie, ale nie warto za długo marnować tam swojego czasu. Generalnie mało etyczna praca, po prostu musisz wciskać, presja coraz większa no i coraz gorsze produkty, żeby tylko nabrać naiwnego klienta (docelowo emeryta). No ale zawsze możesz sprobować i po okresie próbnym sprawdzić czy Tobie taka praca odpowiada. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: EuroBank? IP: 83.2.141.* 24.04.08, 20:46 ile ludzi tyle opinii Ale błagam Cię zzzz skorzystaj z wyszukiwarki wątków o eurobanku było mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: EuroBank? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:33 Doslownie mnostwo! I pewnie nadal beda pojawiac sie nowe.... Mi sie mowiac szczerze marzy Polbank, albo inny bank z 5 dniowym tygodniem pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: EuroBank? IP: *.eranet.pl 12.05.08, 21:15 daj sobie spokoj z polbankiem.... twoje marzenie moze stac sie koszmarem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: EuroBank? IP: *.limes.com.pl 12.05.08, 22:35 hehe a masz złe doświadczenia z półbankiem?:] Odpowiedz Link Zgłoś