Gość: nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 11:57 czy potencjalni pracodawcy dzwonią do byłych miejsc pracy z prośbą o opinię? nie jestem pewna czy byli pracodawcy podczas obecnych procesów rekrutacyjnych nie robią mi koło pióra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: opinia z miejsca pracy 11.05.08, 14:19 Gość portalu: nikt napisał(a): > czy potencjalni pracodawcy dzwonią do byłych miejsc pracy z prośbą o > opinię? nie jestem pewna czy byli pracodawcy podczas obecnych > procesów rekrutacyjnych nie robią mi koło pióra... To zależy od stanowiska. W przypadku tych wyższych zawsze dzwonią. W przypadku niższych też często się fatygują. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: opinia z miejsca pracy 11.05.08, 23:33 A zastanawiam się czy wszystkie opinie byłych pracodawców biorą sobie do serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: opinia z miejsca pracy IP: *.icpnet.pl 11.05.08, 14:59 jedynym sposobem by sie przekonac co mowia o tobie to wynuraj z ogloszen imie i nazwisko rekrutera i zadz.jako on i dowiedz sie co o tobie mowia...czasami warto...jezeli boisz sie ze robia ci kolo piora to nagraj na dyktafon i jakby gadali jakies bzdury to smialo do inspekcji pracy,michnik za takie nagrywanie nie beknal wiec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś