Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie pracować - Wrocław

15.05.08, 12:46
    W czerwcu będę magistrem filologii angielskiej, mam licencjat z socjologii
    (komunikacja społeczna), roczne doświadczenie na stanowisku specjalisty ds.
    marketingu; dwa lata pracowałem jako nauczyciel; dobrze znam się na Microsoft
    Office; mam prawo jazdy kat. B - gdzie mogę znaleźć pracę z takim
    doświadczeniem i takimi umiejętnościami? Na co się ewentualnie przebranżowić?
    Jakieś pomysły?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jawołga Re: Gdzie pracować - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 12:58
        na taksówkarza.
      • Gość: gosc Re: Gdzie pracować - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 11:57
        A co chcesz/lubisz robić? czy chcesz znaleźć prace obojetnie jaka byle zarabiać,
        najlepiej dobrze...?
        • angry_mob Re: Gdzie pracować - Wrocław 23.05.08, 12:19
          Tak, właśnie o taką pracę mi chodzi. Chcę zarabiać więcej niż teraz (1600
          netto). Może to być zupełnie coś innego. Ale w banku mnie nie chcieli; w biurze
          nieruchomości zaproponowali jakieś śmieszne warunki... Gdzie jeszcze można
          próbować? Myślałem o kierowniku sklepu, albo jakimś menedżerze. Ale sam nie wiem...
          • Gość: gosc Re: Gdzie pracować - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 12:22
            skoro wszystko ci jedno jak a chodzi tylko o kase to proponuje
            znaleźc prace na budowie albo jako przedstawiciel handlowy
      • Gość: Michal Re: Gdzie pracować - Wrocław IP: 83.19.187.* 23.05.08, 16:00
        Idz do centrum outsourcingowego, pelno tego we Wro, na wjazd dostaniesz minimum
        2800 brutto. A perspektywy rozwoju sa duze. Ja tez anglistyke skonczylem i
        mialem pare lat w centrach outsourcingowych, ktore pozniej sa dobra odskocznia
        do powazniejszych i bardziej odpowiedzialnych prac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka