Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Orange wprowadzie iPhone do Polski

• Gość: i_kropka Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 15:21
        kultowa to motka v3 jest i v9 bedzie a nie jakis iphone
      • Gość: zz Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.abg.com.pl 16.05.08, 16:22
        Proszę zaproponować jakiś telefon niekultowy, bo chcę być oryginalny.
      • Gość: Aris Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.acn.waw.pl 16.05.08, 16:40
        Kultowa to byla np Nokla 3310. Telefon ktory wiekszoc ludzi z duzym rozrzewnieniem wspomina i ktory do dzisiaj jest jest baza do projektowania komorek np dla 3 swiata czy dla krajow z ciezkim klimatem. Kultowosc sie mierzy iloscia ludzi ktorzy wspominaja cos. Ten telefon (akurat przyklad mozna pewnie kilka innym znalesc) mialo naprawde sporo ludzi.
      • Gość: gostek Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.sunrise.net 16.05.08, 16:47
        Ten telefon szczyt ma juz za soba i na pewno nie bedzie taki popularny, szczegolenie ze nie ma jeszcze UMTS, slyszalem ze pozniej pojawi sie nowy model.
        Uzywalem go i nie polecam wrocilem do HTC.
      • Gość: M1 Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 16.05.08, 17:06
        Mam iPhona i N95 8gb. Nokia jest bez porownania lepsza.
      • Gość: marek Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:30
        jeśli to będzie iPhone w pierwszej wersji, to Orange może sobie go wsadzić w d... Za chwilę Apple zaprezentuje nową wersję i nikt nie będzie tego starego szmelcu kupował za taką kasę (z pewnością sporą!).
      • Gość: Felix Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: 212.183.134.* 16.05.08, 18:15
        Jak zwykle najwięcej szczekają Ci , którzy Ipone'a widzieli co najwyżej na zdjęciu .Produkt Apple'a to fajny gadżet i nic poza tym . Swojego sprzedałem po 3 miesiącach użytkowania bo technologicznie jest po prostu krok w tyle za PDA HTC czy choćby N95 . Niemniej jednak polecam go wszystkim lubiącym błysnąć w towarzystwie ( celowo unikam słowa : szpaner ;) ) , choć moim XDA Orbit2 też się da przyciągnąć oko :P
      • Gość: plafar Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.gkw.amlaw.com 16.05.08, 18:34
        no to tragedia monopolista z francji z monopolista z polski
      • Gość: pkom79 Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.mia.bellsouth.net 16.05.08, 18:43
        Wszystko zalezy do czego telefonu potrzebujesz. Jezeli potrzebujesz kalendarza z milionem funkcji i dostepem do sluzbowego e-maila gdziekolwiek jestes to kupujesz Blackberry. Jak potrzebujesz dostepu do stron www, prywatnego e-maila, odtwarzacza mp3 to kupujesz iPhona bo jezeli chodzi o te funkcje nie ma na rynku lepszego produktu. Szczegolnie jezeli chodzi o surfowanie po internecie. Wiem ze iPhone nie ma flash playera i polaczenie nie jest specjalnie szybkie. Ale internet jest dostepny wszedzie i jakosc korzystania z netu nie ma sobie rownych.
      • Gość: aj-smak-ju Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.cable.mindspring.com 16.05.08, 18:55
        Telefon jest kultowy bo najlepiej rozreklamowany. hehehe Ahhh szkoda gadać.
        Zawsze dziwiłem się ludziom którzy zachwycają się takimi pierdołami jak iPhone. To straszna dziecinada, ale widocznie niektórzy ludzie już tak mają, że jak kupią sobie taki drogi gadżet to wtedy się dowartościowują i mogą błysnąć w towarzystwie. A tak pozatym to cały ten iPhone wygląda jak cegłówka.
      • Gość: gość Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: 89.16.225.* 16.05.08, 19:21
        Sam byłem sceptyczny jeśli chodzi o iPhone, choć używam komputerów Apple w pracy i w domu od lat. Aż któregoś dnia dostał się jeden w moje ręce i już nie chce żadnego Blackberry i innej nokii. Używanie tego cacka to prawdziwa przyjemność. A jeśli chodzi o szpan, to trudno szpanować iPhonem w londyńskim Soho, bo tutaj ten telefon już prawie wyparł inne smartphony...
      • Gość: gp Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:29
        ciekawe jak będzie wyglądała aktualizacja jak do dnia dzisiejszego nikt nie pomyślał o wprowadzeniu iTunes store na Polskę...
      • Gość: Zenobiusz Pałka Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: 80.51.94.* 16.05.08, 19:53
        Większość na forum to zagorzali PCtowcy i zacietrzewieni przeciwnicy wszystkiego co nowe i niszowe. To ja Wam gratuluję. I sobie. też, bo dalej będę mógł szpanować moim makiem a móże i ajfonem niedługo. A wtedy ślina Wam będzie leciec. Ale co tam, lepiej sobie ponarzekać i po***yć jaki on jest denny i jaka to zabawka. En masse yo.
      • Gość: j-ebay ipoda Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: 78.52.224.* 16.05.08, 21:11
        jak moze byc cos "Kultowe" jezeli tego telefonu nie mozna kupic oficjalnie w polsce a w zachodniej europie jest dopiero od marca. kultowa to jest nokia 6310 czy 3310 a nie jakis szmelc dla tych co chca byc kul i pokazac sie w towarzystwie jaki to ja jestem nowoczesny. ja swojej n96 nie zamienie nawet na 10 wiesniackich ajpodow
      • Gość: Gość Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.atm.com.pl 16.05.08, 21:49
        Nie wyslesz kontaktu SMSem. Nie wyslesz kontaktu BlueToothem.
        Nie wybierzesz nr-u, ktory dostales w SMSie.
        Nie dostaniesz raportu doreczenia SMSa.
        Nie ma copy-paste zadnego tekstu.
        Nie mozesz wylaczyc podpowiadania klawiatury.
        Nie ma grup w kontaktach. Nie ma grup w notatkach. Nie masz wplywu na kolejnosc notatek (tylko last-upd-date).
        Nie mozesz ustawiac dowolnie powtarzalnosci zdarzen w kalendarzu (Apple twierdzi, ze cos jest co dwa tygodnie albo co miesiac i nie ma mowy, ze ustawisz cos co trzy tygodnie). Nie ustawisz dowolnie przypomnienia przed zdarzeniem w kalendarzu (znowu tylko wybor opcji predefiniowanych przez Apple).
        Wogole nie ma ToDo.
        NIE PODLACZYSZ JAKO MODEMU GPRS! Chyba, ze odpalisz na nim serwer SSH, zrobisz ad-hoc wi-fi do notebooka, a na notebooku bedziesz tunelowac sie via klient-ssh.
        Jak sie zawiesi (szczegolnie lubi to robic, kiedy dzwonisz do kogos, kto jednoczesnie dzwoni do ciebie), to zostaje tylko plakac i czekac, kiedy sam sie zresetuje, bo nie ma zadnego przycicku, a baterii nie mozna wyjac.
        Jedyny znany mi tel., w ktorym wymiana SIMa wymaga uzycia spinacza biurowego. 10 lat temu Siemens robil wygodniejsze aparaty.
        Nie mozna nagrywac filmow; tylko zdjecia.
        Nie mozna synchronizowac sie via BlueTooth. BT jest tylko do podlaczenia sluchawki i Apple wie, ze to wystarczy.
        I moglbym tak dlugo jeszcze, ale powiem o plusach:
        jest cienki i marynarka nie odstaje, jak nosze go na pasku... eee .... to chyba wszystko
      • Gość: kol.de Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.infonet.ee 16.05.08, 21:53
        uzywalem telefon z windowsem mobile, ale tylko 3 dni wytrzymalem- windows mobile nit jest dla telefonu, tylko palmtop z mozliwoscia dzwonienia, notabene, moj telefon z windowsem wylaczal sie w chwili ladowania baterii- ladowanie tylko w stanie wylaczonym, oczywiscie budzik w wylaczonym telefonie nie dziala. Kupilem iphona tez sceptycznie nastawiony bylem, ale juz 2 miesiac i nie mam zastrzezen, oprocz tego ze nie moge za parking placic bo miejscowy operator parkingow zrobil strone w wapie tylko- pewnie jest przegladarka wap dla iphonal ale nie mam czasu szukac, pozatym wszystko dziala bez zarzutow, jedynym minusem jest gprs edge, (telefon byl projektowany w chwili jak jeszcze nie bylo 3gi hdmca a 2 mpixel camery byly w najdrozszych modelach- dlatego tak odstaje technologicznie od dzisiejszych telefonow- pod wzgledem uzytkowania jest daleko przed nimi.
        na zakonczenie jesli mialbym dzisiaj kupowac iphona to poczekal bym na nowsza wersje, ale bym kupil
      • Gość: Thinker Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 11:50
        Dla tych co szukają funkcjonalnego telefonu, zamiast pisać o przedpotopowych nokiach - cegłach, polecam SE K550i. Normalnie cieszyłem się jak dziecko gdy kupiłem ten telefon, ma wszystko czego trzeba i więcej, ale przede wszystkim ma wszystko genialnie wygodnie (w odróżnieniu od nokii np.). Poleciłem ten telefon kumplowi i jego reakcja była identyczna jak moja (wcześniej właśnie nokii też używał, ja SE).

Co do samego iPoda, nie oferuje nic, za co warto by płacić taką kwotę jaką kosztuje, poza tym że jest aktualnie 'trendy'. Bo funkcjonalności to na pewno nie ma największej na rynku, aczkolwiek cały ten marketing Apple oraz poddańcze uwielbienie tej firmy, niczym uwielbienie googla, pozwalają na sukces tak wielki.
      • Gość: mw Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.dynamic.qsc.de 17.05.08, 18:47
        Moim zdaniem iPhone to najlepsza komórka na świecie.

www.dnz.pl
      • Gość: Audiaq Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.chello.pl 18.05.08, 15:41
        Witam,mam telefon LG ku990 Viewty viewty.lgmobile.com/ i jest to telefon o wiele lepszy od iphona pomimo tego,ze nie ma G Sensora(dla tych co nie wiedza,jest to przewracanie obrazu razem z ruchem telefonu) trzeba recznie w opcji gdy oglada sie video wcisnac poziomo....Telefon posiada slabszy troszke procesor od Iphona ale dziala równie dobrze,nie ulega Applowi,ma za to Aparat Schneider KREUZNACH
      • Gość: Audiaq djaudiaq@g Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.chello.pl 18.05.08, 15:51
        Witam,mam telefon LG ku990 Viewty www.viewty.lgmobile.com i jest to telefon o wiele lepszy od iphona pomimo tego,ze nie ma G Sensora(dla tych co nie wiedza,jest to przewracanie obrazu razem z ruchem telefonu) trzeba recznie w opcji gdy oglada sie video wcisnac poziomo....Telefon posiada slabszy troszke procesor od Iphona ale dziala równie dobrze,nie ulega Applowi,ma za to Aparat Schneider KREUZNACH ktory ma 5 MLN pix,Lampe błyskową,Manualny oraz automatyczny focus i cos czego nie ma zaden telefon na ŚWIECIE...TZN. krecenie filmow w zwolnionym tempie w trybie 120 klatek na sekunde( www.youtube.com/watch?v=mf2pugAoEDw ) i wiele innych opcji o ktorych iphone moze pomarzyc...zachecam do obejrzenia prezentacji z linka wyżej. W polsce nareszcie jakis operator sie obudzil ze trzeba wprowadzic iphona,czemu nie uczynili tego pol roku wczesniej?...Powod jest prosty teraz iphona mozna dostac w chinach za 100$ a jak kupuje sie kilkadziesiat tysiecy sztuk to musimy sobie wyobrazic jaka jest cena,chodzi jak zwykle o kase. Czy pozniej tym lepiej dla Ludzi i tak kupia...Siec Play ma juz od jakiegos czasu LG(chociaz ja kupilem sam telefon na allegro;) i nikt o nim nie mowi a jest w pelni funkcjonalny i wiele lepszy i nie tak drogi przez logo APPLE;) a LG jest bardzo dobra firma o czym swiadczy ich nowy ,model telefonu LG Secret ktory bije iphona na glowe www.lgmobile.com ;] Ostatnie porownianie iphone 8gb kosztuje 900zl a za ta cene dostniemy LG z karta 2 gb aparatem 5mln pix itd itd;]
      • Gość: ATS Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: 217.116.98.* 19.05.08, 18:57
        Witam,

minał rok od oficjalnej publikacji pierwszego sygnału systemu ATS.
        Wszystkich zainteresowanych zapraszam do odwiedzin strony:

www.alkortrade.biz/start.html
        Tam do pobrania jest dokument, który podsumowuje 12 miesięcy działania
        na rynku kontraktów terminowych. Miłej lektury!

Pzdr
        Alkor

• Gość: gość Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:06
        kto policzy ile razy powiedział "y"?? ;-)
      • Gość: xtc3 Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.centertel.pl 21.05.08, 09:59
        co to znaczy enmasse yo?
      • Gość: ALLLE Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 23:18
        iPhone ...... mogę : zagrać w szachy , obejrzeć film , posłuchać muzyki , pokazać koledze port w którym cumowałem jacht , opisać zasady kompozycji zdjęcia , posłuchać najnowszej muzyki filmowej , zrobić preselekcję zakupów , sprawdzić kurs euro w stosunku do czeskiej korony , nagrać notatkę głosową i wysłać ją mailem , sprawdzić pogodę w Abu Dabi i porównać ja z tą ...w Gdańsku , szczegółowo poznać najnowsze dane o wypadkach podczas długiego weekendu , zrobić przelew w banku , wysłac maila do koleżanki z podstawówki , kupić bilety na samolot ....... itd .........itd > POLECAM
      • Gość: Marek Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:18
        Fajnie, fajnie ;] Orange także sprzedaje komórki z suoper systemem Windows Mobile!

wystarczy zerknąć tutaj: www.wiecejmozliwosci.pl/
        • Gość: dziaba Re: Orange wprowadzie iPhone do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:38
          nie wyobrazam sobie smartow bez mobilnej wersji windowsiaka. bardzo dobre
          narzedzia do komunikowania sie, prawde mowiac dopiero sa w calosci wykorzystane
          w wersji mobilnej. stacjonarny messenger czy outlook, nie robily takiego
          wrazenia. w prypadkuy mobilniaka ratuje tylek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka