Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Commercial Union, Axa- warunki, grafik

22.05.08, 15:04
    Witam wszystkich serdecznie
    aktualnie szukam pracy jako konsultant telefoniczny.
    zainteresowały mnie te dwie firmy. zdobyłam już troche info na ich temat, jednak chciałabym troche poszerzyć wiedzę.
    Jeśli chodzi o CU to najpierw jest 15min. rozmowa kwalifikacyjna a potem spotkanie z HR-ami. moje pytanie brzmi czy na tym drugim spotkaniu dowiem się czy jestem przyjęta czy jeszce będą telefony itp. poza tym potem jest 3-4 miesiące szkolenia- i teraz jak to jest czy te szkolenie jest zakończone jakimś egzaminem od którego zależy czy się dostanie umowę na stałe, czy też jeśli już sie szkolenie zacznie to na pewno będzie się przyjętym i poza tym jak tam jest z wynagrodzeniem bo słyszałam że na początek 1800netto a wraz z poszerzeniem ilości spółek nawet dwa razy więcej. to tyle jeśli chodzi o CU
    Natomiast w Axa interesuje mnie jak jest z grafikiem- ponieważ z tego co wiem to są 3 zmiany i ostatnia do 22. czy jest możliwość np. pracowania na ostatniej zmianie do 21 i powiedzmy przyjścia godz. wcześniej na zmianę, bądź też zaległych godzin odrobienie w dniu wolnym w tygodniu.
    Poza tym wszystkim to ciekawi mnie ten ciągły nabór. jesli chodzi o CU to bodajże od początku maja.
    natomiast w Axa to już od grudnia jak nie wcześniej.
    o co chodzi, czy dokonują tak dużej selekcji kandydatów czy może panuje w frmie niemiła atmosfera, oszustwa i ludzie sami uciekają?
    trochę się rozpisałam mam nadzieję że ktoś mi odpowie, bo napewno te wiadomości przydadzą się każdemu kto chciałby rozpocząć tam swoją karierę.
    dzięki z góry i pozdr.
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka